Hana
Go
|
Koniecznie- trzeba wypatrywac tej najwiekszej-ale warunkiem jest wczesniejszy posiew tez z patrzeniem w gwiazdy juz bez wypatrywania najwiekszej!
|
|
|
|
|
|
|
elmo
Go
|
slyszalam ,ze sa lepsze efekty jak sie patrzy przez teleskop ! wtedy juz jest 100% pewnosc
|
|
|
|
|
|
|
Hana
Go
|
Teleskop nie wchodzi w gre-(byl nie znany),poza tym by bylo za dokladnie!
|
|
|
|
|
|
|
elmo
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Ewa
Go
|
Kiedyś był artkuł dra Kwaśniewskiego w Dz.Zachodnim dt. tego, że kobieta powinna miesiączkować 1 x w życiu i w ten dzień zachodzić w ciążę (o ile nic nie pomyliłam). Ja tez kiedyś czytałam taki tekst J.Kwaśniewskiego, ale inaczej go zrozumiałam. Podobnie jak w innym artykule. Kiedyś pewnej kobiecie, która urodziła dużo dzieci, lekarz doradzał, jak ma unikać ciązy. Pokazał jej, jak się wylicza dni płodne. Ona na to, że nie jest w stanie tego robić, ponieważ miala tylko jedną miesiączkę.
|
|
|
|
|
|
|
lutonn
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
lekarka
Go
|
Czyli jak kumam - gdy 1 miesiączka w roku - nie zachodzi się w czasie miesiączi!
|
|
|
|
|
|
|
|
Hana
Go
|
I jeszcze jeden cytat -"Kobiety o zle odzywianym organizmie sa dla gatunku ludzkiego nie przydatne (nie wspomne o mezczyznach-to juz moje) i nie powinny miec dzieci, gdyz wartosc biologoczna tych dzieci bedzie bardzo niska.Kobiety stosujace zywienie optymalne maja wiek rozrodczy bardzo wydluzony, poniewaz sa najbardziej biologicznie wartosciowe, co sprzyja urodzeniu wartosciowego i zdrowego dziecka i stwarza duze szanse na to, ze ich potomstwo bedzie odzywiane tak, jak ich matka........ W szczytowym okresie rozwoju gatunku ludzkiego kobiety zaczynaly miesiaczkowac okolo 60 roku zycia, jajeczkowaly jeden raz w roku, a jesli nie zostaly zaplodnione, miesiaczkowaly rowniez raz w roku. Tak bys powinno, ale przez wprowadzenie do spozycia produktow dla czlowieka niejadalnych w stanie surowym --co Biblia nazywa grzechem pierworodnym-- jest tak, jak jest czyli zle."
|
|
|
|
|
|
|
lutonn
Go
|
No tak ale po co to wszystko
|
|
|
|
|
|
|
kodar
Go
|
Czyli my kobiety zyjace w tych czasach a nie tamtejszych musimy miec okres co miesiac!!!No i ten wiek rozrodczy wydluzony tez mowi o tym ,ze miesiaczkowac musimy.
|
|
|
|
|
|
|
aja
Go
|
mam do ciebie pytanie czy moglbys mi podac jadlospis dzienny jaki stosowala twoja zona, bo ja bardzo tez chce schudnac ale mi nic z tego nie wychodz, nie wiem co robie zle z gory dziekuje
|
|
|
|
|
|
|
beti
Go
|
MOGE PODAC ALE PROSZE O NR FAXU LUB MAIL TO WYSLE - BO ZA DUZO PISANIA
|