zenon
Gość
|
Edyta, zgodzilas sie by nie generalizowac, A mam wrazenie, ze sama to robisz. To ze pani dr Ewa byc moze pomylila sie w twoim przypadku nie oznacza ze myli sie ZAWSZE.
|
|
|
|
|
|
|
Edyta
Gość
|
Edyta, zgodzilas sie by nie generalizowac, A mam wrazenie, ze sama to robisz. To ze pani dr Ewa byc moze pomylila sie w twoim przypadku nie oznacza ze myli sie ZAWSZE.
Ale to "lekarka" pisze "ZAWSZE"
|
|
|
|
|
|
|
zenon
Gość
|
Dobrze wiesz o co mi chodzi.
|
|
|
|
|
|
|
zenon
Gość
|
Dr Kwasniewski powiedzial ponoc jednej osobie w trakcie konsultacji: "Nic nie rotowac bo pasterze w gorach nic nie rotuja i zyja najdluzej". Ponoc powiedzial rowniez, ze optymalni powinni polykac jedna albo pol (nie pamietam juz) tabletki wit C... W to raczej watpie. I uwazam, ze szkoda ze to raczej nieprawda Jestem zwolennikiem suplementacji witaminy C
|
|
|
|
|
|
|
Edyta
Gość
|
Ta caĹa rotacja,to jest po prostu tylko i wyĹÄ
cznie jedna wielka jopa
|
|
|
|
|
|
|
zenon
Gość
|
Masz na to jakies argumenty?
Dysponujesz obserwacjami na reprezentatywnej dla spoleczenstwa grupie?
Czy tylko uogulniasz niewielka szkodliwosc mlecznych u siebie i u corek na wszystkich ludzi?
|
|
|
|
|
|
|
Edyta
Gość
|
Masz na to jakies argumenty?
ĹoczywiĹcie! Myslisz ,Ĺźe rzucam sĹowa na wiater ? Dysponujesz obserwacjami na reprezentatywnej dla spoleczenstwa grupie? ĹoczywiĹcie-nie inacy ... Czy tylko uogulniasz niewielka szkodliwosc mlecznych u siebie i u corek na wszystkich ludzi?
A idze ,moje cĂłrki ,mogom jesc mlecne Â
|
|
|
|
|
|
|
adamgraza
Gość
|
Edyto myĹlÄ Ĺźe twoje cĂłrki narazie mogÄ
jeĹc wszystko .Poprostu sÄ
zdrowe .Mimo ze od wielu lat byĹam na ĹťO nie ustÄ
piĹy mi zatoki .Po odrzuceniu mÄ
cznych i rotacji mlecznych jest o 90 % lepiej. Nie generalizuj ,bo kazdy z nas ma inne choroby i o rĂłznej mocy zdrowie . Za iles tam lat bÄdziesz inaczej mĂłwiĹa. Nikt nie jest wieczny i to co robi nie jest na zawsze .JesteĹmy tylko ludzmi a nie cyborgami . ZyczÄ ci wytrwaĹoĹci . pozdrawiam serdecznie
|
|
|
|
|
|
|
Edyta
Gość
|
Nikt nie jest wieczny i to co robi nie jest na zawsze .JesteĹmy tylko ludzmi a nie cyborgami ...
No wĹaĹnie ! WiÄc rotacje mlecznych to jopa -chyba moge miec swoje zdanie
|
|
|
|
|
|
|
zenon
Gość
|
Tak Edyta, masz prawo miec swoje zdanie.
Masz takze prawo je uzasadnic.
A inni maja prawo ocenic jakosc twoich argumentow.
I maja rowniez prawo ustosunkowac sie to twego zdania i posrednio do twojej osoby.
