Marek Mitruś
Go
|
Jeśli mimo chodem któryś cukrzyk wkroczył na tę stronę lub jeśli są tutaj by otrzymać pomoc lub jeśli po prostu się interesują żywieniem optymalnym, zwracam się do nich wszystkich, aby właśnie się zainteresowały żywieniem optymalnym. Jeśli któryś z cukrzyków bywa również na forach dla cukrzyków, to niech zacznie mówić, aby się oni zainteresowali żywieniem optymalnym. Bo inaczej będzie sprzeczność z celem, do którego dążą, a dzieci będą płakać. Pozdrawiam wszystkich cukrzyków.
|
|
|
|
|
|
|
|
elmo
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
elmo
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Marek Mitruś
Go
|
to sobie zaznacz ten tekst to będziesz widziała
|
|
|
|
|
|
|
SzymonNM100
Go
|
Pewnie pani na załączonym obrazku pana Marka również odżywia się optymalnie, co więcej wyleczyła się z cukrzycy, co przydaje apelowi wiarygodności
|
|
|
|
|
|
|
Makot-ka
Go
|
A mnie ta pani nie przeszkadza, tym bardziej, że gestem palców pokazuje wyraz na V , a nie na F - jak się zdawać może na pierwszy rzut oka .
|
|
|
|
|
|
|
SzymonNM100
Go
|
Ciężko powiedzieć ile palców: ja ciągle widzę jeden. Jak na mój gust jest to zaszyfrowany przekaz , że Pani wyleczyła się z cukrzycy typu 1
|
|
|
|
|
|
|
Marek Mitruś
Go
|
Dobrze rozumiem? Pan Szymon i Pani Makotka mają cukrzycę?
|
|
|
|
|
|
|
SzymonNM100
Go
|
Nie przypominam sobie. A co wypowiedzi toż to tylko taka chałupnicza egzegeza ilustracji
|
|
|
|
|
|
|
elmo
Go
|
Jeden czy dwa?mnie sie wydaje, że jeden,a drugi jest lekko uchylony ,co niektórzy mogą postrzegac jako dwa .widze, ze wiekszosc skupia uwage na obrazku,ale wiem ,ze to tylko pozory-ten obrazek.Faktycznie moze ktos to odbierac w roznoraki sposob,ale trzeba pamietac ,ze czasem pod postacią owieczki czai sie wilk i na odwrot .Skupmy sie na cukrzycy a nie na obrazku.
|
|
|
|
|
|
|
lutonn
Go
|
Jak to!!!!
|
|
|
|
|
|
|
Marek Mitruś
Go
|
<-----------------------------
|
|
|
|
|
|
|
|
elmo
Go
|
hehehehehehehehehehe
|
|
|
|
|
|
|
zbynek
Go
|
A mnie ta pani nie przeszkadza, tym bardziej, że gestem palców pokazuje wyraz na V , a nie na F - jak się zdawać może na pierwszy rzut oka . Mnie też nie przeszkadza. <________________
|
|
|
|
|
|
|
lutonn
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
zbynek
Go
|
Też byś się tak cieszył z pozbycia cukrzycy.
|
|
|
|
|
|
|
elmo
Go
|
Byc moze ktos z chorych na cukrzyce kiedys tu zaglądnie z nadzieją ,ze znajdzie odpowiedz i pomoc.Jakież będzie rozczarowanie .Szkoda ,że stroicie sobie żarty z ludzi poważnie chorych. .
|
|
|
|
|
|
|
|
|