renia
|
I co w tym takiego sensacyjnego.. my nie mamy komików w rządzie?
|
|
|
|
|
|
|
Teresa Stachurska
Go
|
Nasi narzucają nam pogląd, że jedynie ich wiedza, a nawet jej brak, szczególnie brak wiedzy, jest jedynie słuszny, choć to tragifarsa w najlepszym razie, a tam proszę - pod otwartą przyłbicą i wygrali.
|
|
|
|
|
|
|
adamel
Go
|
No cóż,w końcu w programie wyraźnie dali znać, że nie dotrzymają żadnych obietnic i dlatego stali się wiarygodni...
|
|
|
|
|
|
|
slawek
Go
|
Masz na myśli rychły upadek Eurosocjalizmu ?? a tak swoją drogą to kiedyś startował Pietrzak z hasłem "Lepiej na pewno nie będzie ale za to śmieszniej" ale wycofał się jak widać miał szanse !!!!
|
|
|
|
|
|
|
Teresa Stachurska
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Teresa Stachurska
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Teresa Stachurska
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Sandman80
Go
|
'Mówimy „Jezu” – słyszą „do diabła”."http://blogmedia24.pl/node/30934fragment: "A wracając do wypadku polskiego samolotu. W październiku 1986 r. na terytorium Republiki Południowej Afryki rozbił się Tu-134 z prokomunistycznym prezydentem Mozambiku na pokładzie. Wraz z nim zginęło 43 osoby, w tym kilkunastu ministrów i innych ważnych urzędników tego państwa. Samolot rozbił się odchyliwszy się wcześniej o 37 stopni od właściwego toru lotu, a piloci obniżali lot zachowując się tak, jakby nie mieli świadomości na jakiej wysokości się znajdują. Zignorowali też sygnały urządzeń ostrzegające na 32 sekundy przed upadkiem.[/b] Po katastrofie władze RPA zabrały wszystkie czarne skrzynki odmawiając poddania ich niezależnemu badaniu. Następnie ogłosiły raport końcowy, gdzie stwierdzono: 1. samolot prezydenta Mozambiku był w pełni sprawny, 2. wykluczono akt terroru lub sabotażu, 3. załoga nie przestrzegała procedur obowiązujących przy lądowaniu, 4. piloci zignorowali sygnały urządzeń ostrzegawczych."
|
|
|
|
|
|
|
Teresa Stachurska
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Same ..może..może..może.....
|
|
|
|
|
|
|
barja
Go
|
Tak, Wybiórcza potrafi świetnie urabiać opinie.
|
|
|
|
|
|
|
Sandman80
Go
|
Tak, Wybiórcza potrafi świetnie urabiać opinie.
dokładnie ale robią to sprytnie bo jak myślisz tak jak Oni to należysz do klasy wykształconych żeby nie powiedzieć elyty
|
|
|
|
|
|
|
Teresa Stachurska
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Teresa Stachurska
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Teresa Stachurska
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Teresa nie wiedziałam, że książka "Dieta Optymalna - Dieta Idealna" jest w wersji elektronicznej. Czy wszystkie książki dr Jana Kwaśniewskiego są tak przedstawione w Internecie? Później skomentuje artykuł, bo po przeczytaniu jego odechciało mi się pisać..
|
|
|
|
|
|
|
Teresa Stachurska
Go
|
Nie spotkałam żadnej innej książki doktora w wersji elektronicznej, a tamtą zapodano na forum FiM chyba ze Szkocji jak argument przeciw sprzeciwiającemu się DO @ skorpionowi. Nb poproszono mnie o udział w tej dyskusji i tak trafiłam na forum FiM, niezbadane są wyroki niebios.
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Trochę racji tej Pani Doktor też trzeba przyznać. Chociażby z tym bezwartościowym pączkiem, no i z tym:"odpowiednia dieta i odpowiednia aktywność fizyczna odgrywają najważniejszą rolę w zapobieganiu większości chorób."
|
|
|
|
|
|
|
Teresa Stachurska
Go
|
|
|