Autor
|
Wtek: Bóg (Przeczytany 550458 razy)
|
Blackend
|
|
Odp: Bóg
« Odpowiedz #560 : 2013-09-03, 16:15:54 » |
|
Dla niepoznaki, potem rozmontujemy każdy system od środka
|
|
|
|
|
|
|
Dario Ronin
Go
|
|
« Odpowiedz #561 : 2013-09-03, 16:44:55 » |
|
To rozmyslales czy od razu wiedziales? Bo wczesniej pisales cos innego, ze tu bardziej lubisz a tam mniej.
Wiec ktora w koncu to jest ta wlasciwa Prawda, bo wyglada na to, ze jest ich kilka na rozne okazje a kazda inna?
No i gdzie widziales ten rozwoj jak tamtejsze trolle obrazaly rozne osoby stad i doprowadzily forum do upadku? Jakos cie nie bylo z moralizatorskim pouczeniem kiedy niedawno JW pisal monickeW, ze jest szpetna.
Oj Zyon , nieco młodszy kolego , chyba zwady szukasz czytaj uważnie , powoli , nie przekręcaj myśli interlokutorów na poziomie , znaczy z godnychpisałem : Was bardziej , nie tu bardziej żartobliwie troszkę , sam nie do końca wiedząc dlaczego nie pozostałem Obserwatorem (lubię) uczę się , rozmyślam i zrozumiałem dlaczego nie ma właściwej , Prawda to Prawda , niezmienna poglądy się zmieniają JW pisał , że dziwi się , że tak mądra kobieta wstawiła tak szpetną reprezentację swojej osoby nie , 'że jest szpetna' masz złe intencje , albo słabą pamięć , albo itoito zanim palniesz głupstwo pomyśl dwa razy , napisz , włącz podgląd i sprawdź jeszcze raz bo głuptasa z siebie robisz bez urazy , nic osobistego 'chęć rozwoju' widzę Tam i tego będę się trzymał
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
|
« Odpowiedz #562 : 2013-09-03, 17:11:32 » |
|
JW pisał , że dziwi się , że tak mądra kobieta wstawiła tak szpetną reprezentację swojej osoby nie , 'że jest szpetna' masz złe intencje , albo słabą pamięć , albo itoito Gwoli scislosci chodzilo o szpetna fotografie. Czyli chodzi o wizerunek osoby na zdjeciu. A osoba wstawila tam swoje zdjecie, takie jaka jest/byla w momencie jego robienia czyli nieretuszowane, niepoprawiane, nieupiekszane. Chcesz cos jeszcze dodac do tego?
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Dario Ronin
Go
|
|
« Odpowiedz #563 : 2013-09-03, 17:19:17 » |
|
JW pisał , że dziwi się , że tak mądra kobieta wstawiła tak szpetną reprezentację swojej osoby nie , 'że jest szpetna' masz złe intencje , albo słabą pamięć , albo itoito Gwoli scislosci chodzilo o szpetna fotografie. Czyli chodzi o wizerunek osoby na zdjeciu. A osoba wstawila tam swoje zdjecie, takie jaka jest/byla w momencie jego robienia czyli nieretuszowane, niepoprawiane, nieupiekszane. Chcesz cos jeszcze dodac do tego? chętnie na zdjęciu był fragment twarzy i faktycznie robiło nie najlepsze wrażenie , choć 'założę się' ,że dziewczyna jest nie tylko mądra , ale i ładna a Ty mijasz się z prawdą , konfabulujesz chcesz coś dodać ?
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
|
« Odpowiedz #564 : 2013-09-03, 17:19:35 » |
|
Chcesz cos jeszcze dodac do tego?
Ja chcę! Moderator Molka od tyłu się całkiem dobrze prezentuje!
|
|
|
|
|
|
|
Dario Ronin
Go
|
|
« Odpowiedz #565 : 2013-09-03, 17:29:44 » |
|
Chcesz cos jeszcze dodac do tego?
Ja chcę! Moderator Molka od tyłu się całkiem dobrze prezentuje! prawda
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
|
« Odpowiedz #566 : 2013-09-03, 18:19:00 » |
|
JW pisał , że dziwi się , że tak mądra kobieta wstawiła tak szpetną reprezentację swojej osoby nie , 'że jest szpetna' masz złe intencje , albo słabą pamięć , albo itoito Gwoli scislosci chodzilo o szpetna fotografie. Czyli chodzi o wizerunek osoby na zdjeciu. A osoba wstawila tam swoje zdjecie, takie jaka jest/byla w momencie jego robienia czyli nieretuszowane, niepoprawiane, nieupiekszane. Chcesz cos jeszcze dodac do tego? chętnie na zdjęciu był fragment twarzy i faktycznie robiło nie najlepsze wrażenie , choć 'założę się' ,że dziewczyna jest nie tylko mądra , ale i ładna a Ty mijasz się z prawdą , konfabulujesz chcesz coś dodać ? Jasne. Na zdjeciu jest twarz kobiety w momencie jak wygladala podczas robienia zdjecia, nie bardzo rozumiem dlaczego robi nie nienajlepsze wrazenie, wszak aparat uchwycil owczesna chwile a autorka sie tego nie wstydzi. Czy moze masz juz tak wyprany prez plotkarskie media mozg, ze uwazasz, ze bez retuszu w fotoszopie i najlepszej pozy nie wolno nic wrzucac aby nie razic potencjalna szpetota? A moze w ogole tylko ludzie ladni powinni wrzucac fotografie aby nie razic uczuc estetycznych ogladajacych? Panie Dar, to sa poziomy, ktorych ja nie rozumiem i nie chce rozumiec. Normalnie boje sie teraz wrzucic swoja fotke, bo mi ktos szpetote zaraz zarzuci. Nie wiem tylko co mam sobie poprawi, moze klate Brada Pitta, czy moze oczy Clooneya? A moze muly Jasona? Zenua i tyle. no a z tym mijaniem sie z prawda, no jakbym trzymal twoj poziom to bym napisal, ze mnie obrazasz ale pomysl i sie domysl gdzie i dlaczego.
