Autor
|
Wtek: Jastrzebia Gora - czyli jak wracam do zdrowia (Przeczytany 64928 razy)
|
maf
Go
|
Maf, bylam na tej twoje stronie i ogladałam rozmiary szczupłych i tęgich. Czy ja czegos tam nie zrozumiałm? Mam dosyc szczupłe kostki 20cm w obwodzie, a w twojej tabeli musiałabym byc najwyższa i b.tega, żeby pozwolić sobie na taki rozmiar kostek. Tam więcej znalazłam takich dziwnych rzeczy. O co tu chodzi?
Witam Ta tabela o wymiarach/rozmiarach to taka ciekawostka, jak sama nazwa wskazuje, o harmonii ksztaltow. Jak widac nie ma idealnych wymiarow, i takze ludzi, zreszta jest to w tekscie. Ten cytat sadze, ze moze usprawiedliwic kazda kobiete. "Poza tym nie zapominajmy, że pod pojęciem "piękna sylwetka" kryje się nie tylko odpowiednia waga ciała, ale wiele jeszcze innych zalet, jak np. umiejętność ładnego poruszania sie, chodzenia, siadania itd.; ładnej, pełnej wdzieku gestykulacji; pewna elegancja w ubraniu i związana z nią "pachnąca czystość"; usmiech, uprzejmość i umiejętność ładnego wysławiania się i tyle jeszcze innych zalet, które w sumie stanowią o uroku. Ograniczanie wymagań w stosunku do swojej sylwetki tylko do wagi ciała byłoby oszukiwaniem samego siebie. " Pozdrawiam maf
|
|
|
|
|
|
|
samsun
Go
|
Dobrze powiedziane Maf
|
|
|
|
|
|
|
Monikaf
Go
|
ta tabelka Maf . ... no co tu duzo mowic, ja sie nie mieszcze nawet w tegich no ale pocieszam sie tym, co napisales na temat pieknej sylwetki Jakos musze ratowac swoje ego )))))))))))))))
|
|
|
|
|
|
|
MONIKAW
Go
|
Zobaczysz za pół roku. Zmieścisz się i to z zapasem. Strach tam zaglądać ja to mogę się nie załapać w drugą stronę. Chyba, że ciekawość zwycięży ...
|
|
|
|
|
|
|
Monikaf
Go
|
Drogi Brufordzie
Moge sobie wyobrazic dlaczego nie uznajesz wyleczen poprzez stosowanie DO, co nie oznacza , ze nia maja one miejsca... Jakby to nieprawdopodobnie nie brzmialo jest faktem ze DO leczy, czy tez mobilizuje organizm do samoleczenia, jak zwal tak zwal.. Troche zbyt duzo tych "cudownych" wyleczen... Nie chce i nie bede przeprowadzac z Toba dialogu na temat medycyny, bo sie po prostu ze wzgledu na brak fachowej wiedzy do tego nie nadaje... Jednak jedno co wiem na pewno to to, ze czuje sie zdecydowanie lepiej, kortizonu biore juz tylko 5mg ( po prostu nieslychana rzecz dla mnie), zmniejszam dawke mtx-u ( na razie do 15 mg tygodniowo) . Z przyjemnoscia bede Cie informowala o dlaszych sukcesach DO. Jesli nie chcesz wierzyc w slutecznosc DO, nie wierz, ale nie znaczy to ze ludzie ktorym ona pomaga klamia. Pozdrawiam
I rzecz bardzo wazna , zwlaszcza wtedy gdy bylo sie chora, unieruchomiona i zalezna od innych istota:
Po raz pierwszy od wielu lat wreszcie moge prowadzic samochod, bez strachu ze moj bol spowoduje wypadek, bo nie mam odpowiednio dosc sily aby wcisnac sprzeglo, czy chocby w najbardziej optymistycznej wersij nie pozwoli na przelaczenie biegow. Znowu jezdze autem, czy to nie piekne!?
|
|
|
|
|
|
|
lutonn
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
elmo
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
lutonn
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
elmo
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
|
elmo
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Teresa Stachurska
Go
|
Drogi Brufordzie
Moge sobie wyobrazic dlaczego nie uznajesz wyleczen poprzez stosowanie DO, co nie oznacza , ze nia maja one miejsca... Jakby to nieprawdopodobnie nie brzmialo jest faktem ze DO leczy, czy tez mobilizuje organizm do samoleczenia, jak zwal tak zwal.. Troche zbyt duzo tych "cudownych" wyleczen... Nie chce i nie bede przeprowadzac z Toba dialogu na temat medycyny, bo sie po prostu ze wzgledu na brak fachowej wiedzy do tego nie nadaje... Jednak jedno co wiem na pewno to to, ze czuje sie zdecydowanie lepiej, kortizonu biore juz tylko 5mg ( po prostu nieslychana rzecz dla mnie), zmniejszam dawke mtx-u ( na razie do 15 mg tygodniowo) . Z przyjemnoscia bede Cie informowala o dlaszych sukcesach DO. Jesli nie chcesz wierzyc w slutecznosc DO, nie wierz, ale nie znaczy to ze ludzie ktorym ona pomaga klamia. Pozdrawiam
I rzecz bardzo wazna , zwlaszcza wtedy gdy bylo sie chora, unieruchomiona i zalezna od innych istota:
Po raz pierwszy od wielu lat wreszcie moge prowadzic samochod, bez strachu ze moj bol spowoduje wypadek, bo nie mam odpowiednio dosc sily aby wcisnac sprzeglo, czy chocby w najbardziej optymistycznej wersij nie pozwoli na przelaczenie biegow. Znowu jezdze autem, czy to nie piekne!? Mogę zapytać o samopoczucie?
|
|
|
|
|
|
|
toan
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Edyta
Go
|
A czy Bruford też tu zagląda
|
|
|
|
|
|
|
toan
Go
|
No ten to chciałby tu pisywać codziennie! Ale sobie tego nie życzę! Mam awersję do cynicznych impertynentów.
|
|
|
|
|
|
|
Edyta
Go
|
Rozumiem.To Twój "ogródek" i Ty masz ostatnie zdanie ,pewnie będąc na Twoim miejscu zrobiłabym to samo-bo nikt nie lubi (....),ale z mojego punktu widzenia,brakuje go tutaj,pewnie dlatego,że nie znam szczegółów .
|
|
|
|
|
|
|
Edyta
Go
|
No ten to chciałby tu pisywać codziennie!
No,ja jemu się nie dziwię .Dobrze mu tu było,był jak owieczka wsród wilków, nigdzie takiego forum nie znajdzie jak to
|
|
|
|
|
|
|
adamo
Go
|
No ten to chciałby tu pisywać codziennie!
No,ja jemu się nie dziwię .Dobrze mu tu było,był jak owieczka wsród wilków, nigdzie takiego forum nie znajdzie jak to Za mądry był i pyskował, a co najgorsze uparcie denerwował admina, zamiast się przypochlebiać.
|
|
|
|
|
|
|
Edyta
Go
|
Nie sądzę,że trzeba koniecznie się przypochlebiać,żeby tu być.
|
|
|
|
|
|
|
adamo
Go
|
Nie sądzę,że trzeba koniecznie się przypochlebiać,żeby tu być.
Przeciętny beznamiętny uczestnik typu np:(Sylwia z Łodzi) na pewno nie musi się przypochlebiać, ALE już np:(Lekarka) MUSI!!! bo inaczej dawno już dostałaby kopa.
|
|
|
|
|
|
|
|
|