adamel
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Teresa Stachurska
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Sandman80
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
adamel
Go
|
Przykro mi, Tereso, ale czuję się przez Ciebie od dłuższego czasu "olewany". Jakoś brak Ci determinacji, aby odnieść się do linków, które od czasu do czasu podrzucam. Odnośnie tzw profesora Bartoszewskiego, będącego "ikoną" PO - to nieprawdopodobne, aby ktokolwiek w czasach okupacji był zwolniony z obozu koncentracyjnego (Himmler, który zawiadował z racji swojej funkcji wszystkimi obozami w całej Europie, dbał o to, aby nie pozostał żaden ślad). Nota bene powinno się dobrze odczytać fakt, że ów w/wym mimo braku stosownego wykształcenia rozpoczął prowadzenie "wykładów" w niemieckich uczelniach. No, bez jaj, można być idiotą, ale nie do tego stopnia, aby nie widzieć rzeczy, które po prostu biją po oczach. Wydawało mi się, że podałem temat interesujący, a tu d... blada.
|
|
|
|
|
|
|
adamel
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
fewa
Go
|
Nawet w polityce są równi i równiejsi. " co wolno wojewodzie to nie tobie smrodzie "
|
|
|
|
|
|
|
|
kodar
Go
|
Partie CDU i CSU przeoczyly fakt ,ze Tusk jeszcze nie tak dawno byl ich PRZECIWNIKIEM???Do tej pory Polska rosla w sile.I komus to strasznie przeszkadza
|
|
|
|
|
|
|
Teresa Stachurska
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Sandman80
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Hank
Go
|
To co prawda nie mój obóz polityczny, ale ogląda się to naprawdę świetnie!
|
|
|
|
|
|
|
Teresa Stachurska
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Teresa Stachurska
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
baska
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Teresa Stachurska
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Sandman80
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
slawek
Go
|
Jak sie nie wie co zrobić aby nie było patologii np. w rodzinie to pozastaj± odgórne zakazy Jak u niewolników Mnie najbardziej dziwi że wsród "optymalnych" zdarza sie takie wypranie "muzguf"
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
A ja się całkowicie zgadzam z wypowiedzią "Blackenda". Jeśli przeważająca część ludności nie żywi się optymalnie (czyli żywi się nieprawidłowo) i w związku z tym często źle postrzega rzeczywistość i ma problem z rozróżnianiem dobra i zła...to co pozostaje? Tylko zakazy, domy poprawcze, domy dziecka i więzienia. To jest łatwiej wykonalne, niż przekonanie decydentów do zalecania DO. PS. "Sławek" mnie dziwi Twój nieoptymalny ton wypowiedzi..
|
|
|
|
|
|
|
Sandman80
Go
|
A ja się całkowicie zgadzam z wypowiedzią "Blackenda". Jeśli przeważająca część ludności nie żywi się optymalnie (czyli żywi się nieprawidłowo) i w związku z tym często źle postrzega rzeczywistość i ma problem z rozróżnianiem dobra i zła...to co pozostaje? Tylko zakazy, domy poprawcze, domy dziecka i więzienia. To jest łatwiej wykonalne, niż przekonanie decydentów do zalecania DO.
a Ci którzy wydaja te zakazy i maja decydować o czyimś życiu odróżniajmy dobro od zła , co by powiedzieli gdyby usłyszeli jak Renia karmi swoje dzieci po za tym skąd to święte przekonanie że dzieci wychowane bezstresowo będą miały taka łatwe życie w sumie często brutalnej rzeczywistości
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
...po za tym skąd to święte przekonanie że dzieci wychowane bezstresowo będą miały taka łatwe życie w sumie często brutalnej rzeczywistości
..ja nie mam takiego przekonania.. Ani nie uważam, że dzieci mają takie bezstresowe życie - nawet bez jakiejkolwiek przemocy..
|
|
|
|
|
|
|
|