forum.dr-kwasniewski.pl
Witamy, Go. Zaloguj si, lub zarejestruj prosz.
2024-04-24, 07:39:53

Zaloguj si podajc nazw uytkownika, haso i dugo sesji
Szukaj:     Szukanie zaawansowane
3. Białka jako materiał do budowy i przebudowy ciała powinno mieć możliwie wysoką wartość biologiczną, powinno to być białko zwierzęce, a nie roślinne.
660219 wiadomoci w 4058 wtkach; wysane przez 27 uytkownikw
Najnowszy uytkownik: startom
* Strona gwna Pomoc Szukaj Kalendarz Zaloguj si Rejestracja
+  forum.dr-kwasniewski.pl
|-+  Działy Forum
| |-+  Żywienie Optymalne
| | |-+  krwiak pod żebrem
« poprzedni nastpny »
Strony: [1] Do dou Drukuj
Autor Wtek: krwiak pod żebrem  (Przeczytany 6761 razy)
olek
Go


Email
krwiak pod żebrem
« : 2006-07-24, 09:10:30 »

około 3 tygodnie temu doznałem urazu żebra (silne nagniecenie
ostatnie żebro na dole po prawej stronie)
zrobiłem prześwietlenie, nie jest złamane ale utworzył się krwiak
co jeść aby szybko się wchłaniał i żeby nie bolało
mam 41 lat jestem na ŻO od 3 lat
Zapisane
Ewa
Go


Email
Odp: krwiak pod żebrem
« Odpowiedz #1 : 2007-02-19, 11:12:03 »

Ja na twoim miejscu jadłabym troszkę więcej budulca, czyli białka (tak żeby nie zmieniając innych parametrów, zmieścić się w proporcjach BTW Jana Kwaśniewskiego). W tym uwzględniłabym kolagen, zeby przyspieszyć regenerację żebra.

Dodaj np. odrobinę wątróbki, żółtko i galaretę z nóżek.
Zapisane
olek
Go


Email
Odp: krwiak pod żebrem
« Odpowiedz #2 : 2007-02-19, 11:18:47 »

dzięki Ewa ale to było pół roku temu
dzisiaj wszystko ok.
Zapisane
Ewa
Go


Email
Odp: krwiak pod żebrem
« Odpowiedz #3 : 2007-02-19, 12:22:32 »

Very Happy
Zapisane
Strony: [1] Do gry Drukuj 
« poprzedni nastpny »
Skocz do:  

Dziaa na MySQL Dziaa na PHP forum.dr-kwasniewski.pl | Dziaajce na SMF 1.0.8.
© 2001-2005, Lewis Media. Wszystkie prawa zastrzeone.
Prawidowy XHTML 1.0! Prawidowy CSS!
Strona wygenerowana w 0.024 sekund z 17 zapytaniami.