MarcinB
Gość
|
Ale o co Ci w sumie chodzi? WytĹumacz dokĹadniej? Jaki chaos?
|
|
|
|
|
|
|
MarcinB
Gość
|
A co do innych ksiÄ
Ĺźek to podaje jeszcze jedno konto z beletrystykÄ
. Ktos mnie prosiĹo Ĺysiaka na mail. Tutaj cos jest. Mam gdzieĹ wiÄcej ale muszÄ poszukaÄ a teraz siÄ uczÄ wiÄc te dwie muszÄ
starczyÄ. http://mail.google.com/mail/login : fribuki hasĹo : jestmidobrze Po tego Ĺysiaka to proszÄ siÄ zgĹosiÄ za kilka dni na maila. Pozdrawiam
|
|
|
|
|
|
|
Hana
Gość
|
MarcinB---" Modlitwe zaby" 1 i 2 tom kupisz w EMPIKU
Szukam ksiazki--"Rozwoj potegi woli" i "Eleusis"- Stefana Batorego
|
|
|
|
|
|
|
MarcinB
Gość
|
II mam a I chciaĹem w ebooku. Ale chyba bÄdÄ musiaĹ kupic w empiku. Tych co Ty chcesz niestey nie posiadam:(
|
|
|
|
|
|
|
Hana
Gość
|
Te ksiazki sa autorstwa Wincentego Lutoslawskiego, -filozofa wykladajacego na ww.Uniwersytecie. Czytales ksiazki Rama-Czaraki--"Hatha-Joga", czy "Nauka o oddychaniu?
|
|
|
|
|
|
|
baska
Gość
|
Ktos mnie prosiĹo Ĺysiaka na mail. Tutaj cos jest. Mam gdzieĹ wiÄcej ale muszÄ poszukaÄ a teraz siÄ uczÄ wiÄc te dwie muszÄ
starczyÄ.
"Rzeczpospolita klamcow. Salon" - ksiazka, ktora otworzyla mi oczy na "pewne" rzeczy. Po tego Ĺysiaka to proszÄ siÄ zgĹosiÄ za kilka dni na maila Dzieki
|
|
|
|
|
|
|
MarcinB
Gość
|
Hana nie nie czytaĹem. BaĹka - dzis pĂłjdzie do Ciebie caĹy pack na email. Pozdrawiam
|
|
|
|
|
|
|
Hana
Gość
|
Jak mozesz takich pozycji nie znac --autorzy tych ksiazek zajmuja sie problemem oddychania, podkreslaja wage oddychania rytmicznego. Jogowie przy pomocy rytmicznego oddychania ujarzmiaja sily swego organizmu i staja sie zdolnymi pochlaniac znaczne zapasy "prany", ktora znajduje sie do ich rozporzadzenia pod progiem swiadomej woli.
|
|
|
|
|
|
|
MarcinB
Gość
|
Jeszcze nie czytaĹem Ĺźe tak powiem. Na razie czytaĹem Sissona i czekam na ksiaĹźkÄ Orra. CzytaĹem teĹź YooganandÄ i pare innych mniej waĹźnych. SAmego Buteyko jest kilka ksiazek. Wszystkiego po prostu jeszcze nie zdÄ
ĹźyĹem. Pozdrawiam
|
|
|
|
|
|
|
SzymonNM100
Gość
|
Hej! MuzykÄ dostaĹem. pozdrawiam
|
|
|
|
|
|
|
MarcinB
Gość
|
JuĹź siÄ wysyĹa Ĺysiak. Bedzie za jakieĹ poĹ godziny. Pozdrawiam
|
|
|
|
|
|
|
MarcinB
Gość
|
WalduĹ Ĺysiak juĹź poszedĹ:)) IdÄ na spacerek . To wszyscy sÄ
zgodni Ĺźe jest zdrowe:)) POzdrawiam
|
|
|
|
|
|
|
baska
Gość
|
Dzieki Marcin, dostalam. Pozdro
|
|
|
|
|
|
|
MarcinB
Gość
|
Nie ma za co. Trzmajcie kciuki jutro za egzamin. Starcie o 14:30. Pozdrawiam i dziĹ dĹuga noc przede mnÄ
.
|
|
|
|
|
|
|
MarcinB
Gość
|
Ni i zdaĹem. DostaĹem paĹstwowe trzy:)))) Jeszcze tylko dwa egzaminy i w sumie studia z gĹowy:)
|
|
|
|
|
|
|
SzymonNM100
Gość
|
Serdecznie gratulujÄ i pozdrawiam
|
|
|
|
|
|
|
MarcinB
Gość
|
Dzieki. A tak wogole to nie dostalem od Ciebie super Memo. Pozdrawiam
|
|
|
|
|
|
|
Hana
Gość
|
MarcinB-gratuluje, ale juz nie zanizaj sredniej!!
|
|
|
|
|
|
|
SzymonNM100
Gość
|
RzeczywiĹcie, umknÄĹo mi to w nawale zajÄÄ. Przepraszam. Supermemo wyĹlÄ Ci dzisiaj. Pozdrawiam
|
|
|
|
|
|
|
SzymonNM100
Gość
|
WysĹaĹem Supermemo. pozdrawiam
|