Strony: [1]
|
|
|
Autor
|
Wątek: wrzodziejace zapalenie jelita grubego a dieta dr kwasniewskiego (Przeczytany 9346 razy)
|
barbara69
Gość
|
Witajcie jestem po raz pierwszy na tym forum i chcialabym sie dowiedziec cos na temat diety dr kwasniewskiego a mozliwoscia wyleczenia tak zwanego CU choruje na nie 4 rok mam 37 mieszkam w niemczech i niestety nie mam jak na dzien dzisiejszy zadnej ksiazki wydanej przez tegoz doktora o tym leczeniu dowiedzialam sie od kolezanki ktora tydzien temu powrocila z turnusu leczniczego z jastrzebiej gory z tym ze ona ma inne schorzenie ale przekazala mi wiadomosc i z ta dieta mozna wyleczyc CU. Bede wdzieczna za jakie kolwiek odpowiedzi zwiazane z tym schorzeniem i przepisami kulinarnymi diety optymalnej bo jak najpredzej chcialabym ja zastosowac nadnieniam ze w czerwcu przyszlego roku jade na taka kuracje do jastrzebiej gory gdzie lecza wlasnie ta dieta bardzo prosze o podzielenie sie swoĂmi uwagami i osiagnieciami. Pozdrawiam Barbara.
|
|
|
|
|
|
|
Monikaf
Gość
|
Czesc Basia, no kto by pomyslal ze nawet tu sie spotkamy. Ja tu tez na tym forum jestem.. Ksiazke moge Ci pozyczyc...
|
|
|
|
|
|
|
Monikaf
Gość
|
a z Jastrzebiej Gory to wrocilam 6go sierpnia, wiec kawal czasu.
|
|
|
|
|
|
|
toan
Gość
|
|
|
|
|
|
|
|
|
toan
Gość
|
A ja dziÄkujÄ za TwĂłj "post", bo cieszy mnie zadowolenie korzystajÄ
cych z tego serwisu i Forum. DziÄkujÄ rĂłwnieĹź wszystkim UĹźytkownikom za tak liczne odwiedziny i aktywny, kulturalny udziaĹ w dyskusjach.
|
|
|
|
|
|
|
Monikaf
Gość
|
A ja dziÄkujÄ za TwĂłj "post", bo cieszy mnie zadowolenie korzystajÄ
cych z tego serwisu i Forum. DziÄkujÄ rĂłwnieĹź wszystkim UĹźytkownikom za tak liczne odwiedziny i aktywny, kulturalny udziaĹ w dyskusjach. Nawet jak popatrzec na statystyki to jest prawie dwa razy wiekszy "ruch" niz w takim lipcu na przyklad.To Forum robie sie bardzo popularne
|
|
|
|
|
|
|
barbara69
Gość
|
:PMoniczko bardzo serdecznie pozdrawiam cie i zycze ci duzo zdrowka.
|
|
|
|
|
|
|
barbara69
Gość
|
Witaj mam zapytanie interesuje mnie mianowicie tak zwana waga jest ona z jakims kodem gdzie wpisujesz kody z ksiazki kucharskiej kwasniewskiego co mozesz napisac mi na ten temat? Interesuje mnie szczegulnie nazwa i wszystkie dane dotyczace tejze wagi z pozdrowieniami . B.K.
|
|
|
|
|
|
|
|
Strony: [1]
|
|
|