elmo
Go
|
No! Ja też się uśmiałam Stare poczciwe posty
|
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Co to jest DJ? Dieta Jarmolowicza?
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Gavroche
|
Wysokowęglowodanówka Jana Kwaśniewskiego
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Właśnie, DW (dieta wysokowęglowodanowa) Kwaśniewskiego, to też bardzo dobra dieta. Szkoda, że Doktor tak mało poświęcił jej uwagi!
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Właśnie, DW (dieta wysokowęglowodanowa) Kwaśniewskiego, to też bardzo dobra dieta. Szkoda, że Doktor tak mało poświęcił jej uwagi! Mojej połówce minęły drobne dolegliwości z autoagresji i może odrobinę czynność układu nerwowego. Trwa to dłużej i następuje mniej spektakularnie niż na DO
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Właśnie, DW (dieta wysokowęglowodanowa) Kwaśniewskiego, to też bardzo dobra dieta. Szkoda, że Doktor tak mało poświęcił jej uwagi! Możesz to naprawić... i kontynuować...
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Mogę, ale mm ciekawsze rzeczy w życiu do robienia...
|
|
|
|
|
|
|
anakin
Go
|
Właśnie, DW (dieta wysokowęglowodanowa) Kwaśniewskiego, to też bardzo dobra dieta. Szkoda, że Doktor tak mało poświęcił jej uwagi! Ale tylko do czasu zestarzenia się i stwardnienia tętnic mózgowych? :->
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Wysokowęglowodanówka Jana Kwaśniewskiego Najśmieszniejsze, że "opty"beton, co to wykuł teorię "jedynie słusznej diety" na temat diety wysokowęglowodanowej Dr-a przeważnie nic nie wie. Reszta "przeciwników" typu IŻiŻ, czy inne wegusie też kojarzy Kwaśniewskiego tylko DO. KOMY!
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Właśnie, DW (dieta wysokowęglowodanowa) Kwaśniewskiego, to też bardzo dobra dieta. Szkoda, że Doktor tak mało poświęcił jej uwagi! Ale tylko do czasu zestarzenia się i stwardnienia tętnic mózgowych? :-> U Dr-a, czy u diety?
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Chociaż Jaśnie Wielmożny przepowiada w widzie, że będę "nawracał cały Naród", to odpowiadam: nie mam takiego zamiaru. Las mi starcza w zupełności.
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Właśnie, DW (dieta wysokowęglowodanowa) Kwaśniewskiego, to też bardzo dobra dieta. Szkoda, że Doktor tak mało poświęcił jej uwagi! Widac nie jest tak dobra, zeby poswiecac jej wiecej uwagi niz zostalo poswiecone. Dobre jest wrogiem lepszego
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
administ
Go
|
Jest bardzo dobra "dla ludu pracującego miast i wsi" i lepszej im nie trzeba! W społeczeństwie dobrze zarządzanym powinna stanowić podstawę żywieniową dla 90% populacji. Wtedy jest najlepiej.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Właśnie, DW (dieta wysokowęglowodanowa) Kwaśniewskiego, to też bardzo dobra dieta. Szkoda, że Doktor tak mało poświęcił jej uwagi! Ale tylko do czasu zestarzenia się i stwardnienia tętnic mózgowych? :-> U Dr-a, czy u diety? Chyba chodzi o stosujących Dietę Japońską... wylewy krwi do mózgu w starszym wieku...
|
|
|
|
|
|
|
|
anakin
Go
|
Właśnie, DW (dieta wysokowęglowodanowa) Kwaśniewskiego, to też bardzo dobra dieta. Szkoda, że Doktor tak mało poświęcił jej uwagi! Ale tylko do czasu zestarzenia się i stwardnienia tętnic mózgowych? :-> U Dr-a, czy u diety? U Doktora to ewentualnie mogłaby w grę wchodzić miażdżyca. Gdyby było tak, jak chce admin forum DD.
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Poważnie...
Bez kitu...
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Właśnie, DW (dieta wysokowęglowodanowa) Kwaśniewskiego, to też bardzo dobra dieta. Szkoda, że Doktor tak mało poświęcił jej uwagi! Widac nie jest tak dobra, zeby poswiecac jej wiecej uwagi niz zostalo poswiecone. Dobre jest wrogiem lepszego Nielogiczne jest dla mnie sięganie po dobre, skoro można sięgnąć po bardzo dobre...
|
|
|
|
|
|
|
|