Marek Mitruś
Go
|
Dlaczego się je węglowodany?
|
|
|
|
|
|
|
Marek Mitruś
Go
|
Przeczytam w książce.
|
|
|
|
|
|
|
elmo
Go
|
dlaczego trawa jest zielona?
|
|
|
|
|
|
|
Makot-ka
Go
|
No jeszcze dwa tygodnie temu podjęłabym się tematu, ale dziś w IV RP jest to niemożliwe, ponieważ zakazali Teorii Ewolucji Darwina , a bez tej teorii nie można wytłumaczyć - dlaczego się je węglowodany .
|
|
|
|
|
|
|
Diogenes z Synopy
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Anulka177
Jr. Member
Pe:
wiadomoci: 3981
|
No z tym paliwem to pojechałeś po bandzie!
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Jak ja po schodach...
|
|
|
|
|
|
|
Diogenes z Synopy
Go
|
trzeba wiedzieć jak upadać (nie ''pije'' do aktualnej opozycji ). Ja sobie tyłek tylko stłukłem zimą na schodach
|
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
A o aktywnym octanie nic nie ma? A o krzepie? Albo o cudnym smaku aldoheksozy?
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Kolejne potwiedzenie, ze to LemingTV
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
administ
Go
|
Bardzo dobre! Godne wszechstronnego propagowania, tylko żeby jeszcze coś dodali o strasznej szkodliwości jajec, wieprzowiny, masła i smalcu! Niech żro naukowo sieczkę z margaryną lub olejem na zdrowie.
|
|
|
|
|
|
|
Diogenes z Synopy
Go
|
Tesco, największa sieć handlowa na Wyspach, poinformował, że w 800 placówkach rozpoczyna nowa akcję promocyjną: każde dziecko w wieku poniżej 16 lat, robiące zakupy w towarzystwie dorosłego, może wziąć za darmo jedno jabłko, mandarynkę lub banana. http://www.rp.pl/Handel/307299924-Tesco-walczy-z-konkurencja-darmowe-owoce.htmlłój, słoninę dają za darmo (odpad poprodukcyjny), WiO darmo, tylko białka trochę trzeba taniego dokupić. Raj na wyspie.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Po jednym owocu na dziecko, to jest wyczyn nie lada... Hojny gest... Tesco bankrutuje, bo rząd niemiecki rodzime markety dofinansowuje...
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
To tylko sobie życzyć więcej takiego bankructwa wśród sklepów.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|