Autor
|
Wtek: Cofanie miażdżycy (Przeczytany 92987 razy)
|
elmo
Go
|
To tylko świadczy o Tobie "lekarzu" Przychodzi do Ciebie pacjent i się przejęzycza ,(bo się zdarza ,tak samo jak zdarza się pisanie z błędami i to wszystkim na tym Forum ,ale mniejsza z tym).Więc przychodzi ten nieszczęsny pacjent (nieszczęsny ,bo trafia na takiego jak Ty) i sie przejęzycza.A Ty wybuchasz śmiechem i drwisz z człowieka zamiast skupić sie na leczeniu .Z resztą o jakim ja leczeniu przez Ciebie piszę ...
|
|
|
|
|
|
|
Bruford
Go
|
Przychodzi do Ciebie pacjent i się przejęzycza
Jakaż nietrafiona uwaga. a.Nie jesteś tutaj pacjentką b.Ty się nie przejęzyczasz . Taka ilość błędów to nie jest przejęzyczenie tylko nieznajomość zasad. .
|
|
|
|
|
|
|
elmo
Go
|
żałosny lekarzyna .Współczuję z całego serca pacjentom ,którzy przychodzą do takiego jak Ty. heh ,gdyby oni wiedzieli co Ty wypisujesz ,a potem idziesz ich "leczyć". Broń Boże przed takimi jak Ty
|
|
|
|
|
|
|
Bruford
Go
|
I po raz kolejny nic nie zrozumiałaś , prawda? . Zamiast wymyślać historyjki na temat interlokutorów i wypisywać superlatywy na temat swojej osoby ( w czym jesteś nadzwyczaj aktywna ) powinnaś poświęcić nieco tego nadmiaru wolnego czasu na rewizję umiejętności posługiwania się mową ojczystą.
|
|
|
|
|
|
|
elmo
Go
|
..powinnaś poświęcić nieco tego nadmiaru wolnego czasu na rewizję umiejętności posługiwania się mową ojczystą. A Ty lekarzyno zamiast pisać takie infantylne pościki ,poświęć więcej czasu pacjentom ,bo potem dochodzi do tragedii z braku opieki należytej ,o jakich słyszy się w TV.Ktoś moim zdaniem powinien Cię sprawdzić ,czyli zlustrować Ciebie ,Twój pokój lekarski i Twój komputer i To co wypisujesz ,a potem Komisja Lekarska powinna ustalić czy nadajesz sie do pracy z pacjentami-bo tu chodzi o ich bezpieczeństwo. A teraz kończ pisanie i zajmij się dokumentacjami pacjentów ,bo wątpię ,że cokolwiek o nich wiesz
|
|
|
|
|
|
|
elmo
Go
|
I tak na prawdę ,to Ty Bruford (wyciągając wnioski w Twoich postów) nadajesz się raczej do nauki języka polskiego w młodszych klasach podstawówki niż na lekarza.Może powinieneś rozpocząć jakieś studia pedagogiczne ,może dali by Ci robotę w jakiejś podstawówce w klasach 1-3 .nadawał byś się
|
|
|
|
|
|
|
baska
Go
|
Ludzie, jakie Wy macie charakterki cholerne. Musicie sie tak wzajemnie ponizac? Po co te uszczypliwosci? Dajcie sobie troche luzu!
|
|
|
|
|
|
|
Bruford
Go
|
I tak na prawdę ,to Ty Bruford (wyciągając wnioski w Twoich postów) nadajesz się raczej do nauki języka polskiego w młodszych klasach podstawówki podstawówce w klasach 1-3 .nadawał byś się No , to chwalebna praca , nauczać dzieci. A , że w klasach 1-3 ? No to fajnie , akurat taki jest poziom Twojej polszczyzny.
|
|
|
|
|
|
|
Bruford
Go
|
.Ktoś moim zdaniem powinien Cię sprawdzić ,czyli zlustrować Ciebie ,Twój pokój lekarski i Twój komputer i To co wypisujesz ,a potem Komisja Lekarska powinna ustalić czy nadajesz sie do pracy z pacjentami-bo tu chodzi o ich bezpieczeństwo.
O tak , Panie i Panowie , jakże czytelne są niektóre ludzkie postawy. Powyżej przykład.Tacy jak Elmo bardzo chętnie by lustrowali innych.Szczególnie tych , których dażą osobistą niechęcią . A zwłaszcza tych , którzy skrytykują ,dajmy na to, ich fatalną polszczyznę czy uporczywe samochwalstwo .I gdzie się może lepiej wykazać gospodyni "przy mężu" jak nie w lustrowaniu innych np przez wyszukiwanie forów dyskusyjnych gdzie pisują jej interlokutorzy . Jaki cudny ten internet -- nie chcą Cię już słuchać matki pilnujące dzieci na podwórku? - zawsze możesz wpaść na forum internetowe
|
|
|
|
|
|
|
Tomkiewicz
Go
|
Ludzie, jakie Wy macie charakterki cholerne. Musicie sie tak wzajemnie ponizac? Po co te uszczypliwosci? Dajcie sobie troche luzu! Basiu, w którym miejscu Bruford poniża ? Czy liczba mnoga w Twoim poście wynika z tzw. profilaktyki , bo a nuż mi się też dostanie ? Tomek
|
|
|
|
|
|
|
Szymon
Go
|
A Ty lekarzyno zamiast pisać takie infantylne pościki heh, gdzie jest Admin?
