lekarka
Go
|
Oj lubisz "siedzieć" w bogatowęglowodanowych (i "cukrogennych" tj. mlecznych) Enka19 .
|
|
|
|
|
|
|
grizzly
Go
|
a najlepiej bita śmietana w kształcie rurki. Rurki, nie rurki, najwazniejsze!!! aby nie bylo "tak szybko do dziurki"do "pisku ow kors" A co zrobic? Robic systematycznie "stosowne badania" i ustalac na "codzien"diete z dobrym lekarzem optymalnym, bo inaczej bedzie jak u "spawacza"
|
|
|
|
|
|
|
Edyta
Go
|
Kto pije u licha "kubusia"???????
|
|
|
|
|
|
|
lekarka
Go
|
Enka19, szukaj pośród różnych rodzajów serów.
|
|
|
|
|
|
|
Edyta
Go
|
Widzę,że pojawiły się sery i nawet śmiatana
|
|
|
|
|
|
|
Enka19
Go
|
Jak Wam sie nudzi bardzo ...to prosze piszcie jakies proste dania co da sie zrobic szybko jakie robicie oprocz zoltek smietany i tych salcesonow wszystkich prosze WAAs
|
|
|
|
|
|
|
jurek46
Go
|
Ja kiedyś zabierałam jajka i... nie miałam na nie ochoty, a że pracy mnóstwo, jadałam śniadanie po przyjściu z pracy o 18.00 (wracałam z tymi jajkami do domu). Kiedyś zjadłam śniadanie o 22.00, może to i nie najlepiej... Przedawkowałeś W Jurek46, - gazy są tego objawem. Poszedłeś od razu "na szerokie wody" jak sięgnąłeś po mleko - DOBRZE. Niektórzy latami widzą wroga w mleku. Rotację produktów mlecznych dobrze robisz .
Wszyscy niby słuchaja swojego organizmu,pisałem Pani że ja równiez postanowiłem pójśc na całego i skoro w moich głowie powstała myśl aby pragnienie ugasic zimnym mlekiem to to zrobiłem,ale mleko to nie piwo ,skąd wniosek ze przecholowałem W przez cały dzień moje W tym dniu to rano do jajecznicy jedna cebula gdzies ok100gr na obiad dwa ziemniaki do tych nieszczęsnych śledzi ,jeszce nie jedząc kolacji powstała to gazowanie a na kolację zjadłem ok4 szt brukselki gotowanej z poprzedniego dnia z dwoma plasterkami salcesonu i dwa cienkie plasterki salami,i pomidor ok100gr.za tydzień spróbuje włśnie zrobic coś na mleku zobaczę jaka będzoie odpowiedz organizmu,czy będzie podobnie.
|
|
|
|
|
|
|
lekarka
Go
|
Ile tego W było w ten dzień na dobę (mleko+cebula+pomidor+brukselka)?
|
|
|
|
|
|
|
zdrowa
Go
|
+ 2 ziemniaki. Oj uzbirało się.
|
|
|
|
|
|
|
Edyta
Go
|
E no,to co z tym wsłuchiwaniem się w chory organizm? Teoria się nie sprawdziła,czy się sprawdziła?
|
|
|
|
|
|
|
jurek46
Go
|
Mleko 1litr W-48 CEBULA 100GR w- 5,2 pomidor 100gr w- 2,4 brukselka 50gr w- 1,7 ziemniaki 100gr w-16,8 podroby salces+salami w- 0,6 ---------------------------------------------------------------- RAZEM Weglowodany 74,6 Prawda jest taka że tak naprawde to nie jest duzo ale ja nigdy tyle wegli nie otrzymywałem z mleka moja wegle na codzoień to w granicach 30-60gr Czyżby to było dlatego ,a moze i tak zobaczę za tydzień powtórze to doświadczenie.
|
|
|
|
|
|
|
Enka19
Go
|
Jestescie swietni w tym liczeniu ;D czary mary poprostu!
|
|
|
|
|
|
|
lekarka
Go
|
Powtórz Jurek46, wykorzystaj jedynie mleko w tym dniu jako źródło W. Nie jedz w tym dniu warzyw.
|
|
|
|
|
|
|
grizzly
Go
|
...no,to co z tym wsłuchiwaniem się w chory organizm? Teoria się nie sprawdziła,czy się sprawdziła?...
Wsluchiwanie sie, jest dobre, ale to tylko "pomocnicza" czynnosc w dodatku "praktyczne wnioski" moze wyciagac wylacznie lekarz optymalny a nie powiedzmy "srednio rozgarniety" chory Prawdziwe, obiektywne i wiarygodne!!! informacje informacje dostarczaja jedynie "odpowiednie badania" z pewnoscia nie sa to te ktore zlecaja "zwykli likorze" konfidenci NFZ.
|
|
|
|
|
|
|
Edyta
Go
|
Więc słuchanie podszeptów chorego orgnizmu nie wypaliło Mleczne widzę ,że "lecą" pełną parą
|
|
|
|
|
|
|
Hana
Go
|
Powtórz Jurek46, wykorzystaj jedynie mleko w tym dniu jako źródło W. Nie jedz w tym dniu warzyw.
Ja rozumie szklanka mleka/zachcianka w danym dniu, ale zeby JEDEN LITR MLEKA WYPIC --oj chyba przesadziles , i noc miales niespokojna.
|
|
|
|
|
|
|
lekarka
Go
|
Ciekawa jestem ile wyjdzie Jurkowi tego mleka w tym dniu...
|
|
|
|
|
|
|
Edyta
Go
|
Ja rozumie szklanka mleka/zachcianka w danym dniu, ale zeby JEDEN LITR MLEKA WYPIC --oj chyba przesadziles , i noc miales niespokojna. Jurek naczytał się o wsłuchiwaniu się w organizm,to napił się po prostu mleka,a ze było tego 1 litr,to tylko dlatego,że tak Jurkowi mówił Jego organizm. "I masz babo placek"
|
|
|
|
|
|
|
Edyta
Go
|
Ciekawa jestem ile wyjdzie Jurkowi tego mleka w tym dniu...
Ty nie rób se doświadczeń na Forumowiczach,tylko po prostu przestań pitolić o wsluchiwaniu się we własny chory organizm,bo wykończysz Jurka mlekiem -ze skrajnosci w skrajność-raz każesz rotować,odstwiac,a teraz pic na całego.Ty sie wes zastanów,co Ty piszesz,bo sie zaczynasz gubić.Ty sie pewnie naczytałaś jakich ksionzeczek pewnie z serii o "Kreciku"
|
|
|
|
|
|
|
Mike
Go
|
zauwazyliscie ze od kiedy Edzia przestala pisac, jakos spokojniej jest na forum? ile to juz? tydzien? dwa? Edzia wracaj, tesknimy pozdro
|
|
|
|
|
|
|
|