renia
|
Nie bardzo...Ale jeszcze zobaczę..
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Nic nigdzie na temat biletów wstępu nie piszą. Pewnie wstęp wolny...ale nie dla wszystkich..
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
Go
|
..może przez to mądrzejsze odżywianie się, Szwajcarzy mądrzej gospodarują..
Tylko i wyłacznie dlatego. Reszta - banki, zegarki, milka itd. są wynikiem tego pierwszego. 80% produkcji rolnej to hodowla bydła i trzody, a u nas? Zboża i ziemniaki Z tego co pamietam jak się interesowałem tematem to pogłowie też spadło...
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
...pogłowie też spadło...
I nikt po-głowie za to nie dostał..
|
|
|
|
|
|
|
Teresa Stachurska
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Teresa Stachurska
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Teresa Stachurska
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
admin
Go
|
To znaczy, że jednak kobiety są w stosunku do mężczyzn upośledzone i parytet jest konieczny, czy jak? PS "nogi Muchy", czy jakiś inny syndrom...
|
|
|
|
|
|
|
Teresa Stachurska
Go
|
Nie są upośledzone, ale - jakby to powiedzieć - przez system upośledzAne. Bez sensu do zmiany od zaraz.
|
|
|
|
|
|
|
slawek
Go
|
Nie s± upo¶ledzone, ale - jakby to powiedzieć - przez system upo¶ledzAne. Bez sensu do zmiany od zaraz. Ale jakto do zmiany od zaraz ??? system ?? bo jesli tak to o i parytecie dla Ko....t będzie można zapomnieć
|
|
|
|
|
|
|
Teresa Stachurska
Go
|
Polecam - http://passent.blog.polityka.pl/?p=676#comment-154389 : magrud pisze: 2010-03-22 o godz. 21:30 "Wodnik 53, Kartka z podróży Wyrazy uznania dla Waszej odwagi. Upominać się dziś o obywatelskie i ludzkie prawa dla Łyżwińskiego, to najwyższy akt odwagi i dowód obywatelskiej dojrzałości. Mało kto może się tymi cechami poszczycić. Z tytułów prasowych tylko “Nie” stanęło na wysokości zadania. Oczywiście na telewizyjne męty liczyć nie można było. “GW” ze swoim orłem Kąckim wiadomo było, że schowa głowę w piasek. Ale dlaczego milczą inni? Ciekawe, czy zamieszczą nokrologi, czy też odmówią ich publikacji? Wkrótce się dowiemy." PS. Szczegóły w artykule Izy Kosmali w NIE
|
|
|
|
|
|
|
Teresa Stachurska
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
fink
Go
|
Cóż rzec, Tereso, w temacie... Czarna zaraza (i jakże skuteczna zaraza, jak zaraża z taką łatwością umysły "polityków") po raz kolejny się obłowiła. W pomrocznej to typowe, że "radni" oddają Babilonowi Wielkiemu pieniądze, dobra materialne i nieruchomości. Nic nowego pod słońcem.
|
|
|
|
|
|
|
admin
Go
|
"fink" Dlaczego obrażasz Kościół Katolicki na tym Forum? Bardzo proszę na przyszłość powciągać język, bo później wypisują w Internecie różne głupstwa na temat: "co powiedział "kwaśniewski" ...?".
|
|
|
|
|
|
|
Teresa Stachurska
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
admin
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
|
adamel
Go
|
Reniu, zapytaj swojego psa, czy takie pieniądze by go zadowalały... Moja suczka powiedziała, że full wypas
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Mojego psa na pewno by zadowoliły, ale.....
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Coś w te 9 tysięcy pensji senatora nie chce mi się wierzyć ..myślę, że mają więcej..
|
|
|
|
|
|
|
|