|
|
|
|
|
|
|
elmo
Go
|
heh chyba staję sie nie wygodna ,a nuż mnie zbanują . A Ty Tomkiewicz piszesz o czym? O Tym jak poniżasz ludzi w Wolnych Tematach?
|
|
|
|
|
|
|
Szymon
Go
|
1. heh chyba staję sie nie wygodna 2. a nuż mnie zbanują Cool Toż to niemalze miszcz nad miszcze: Andrzej Lepper. W 1wszej czesci proba zawiazania teorii spiskowej i postawienie sie w roli uciskanego. W 2. wyrazne lekcewazenie prawa
|
|
|
|
|
|
|
elmo
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Szymon
Go
|
no, chyba nie.... Lepper pewnie napisalby, "jestem niewygodny" zamiast "nie wygodny"
|
|
|
|
|
|
|
Bruford
Go
|
no, chyba nie.... Lepper pewnie napisalby, "jestem niewygodny" zamiast "nie wygodny" Panowie , interlokutorka jest dalece bardziej przewidywalna niż się jej wydaje. Dla mnie było oczywiste ,że przypisuje swojej osobie znacznie większe znaczenie , niż zgodne ze stanem faktycznym.Teraz już nie tylko ofiara napaści ale "obrończyni forum" , która jest "niewygodna" .Od admina oczekiwałbym nie bana ( bo po co on komu , i tak posty Elmo są jako "brzęczenie much") ile odpowiedniej reakcji na ciągłe pasmo agresji , ostatnio głownie wobec Tomka i Marishki.Niestety wobec niektórych nie wystarcza nawet kilkadziesiąt "ignorów"( tyle dostała a nadal nie pojęła , że niektórzy zwyczajnie nie chcą z nią rozmawiać) trzeba wreszcie jasno powiedzieć o co chodzi.
|
|
|
|
|
|
|
elmo
Go
|
Lepper pewnie napisalby, "jestem niewygodny" zamiast "nie wygodny"
Doprawdy straszne .Nie masz co robić, ani nie masz co pisać sensownego w tematach Forum ,to powyszukuj razem z Brufordem błędy ortograficzne wszystkich Forumowiczów (bo wszyscy je robią) i załóżcie nowy wątek w Wolnych Tematach .Będzie znów ciekawie . Aaaa nie zapomnijcie o literówkach
|
|
|
|
|
|
|
elmo
Go
|
Wystarczy zmienić "nn" w "mm", w wyrazie "manna", a wybityny naukowy umysł(mowa o Brufordzie) zajmie się cycami (z przeproszeniem), Szczególnie że w poprzednim wątku ów purysta językowy z konsekwencją godną lepszej sprawy pisze wyrażenie NA PEWNO razem. A tego NA PEWNO się tak nie pisze. Ale po co się czepiać szczegółów, chciałoby się zapytać.... Szymon jaki Ty jesteś błyskotliwy jeśli chodzi o te błędy ortograficzne Tu piszesz o puryście językowym -Brufordzie Natknęłam się właśnie na takie posty, jak czytałam sobie o prądach selektywnych PS-HELP!
|
|
|
|
|
|
|
Szymon
Go
|
Szymon jaki Ty jesteś błyskotliwy jeśli chodzi o te błędy ortograficzne Laughing Tu piszesz o puryście językowym -Brufordzie Laughing Laughing
Natknęłam się właśnie na takie posty, jak czytałam sobie o prądach selektywnych Laughing PS-HELP! Szukaj Elmo dalej. Na pewno jakies inne kwity na mnie sie znajda!
|
|
|
|
|
|
|
baska
Go
|
Ludzie, jakie Wy macie charakterki cholerne. Musicie sie tak wzajemnie ponizac? Po co te uszczypliwosci? Dajcie sobie troche luzu! Basiu, w którym miejscu Bruford poniża ? Czy liczba mnoga w Twoim poście wynika z tzw. profilaktyki , bo a nuż mi się też dostanie ? Tomek Zadnej profilaktyki. Post byl skierowany do wszystkich, a w szczegolnosci do Bruforda, Elmo, Szymona Beznadziejnie sie czyta takie "dowalanki". Lepiej zignorowac, isc na spacer, ochlonac, itp... Postrzegam ich ostatnie posty jako chamskie.
|
|
|
|
|
|
|
|
|