Tomkiewicz
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Hana
Go
|
WYPADEK klaniaja sie podstawy matematyki (moze zapomniane)nie liczone i nie wazone--i sa efekty !!!
|
|
|
|
|
|
|
toan
Go
|
Chętnie podałbym Ci e-mail, albo lepiej Skypa do "Prezia", abyś mógł zapytać sam, ale - wybacz - nie mogę!.
|
|
|
|
|
|
|
toan
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
elmo
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
kristan
Go
|
Lech Walesa- gg - 5606334 /podany pierwotnie/-zaktualizowany to "1980"-dla pewnosci prosze sprawdzić oba.
|
|
|
|
|
|
|
staszek69
Go
|
Lech Wałesa gg-1980 w gazecie było oficjalnie podane.Administrator gadu przydzielił mu taki numer.
|
|
|
|
|
|
|
|
staszek69
Go
|
wpisz sobie w skypa imie i nazwisko i szukaj masz adres prezydenta
|
|
|
|
|
|
|
elmo
Go
|
No widzisz Staszek jakie to proste ,nie pomyslalam o tym .Najbardziej proste rzeczy sa najbardziej skomplikowane .Wpisalam i mam .Ale nie ma pana "Prezia" online ,chyba z wiadomych przyczyn .Dzieki za radę .
|
|
|
|
|
|
|
Makot-ka
Go
|
Czy udało się komuś z was nawiązać kontakt z prezydentem na GG, albo Skype, albo e-mail, bo też chciałabym zapytać o parę spraw, ale nie wiem, czy to nie strata czasu?
|
|
|
|
|
|
|
elmo
Go
|
Mnie Makot-ko pan prezydent dodał do kontaktow na skypie,ale czy to akurat byl sam pan prezydent, to nie wiem .Moze komputer jakos automatycznie dodaje wszystkich albo jakas sekretarka bynajmniej nie licz na to ,ze bedzie z tobą rozmawiał jak ze starym przyjacielem ,najwyzej dostaniesz jakis wklejony post. .No coż jestem tylko gąską ,takich jak ja jest tysiace .Pozdrawiam
|
|
|
|
|
|
|
elmo
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Tomkiewicz
Go
|
No i rzekł coś Pan Prezydent na temat ewentualnych niedopatrzeń - powiedzmy w proporocjach, czy był to tylko odpis wyjątkowo kurtuazyjnej treści ? T
|
|
|
|
|
|
|
elmo
Go
|
Pan prezydent mnie pozdrowil ,nie wnikalam w DO ,bo sie na tym nie znam. Moze sam zapytaj Pa.
|
|
|
|
|
|
|
ari
Go
|
Może ktoś opisać, o co chodzi, ponieważ link do artykułu nie otwiera się?
|
|
|
|
|
|
|
Makot-ka
Go
|
"Lech" trafił do szpitala na 35 min., ale jeśli tak - to może Dr Kwaśniewski się myli? - o coś w tym stylu chodziło. Tak, żeby ewentualnie zniechęcić do ŻO
|
|
|
|
|
|
|
ari
Go
|
W jakiej gazecie i jaka data tego artykułu?
Albo może jakiś link który działa?
A konkretnie o co chodziło z tym trafieniem do szpitala?
|
|
|
|
|
|
|
Makot-ka
Go
|
To zupełnie nie ważne - najważniejsze "przesłanie" tej wiadomości już otrzymałeś .
|
|
|
|
|
|
|
ari
Go
|
Właśnie, że ważne. Prosiłbym naprawdę o namiar na ten artykuł.
|
|
|
|
|
|
|
|