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Dario Ronin
Go
|
|
« Odpowiedz #567 : 2013-09-03, 18:38:02 » |
|
JW pisał , że dziwi się , że tak mądra kobieta wstawiła tak szpetną reprezentację swojej osoby nie , 'że jest szpetna' masz złe intencje , albo słabą pamięć , albo itoito Gwoli scislosci chodzilo o szpetna fotografie. Czyli chodzi o wizerunek osoby na zdjeciu. A osoba wstawila tam swoje zdjecie, takie jaka jest/byla w momencie jego robienia czyli nieretuszowane, niepoprawiane, nieupiekszane. Chcesz cos jeszcze dodac do tego? chętnie na zdjęciu był fragment twarzy i faktycznie robiło nie najlepsze wrażenie , choć 'założę się' ,że dziewczyna jest nie tylko mądra , ale i ładna a Ty mijasz się z prawdą , konfabulujesz chcesz coś dodać ? Jasne. Na zdjeciu jest twarz kobiety w momencie jak wygladala podczas robienia zdjecia, nie bardzo rozumiem dlaczego robi nie nienajlepsze wrazenie, wszak aparat uchwycil owczesna chwile a autorka sie tego nie wstydzi. Czy moze masz juz tak wyprany prez plotkarskie media mozg, ze uwazasz, ze bez retuszu w fotoszopie i najlepszej pozy nie wolno nic wrzucac aby nie razic potencjalna szpetota? A moze w ogole tylko ludzie ladni powinni wrzucac fotografie aby nie razic uczuc estetycznych ogladajacych? Panie Dar, to sa poziomy, ktorych ja nie rozumiem i nie chce rozumiec. Normalnie boje sie teraz wrzucic swoja fotke, bo mi ktos szpetote zaraz zarzuci. Nie wiem tylko co mam sobie poprawi, moze klate Brada Pitta, czy moze oczy Clooneya? A moze muly Jasona? Zenua i tyle. no a z tym mijaniem sie z prawda, no jakbym trzymal twoj poziom to bym napisal, ze mnie obrazasz ale pomysl i sie domysl gdzie i dlaczego. masz rację , to żenujące , że nie potrafisz przyznać się do błędu i porażki jak zwykle dużo słów mało sensu polecam poćwiczyć formułę mini max - minimum słów maksimum treści brakło argumentów zaczyna się agresja - 'wyprany mózg' ? Uuu , brzydko "na zdjęciu ... twarz" fragment , fragment twarzy - ogarnij się 'Panie' ? "mów mi Wuju" opanuj się , bo staniesz się pośmiewiskiem na forum D
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
|
« Odpowiedz #568 : 2013-09-03, 19:54:51 » |
|
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Dario Ronin
Go
|
|
« Odpowiedz #569 : 2013-09-03, 20:43:41 » |
|
Zyon , zachowuj się jak Mężczyzna przyznaj się do błędu , przeproś , a będzie Ci wybaczone i nie wracajmy do tego EOT
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
|
« Odpowiedz #570 : 2013-09-10, 07:12:16 » |
|
opanuj się , bo staniesz się pośmiewiskiem na forum
D
A o którym forum mowa? Ra
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
|
« Odpowiedz #571 : 2013-09-10, 07:14:21 » |
|
O! Teraz Radzio zaczyna gilgotki....
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
|
« Odpowiedz #572 : 2013-09-10, 07:17:11 » |
|
Ja tylko niosę pomoc.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
|
« Odpowiedz #573 : 2013-09-10, 07:21:02 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Dario Ronin
Go
|
|
« Odpowiedz #575 : 2013-09-10, 07:43:38 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
Dario Ronin
Go
|
|
« Odpowiedz #576 : 2013-09-10, 07:44:55 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
|
« Odpowiedz #577 : 2013-09-10, 07:46:53 » |
|
Ty mi tu nie hi hi hi hi, tylko na proste pytanie prosto odpisz. Sorki. Hi hi hi hi hi
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
|
« Odpowiedz #578 : 2013-09-10, 07:56:31 » |
|
Ja tylko niosę pomoc. jestes wprost nieoceniony
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Radzio
Go
|
|
« Odpowiedz #579 : 2013-09-10, 08:00:51 » |
|
Ja tylko niosę b e z i n t e r e s o w n ą pomoc.
|
|
|
|
|
|
|
|
|