lekarka
Go
|
Przychylem się do Tomkiewicza. Lepszy jeden szczęśliwy niż wielu "zanalizowanych". Jak medycyna coś ogłosi, to i tak pozostanie poniższy problem. Wiesz Bruford jak trudno wymyślić opcję nauczenia społeczeństwa życia bez pieczywa? Po prostu trzeba mu dać tłuste. Ten, który przejdzie na dietę rozdzielną to: - albo od urodzenia (ja do 31 r.ż., potem 13 lat DO) - albo zdrowy/prawie zdrowy, - albo młody. Innym trzeba dać tłuste...
|
|
|
|
|
|
|
Bruford
Go
|
Innym trzeba dać tłuste...
...a potem rotować mleczne.
|
|
|
|
|
|
|
Krystyna*Opty*
Go
|
Innym trzeba dać tłuste...
...a potem rotować mleczne. Zawsze to o niebo lepsze niż rotowanie roślinnych...
|
|
|
|
|
|
|
Bruford
Go
|
zawsze też można podłączyć się do prądu selektywnego po uprzednim zbadaniu sobie włosa i kropli krwi żywej
|
|
|
|
|
|
|
Krystyna*Opty*
Go
|
zawsze też można podł±czyć się do pr±du selektywnego po uprzednim zbadaniu sobie włosa i kropli krwi żywej Grunt - to prunt... ( prąd)... - cokolwiek to znaczy... P.S. A ja na DO nabyłam jakiejś awersji do badań wszelkich... (czyt. nic mnie nie boli, to i nie mam wystarczająco dużej motywacji do ich wykonania)
|
|
|
|
|
|
|
sabina
Go
|
zawsze też można podłączyć się do prądu selektywnego po uprzednim zbadaniu sobie włosa i kropli krwi żywej Ach Brufordzie pomyliłeś chyba zalecenia Dr-a JK - z " bardzo dobrą dietą LC" - dodaj jeszcze suplementację , anry, stewię i "bilans opwarcia" i wyjdzie Ci świetny "bilans zamknięcia" - dieta "optymalna"
|
|
|
|
|
|
|
Bruford
Go
|
Ach Brufordzie Wszystko jedno
|
|
|
|
|
|
|
lekarka
Go
|
Czy to pewna forma psychoterapii, którą przechodzisz rozmawiając z nami...?
|
|
|
|
|
|
|
Bruford
Go
|
Czy to pewna forma psychoterapii, którą przechodzisz rozmawiając z nami...?
Heh , nie sądzę
|
|
|
|
|
|
|
elmo
Go
|
Zbiera dane
|
|
|
|
|
|
|
elmo
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
lekarka
Go
|
Zawsze z radością wykonuj swoją robotę! Inaczej idzie psu na budę.
|
|
|
|
|
|
|
Ewa
Go
|
Świecka i święta prawda
|
|
|
|
|
|
|
kodar
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Bruford
Go
|
wstawiacie rozne niepotrzebne czesci w nasze organizmy.
Mein Gott , co Ci wstawiliśmy? ps o co chodzi w tym poście?
|
|
|
|
|
|
|
kodar
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
elmo
Go
|
Ahhhh ,Brufcio się odnalazł ,a ja mu tyle zadałam pytań ,a zero odpowiedzi ,glownie chodzi mi o te medycyne nienaukowo-bezwiedzową .Pozdrawiam Cię
|
|
|
|
|
|
|
Bruford
Go
|
Mein Gott Deine ubersetzung ist uberflussig wie ein Kropf.Powstawiaj sobie kropki gdzie trzeba bo nie chce mi się niemieckiej klaw.instalować. To co Ci wstawiliśmy?Jaką niepotrzebną część? Jakiś zamek błyskawiczny?
|
|
|
|
|
|
|
elmo
Go
|
ohhhhh...dostałam ignora
|