Autor
|
Wtek: Mikrofalówka (Przeczytany 152608 razy)
|
Gavroche
|
Może to problem szkodliwości "kumulatywnej"? Jeden czynnik nie powoduje uchwytnego pogorszenia zdrowia populacji, dlatego nie jest wychwytywany. Ale dodać do tego pasty do zębów, antyperspiranty, kremy z filtrem, bezcukrowe gumy, mieszanki mleczne dla dzieci, zdrowe musli na śniadanie, kawę rozpuszczalną, woda z butelek PET, chińskie zupki, margaryny i lazanię z mikrofali, to już lipa. A, i niech mnie szlag trafi na miejscu, jeśli zdrowie zachodnich populacji się nie sp... od lat '50... Dobrze mówisz Gavroche... Szkodliwych czynników jest wiele i ich kumulacja na pewno nie jest wesoła. Gdyby tak było, to życie już dawno wyzdychałoby do reszty na tej planecie. A jednak się kręci... I zdycha, ale zaś zdąży się rozmnożyć Choroby i nieszczęścia pojawiają się zwykle w wieku poreprodukcyjnym.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Na szczęście w zdychaniu komun(i)a nie obowiązuje. A Matka Natura zawsze znajdzie wyjście, albowiem ilość kombinacji trójek kodujących w połączeniu z nukleotydami wynosi 4*4*4=64 co w zupełności starczy, aby coś przetrwało na szkielecie węglowym. A do tego więcej wiary w Stwórcę proszę! A śmierć jest po to, aby zwolnić miejsce nowym kombinacjom - szczególnie dostosowanym do danego eliminującego inne kombinacje czynnika lub ich kumulacji. Także spoco.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Na szczęście w zdychaniu komun(i)a nie obowiązuje. A Matka Natura zawsze znajdzie wyjście, albowiem ilość kombinacji trójek kodujących w połączeniu z nukleotydami wynosi 4*4*4=64 co w zupełności starczy, aby coś przetrwało na szkielecie węglowym. A do tego więcej wiary w Stwórcę proszę! Z całym szacunkiem dla Stwórcy, ale mnie interesuje TO życie
|
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
TO życie jest zupełnie nieistotne z punktu ... Sorry takie są zasady... True. Dlatego w TYM życiu mikrofalówka może być istotna, prawem kontrastu, czy jakoś tak...
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Jasne, na każdą linę jest antylina w necie, ale nie zawsze starcza wiedzy ogólnej by odsiać ziarno od plew... Zawsze lepiej jest jednak nie używać w razie wątpliwości i kierować się rozsądkiem... My już jesteśmy jakby krok dalej, bo wiemy, że 5*wio i tony supli zdrowia nie zapewniają, ale to nie znaczy, że bułka z masłem i serem, byle w proporcji, załatwia sprawę No ba Najgorzej wierzyc w ciemo jak coponiektorzy
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Zyon
|
Na szczęście w zdychaniu komun(i)a nie obowiązuje. A Matka Natura zawsze znajdzie wyjście, albowiem ilość kombinacji trójek kodujących w połączeniu z nukleotydami wynosi 4*4*4=64 co w zupełności starczy, aby coś przetrwało na szkielecie węglowym. A do tego więcej wiary w Stwórcę proszę! Z całym szacunkiem dla Stwórcy, ale mnie interesuje TO życie To daleko ci do prommetejskosci takiego jednego ..
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Gavroche
|
Na szczęście w zdychaniu komun(i)a nie obowiązuje. A Matka Natura zawsze znajdzie wyjście, albowiem ilość kombinacji trójek kodujących w połączeniu z nukleotydami wynosi 4*4*4=64 co w zupełności starczy, aby coś przetrwało na szkielecie węglowym. A do tego więcej wiary w Stwórcę proszę! Z całym szacunkiem dla Stwórcy, ale mnie interesuje TO życie To daleko ci do prommetejskosci takiego jednego .. Ale wątroba mi się regeneruje
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Adasko najpierw sam narobil kilka kont i trollowal z kazdego a teraz sam kazdemu to zarzuca Nie dziwne, ze mu to teraz wytykaja, pamietasz gavro ten czas jak trollowal z kilku kont po kolei? Te odezwy do ignorowania, te raporty o ilosci postow? Niby tak niedawno a tak dawno
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
administ
Go
|
To widocznie jest syndrom certyfikatu nr 13! "lekarka" też tu dyskutowała ze sobą o patologii genowej chyba z pięciu kont. Ale jak podałem to do publicznej wiadomości wszystkie konta tu zlikwidowała.
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Trafilismy na trop nowej jednoski chorobowej? Tak zwana "multikontoza" ?
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Gavroche
|
Bo Adaś jest ojciec Wirgiliusz, "róbcie wszyscy to, co ja" A co było, a nie jest, nie pisze się w rejestr
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Robcie to co ja a ja wam to wypomne Dziwny kolo, narobil kilka kont, z ktorych trollowal, a teraz kazdego o to oskarza, ze kazdy ma kilka i to w dodatku platnych Moralnosc kalego czy jakos tak
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Gavroche
|
Robcie to co ja a ja wam to wypomne Dziwny kolo, narobil kilka kont, z ktorych trollowal, a teraz kazdego o to oskarza, ze kazdy ma kilka i to w dodatku platnych Moralnosc kalego czy jakos tak Może zmądrzał, odkąd liczy proprocję na miesiąc, a nie na dzień?
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
I synergię choć opacznie rozumianą, też bierze pod uwagę. Najlepszy zestaw dla niego to karkówka, cebulka i szpinak... I żadnej skoncentrowanej paszy dla cieląt!
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
I synergię choć opacznie rozumianą, też bierze pod uwagę. Najlepszy zestaw dla niego to karkówka, cebulka i szpinak... I żadnej skoncentrowanej paszy dla cieląt! I przędkość przesuwu, zdolność zapalającą i czas leżakowania w jelicie, jak nie, jak tak
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
To widocznie jest syndrom certyfikatu nr 13! "lekarka" też tu dyskutowała ze sobą o patologii genowej chyba z pięciu kont. Ale jak podałem to do publicznej wiadomości wszystkie konta tu zlikwidowała. Jak można traktować poważnie osobę tak niepoważną? Albo jak można wierzyć w uczciwość osobie oszukującej?
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Kto wie czy Adasko nie bral udzialu w tym procederze, w koncu to jego mentorka, wiec mogl jako wolontariusz troche pomagac
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
|
adampio
Go
|
Albo jak można wierzyć w uczciwość osobie oszukującej? Dobre! Jak osobe oszukujaca moznanazwac uczciwa?
|
|
|
|
|
|
|
|
|