|
Marek MitruĹ
Gość
|
"Oni nie wiedzÄ
" - Jezus Chrystus w momencie gdy go krzyĹźowali (Pasja Mel Gibson)
|
|
|
|
|
|
|
elmo
Gość
|
Mr.Bruford napisal mi ,co jest przyczyna tak szybkiego odwadniania ,kwasicy metab. u malych dzieci.Napisal rowniez, co sie powinno robic, zeby nie dochodzilo do czegos takiego.Ma racje.Tak poprostu jest.Medyczny punkt widzenia.Do tej pory nie rozumialam dlaczego lekarze w szpitalu kazali mi dawac dziecku do picia slodzona herbate ,kiedy byla odwodniona.A ja jej dawalam wode do picia ,zeby uniknac spozywania cukru,bo nie jestem zwolenniczka stosowania go,jednak sie mylilam,slodzona herbata wlasnie byla jej potrzebna.Niech mnie nikt nie zrozumie zle ,nie wpycham dziecku slodyczy.
|
|
|
|
|
|
|
lutonn
Gość
|
|
|
|
|
|
|
|
lutonn
Gość
|
|
|
|
|
|
|
|
elmo
Gość
|
|
|
|
|
|
|
|
lutonn
Gość
|
|
|
|
|
|
|
|
lutonn
Gość
|
|
|
|
|
|
|
|
elmo
Gość
|
|
|
|
|
|
|
|
lutonn
Gość
|
|
|
|
|
|
|
|
elmo
Gość
|
|
|
|
|
|
|
|
lutonn
Gość
|
|
|
|
|
|
|
|
Krystyna*Opty*
Gość
|
Chlebem i solÄ
ludzie sobie ludzi niewolÄ
.Â
|
|
|
|
|
|
|
elmo
Gość
|
|
|
|
|
|
|
|
elmo
Gość
|
A co do chleba ,to wydaje mi sie ,ze dzisiejszy chleb nie ma nic wspolnego z chlebem np.sprzed 30 ,40 lat.Dla tych ludzi ,pewnie byl "Ĺwiety" czego mozna siÄ dowiedziec z ksiÄ
Ĺźek . Nie jem pieczywa ,ale mam do niego szacunek przez wzglÄ
d na przeszlosc,na tamtych ludzi zyjacych w tamtych czasach.
|
|
|
|
|
|
|
dantar66
Gość
|
macie racjÄ, ale obecnie chleb to mieszanina wybuchowa, po ktĂłrej bardzo Ĺşle siÄ czujÄ, mam wzdÄcia i inne dolegliwoci , o ktĂłrych lepiej nie wspominaÄ, jak mi siÄ chce chleba prawdziwego , to sobie go piekÄ sama. Pozdrawiam
|
|
|
|
|
|
|
Umberto
Gość
|
SiĂŠ ludziska rozgadali az milo! Wczoraj przeczytalem w ksiĂĄzce takie przyslowie. Cinskie: "kto oglĂĄda niebo w wodzie ten widzi ryby na drzewach" Pozdrawiam Pocieszam Poweselam Powodzenia
|
|
|
|
|
|
|
Ewa
Gość
|
dzisiejszy chleb nie ma nic wspolnego z chlebem np.sprzed 30 ,40 lat To prawda Dzisiejsze jabĹka to tez nie to samo
|
|
|
|
|
|
|
lutonn
Gość
|
|
|