Blackend
|
Podoba mi się ten kolczyk w nosie w celu łatwej identyfikacji - nawet odzywać się nie musi.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Podoba mi się ten kolczyk w nosie w celu łatwej identyfikacji - nawet odzywać się nie musi. No wlasnie Nie wiem skad nabrala przekonania, ze ktos zechce z nia dyskutowac, a zwlaszcza o jej diecie
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
vvv
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Ostro ten weganizm niszczy mózg...
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Ostro ten weganizm niszczy mózg... A to dziwne, bo znam wegetarian, co mają całkiem dobrze życie poukładane i to lepiej niż niektórzy "opty"- malni.
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Ostro ten weganizm niszczy mózg... Promotorzy diet tak mają.
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Ostro ten weganizm niszczy mózg... A to dziwne, bo znam wegetarian, co mają całkiem dobrze życie poukładane i to lepiej niż niektórzy "opty"- malni. Pewnie nie są fanatykami nie wadząc nikomu, tylko robią swoje.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Ostro ten weganizm niszczy mózg... A to dziwne, bo znam wegetarian, co mają całkiem dobrze życie poukładane i to lepiej niż niektórzy "opty"- malni. Ja pisałam o weganizmie a nie wegetarianizmie. A to jest duża różnica...
|
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Ostro ten weganizm niszczy mózg... A to dziwne, bo znam wegetarian, co mają całkiem dobrze życie poukładane i to lepiej niż niektórzy "opty"- malni. +1
|
|
|
|
|
|
|
vvv
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Radomiak
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Radomiak
Go
|
Nobel to się zdewaluował jak złotówka u schyłku komuny. Sam Nobel by w to nie uwierzył.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Ostro ten weganizm niszczy mózg... A to dziwne, bo znam wegetarian, co mają całkiem dobrze życie poukładane i to lepiej niż niektórzy "opty"- malni. +1 Dobrze ułożona dieta wegetariańska może być pełnowartościową Dietą Japońską a nawet Optymalną.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
A skąd Ty to wiesz?
|