|
adampio
Go
|
Właśnie, że nie można, a niektórzy z niej robią ikonę dietetyki i bezinteresownej, fachowej doradczyni .. Dlatego piszę, że taka osoba we mnie zaufania nie wzbudza... Dobra, dobra...wg mnie nie mozna ale nich ci bedzie Dla mnie osoba oszukujaca to oszust a nie uczciwa osoba...ale kazdy ma swoj wlasny dekalog. A propos czy Ty mowisz o "lekarce" z forum co ksiazke wydala?
|
|
|
|
|
|
|
|
Ewa
Go
|
To widocznie jest syndrom certyfikatu nr 13! "lekarka" też tu dyskutowała ze sobą o patologii genowej chyba z pięciu kont. Ale jak podałem to do publicznej wiadomości wszystkie konta tu zlikwidowała. O kurde!!! Wiedziałam, ale aż tak źle robiła jej ta jej dobra dieta?! Mój były jest teraz z taką kobitą, co pisze ze sobą ze swojego konta, z jego konta, co sobie też sama założyła. I tak sobie publicznie ślą dziubki
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
To widocznie jest syndrom certyfikatu nr 13! "lekarka" też tu dyskutowała ze sobą o patologii genowej chyba z pięciu kont. Ale jak podałem to do publicznej wiadomości wszystkie konta tu zlikwidowała. O kurde!!! Wiedziałam, ale aż tak źle robiła jej ta jej dobra dieta?! Mój były jest teraz z taką kobitą, co pisze ze sobą ze swojego konta, z jego konta, co sobie też sama założyła. I tak sobie publicznie ślą dziubki Cześć Ewa, kisski
|
|
|
|
|
|
|
adampio
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Ewa
Go
|
To widocznie jest syndrom certyfikatu nr 13! "lekarka" też tu dyskutowała ze sobą o patologii genowej chyba z pięciu kont. Ale jak podałem to do publicznej wiadomości wszystkie konta tu zlikwidowała. O kurde!!! Wiedziałam, ale aż tak źle robiła jej ta jej dobra dieta?! Mój były jest teraz z taką kobitą, co pisze ze sobą ze swojego konta, z jego konta, co sobie też sama założyła. I tak sobie publicznie ślą dziubki Cześć Ewa, kisski No, ja tobie mogę wysłać kisski. To naturalne i uzasadnione
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
To widocznie jest syndrom certyfikatu nr 13! "lekarka" też tu dyskutowała ze sobą o patologii genowej chyba z pięciu kont. Ale jak podałem to do publicznej wiadomości wszystkie konta tu zlikwidowała. O kurde!!! Wiedziałam, ale aż tak źle robiła jej ta jej dobra dieta?! Mój były jest teraz z taką kobitą, co pisze ze sobą ze swojego konta, z jego konta, co sobie też sama założyła. I tak sobie publicznie ślą dziubki Nie ma ona na imię Edyta czasami?
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Ten zwrot Optymalnych nie dotyczy...
|
|
|
|
|
|
|
Ewa
Go
|
To widocznie jest syndrom certyfikatu nr 13! "lekarka" też tu dyskutowała ze sobą o patologii genowej chyba z pięciu kont. Ale jak podałem to do publicznej wiadomości wszystkie konta tu zlikwidowała. O kurde!!! Wiedziałam, ale aż tak źle robiła jej ta jej dobra dieta?! Mój były jest teraz z taką kobitą, co pisze ze sobą ze swojego konta, z jego konta, co sobie też sama założyła. I tak sobie publicznie ślą dziubki Nie ma ona na imię Edyta czasami? Ta Edyta???? Też tak miała? ))))) To musi być grupa baaardzo ambitnych osób
|
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
To widocznie jest syndrom certyfikatu nr 13! "lekarka" też tu dyskutowała ze sobą o patologii genowej chyba z pięciu kont. Ale jak podałem to do publicznej wiadomości wszystkie konta tu zlikwidowała. O kurde!!! Wiedziałam, ale aż tak źle robiła jej ta jej dobra dieta?! Mój były jest teraz z taką kobitą, co pisze ze sobą ze swojego konta, z jego konta, co sobie też sama założyła. I tak sobie publicznie ślą dziubki Cześć Ewa, kisski No, ja tobie mogę wysłać kisski. To naturalne i uzasadnione Po tej stronie też jest miło A sama sobie nie wysyłasz? Ja na przykład, w trudnych chwilach, wysyłam sobie pokrzepiające smsy
|
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Kwiaty sobie wysyłam, a potem się dziwuję od kogo i szukam bileciku, by sprawdzić...
|
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
To podstawa podstaw. Póki nie pokochasz siebie, nie jesteś gotów, by pokochać innego człowieka
|
|
|
|
|
|
|
adampio
Go
|
U mnie w biurze sa osoby, ktore potrzebuja tyle miejsca, ze musze otwierac okno aby bylo miejsce dla niej i jej ego.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|