Tak wiec jak na razie twoje argumenty koncza dyskusje z mojej strony. I wcale nie dlatego, ze sa mocne...
|
|
|
|
|
|
|
Danuta
Gość
|
Odp #14 zawiera cytat z lekarki z innego watku. Przeczytajcie ten watek : szybkie odwodnienie organizmu u dzieci zalozony prze elmo gosc 2006-09-05 . http://forum.dr.kwasniewski.pl/index.php?topic=6020Polecam w nim szczegolnie odpowiedzi # 8, 19, 25, 27 oraz odpowiedz lekarki #36 oczywiscie zmanipulowana przez Edyte, bo nie przytoczona w calosci i wyrwana z kontekstu. W kwestii rotacji produktow mlecznych podzielam poglad, ze w przypadku dolegliwosci o nieustalonej etiologii , zrowno u dlugoletnich optymalnych jak i u osob nie odzywiajacych sie optymalnie ,przyczyna dolegliwosci moga byc alergeny. Lekarka , na podstawie wlasnego doswiadczenia , proponuje zaczac od sprawdzenia czy alergenem sa produkty mleczne. Zeby to sprawdzic trzeba przestac jesc produkty mleczne. Lekarka zaleca wstrzymac sie od mlecznych do pol roku z rownoczesnym powrotem do nich co 7 dni. Jezeli dolegliwosci utrzymuja sie nadal trzeba szukac innych przyczyn. Uwazam taki sposob diagnozowania przyczyn chorob za w pelni uzasadniony .
|
|
|
|
|
|
|
Edyta
Gość
|
Odp #14 zawiera cytat z lekarki z innego watku. Przeczytajcie ten watek : szybkie odwodnienie organizmu u dzieci zalozony prze elmo gosc 2006-09-05 . http://forum.dr.kwasniewski.pl/index.php?topic=6020Polecam w nim szczegolnie odpowiedzi # 8, 19, 25, 27 oraz odpowiedz lekarki #36 oczywiscie zmanipulowana przez Edyte, bo nie przytoczona w calosci i wyrwana z kontekstu. Jak chciaĹaĹ tym postem udowodniÄ swojom "qupote",to jak najbardziej Ci sie udaĹo to uczynic Co to w ogĂłle ma byÄ????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????
|
|
|
|
|
|
|
Danuta
Gość
|
Czy w domu bez klamek juz jest po kolacji?
|
|
|
|
|
|
|
Edyta
Gość
|
Nie, nie pokolacji ,a Ty dziĹ miaĹas duĹźo telefonĂłw ? Napisz no Danka jak zaczynaĹaĹ stawiaÄ pierwsze kroki w tym Twoim biznesie Czy trudno byĹo Ci sie tam dostaÄ? Jak to jest byÄ callgirl? Czy jestes znana bardzo w swoim Ĺrodowisku?
|
|
|
|
|
|
|
_flo
Gość
|
uuuu tu sie dzieje jakas czarna magia znow, bo mnie ten link zabral w swiat aparatow cyfrowych istne "rabbit hole"
|
|
|
|
|
|
|
Edyta
Gość
|
uuuu tu sie dzieje jakas czarna magia znow, bo mnie ten link zabral w swiat aparatow cyfrowych istne "rabbit hole" No wĹaĹnie!!! Danka coraz bardziej udowadnia swom chorobe
|
|
|
|
|
|
|
Edyta
Gość
|
uuuu tu sie dzieje jakas czarna magia znow, bo mnie ten link zabral w swiat aparatow cyfrowych istne "rabbit hole" Danuta po prostu pracuje w tym swoim biznesie,robiom jej tam foty i powiedzieli Jej,Ĺźe jak zrobi coĹ co spowoduje wzrost sprzedazy aparatĂłw fotograficznych ,to Jej dadzom na podróş do AU do kangura i tak zmanipulowaĹa link ,Ĺźe popa co sie tam otwiero!!!
|
|
|
|
|
|
|
zenon
Gość
|
Nie, nie pokolacji ,a Ty dzis mialas duzo telefonow ? Napisz no Danka jak zaczynalas stawiac pierwsze kroki w tym Twoim biznesie Czy trudno bylo Ci sie tam dostac? Jak to jest byc callgirl? Czy jestes znana bardzo w swoim srodowisku? No tego jezcze nie bylo
|
|
|
|
|
|
|
|
Danuta
Gość
|
|