Autor
|
Wtek: Sz.Panie <bruford> i kontestatorzy ŻO (Przeczytany 39173 razy)
|
toan
Go
|
3.Nigdy,przenigdy nie korzystaj z pomocy lekarzy , to bardzo słuszne. Nie zgadzam się! Będąc nawet największym optymistą w sprawie własnego zdrowia - każdy się musi liczyć z tym, że będzie korzystał z pomocy lekarzy. Chodzi o to, aby jak najrzadziej!
|
|
|
|
|
|
|
Bruford
Go
|
Nie zgadzam się! Będąc nawet największym optymistą w sprawie własnego zdrowia - każdy się musi liczyć z tym, że będzie korzystał z pomocy lekarzy. Drogi Toanie , to jakiś żart? . Ja nie rozumiem , jak ludzie mogą w ogóle korzystać z usług mafii półgłówków zdających egzaminy zawodowe po protekcji lub za kasę , pozbawionych jakiejkolwiek wiedzy a poza tym zmotywowanych do okaleczania lub zadawania śmierci. .Jaka logika kieruje kimś kto posiadłszy tę elementarną wiedzę o lekarzach , w ogóle do nich chodzi .Albo po co wykonuje jakiekolwiek badania skoro zostały one wymyślone przez mafię półgłowków? .Ależ nigdy nie należy do nich chodzić.A jak dusi człowieka albo noga zsiniała i zimna jest albo napad drgawek się przytrafił to ino żóltek trzeba więcej i zrotować mleczne , no ewentualnie zapping sobie zrobić Kodar winna nawiasem mówiąć sprawdzić sobie co tam jej mordercy w białych kitlach wsadzili w miejsce tego wyrostka ,może jakąś niepotrzebną część?
|
|
|
|
|
|
|
kodar
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Bruford
Go
|
1.Mily Brufordzie juz dawno stwierdzilam,ze jestes bardzo inteligenty a twoja mysl jest ostra jak brzytwa. 2.Dlatego smiem twierdzic,ze jadasz tlusto!!!! 3. Gdzie przyjmujesz?? 4Moze wspolnie sprawdzimy co mi wstawiono zamiast wyrostka? ad1 akurat ad2.Nie jadam chudo ad3 Nie podaję namiarów w necie ad4 Na czym polegałby Twój udział?
|
|
|
|
|
|
|
kodar
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
toan
Go
|
Drogi Toanie , to jakiś żart? Nigdy nie żartuję z poważnych spraw!. Znam bardzo wielu lekarzy, z różnym doświadczeniem zawodowym i różnie nastawionych do poruszanej tu problematyki, ale nie znam ANI JEDNEGO, który chciałby świadomie zaszkodzić swoim pacjentom!. Znam również dużo osób, które utraciły zdrowie przez słuchanie zaleceń lekarzy, którzy w dobrej wierze, nieświadomie i naukowo, pozbawiali swoich pacjentów zdrowia!. Czy dziwi Cię, że niektórzy z nich nie lubią swoich "oprawców", gdy zdrowieją postępując dokładnie odwrotnie niż zaleca oficjalnie dietetyka?. Czy główną przyczyną wielu chorób nie jest... Gdy będzie taka potrzeba (niech mnie ŻO chroni jak najdłużej ) z pełnym zaufaniem oddam się w ręce fachowców-lekarzy, a oni nie "skopią" świadomie i z premedytacją roboty Obym trafił na "Brufordów".
|
|
|
|
|
|
|
elmo
Go
|
Nie przesadzajcie juz z tymi lekarzami.Sa lekarze ,ktorzy rwa sie do " wycinania" ,ale i sa i tacy ,ktorzy zamiast " natychmiast wycinac" wolą stosowac inne srodki .Spotakalam i takich i takich.Tych drugich bardzo sobie cenię,a tych pierwszych niezabardzo Oczywiscie sa przypadki gdzie trzeba natychmiast " wycinac " ,bo zagraza to zyciu pacjeta. Lekarze byli ,sa i beda.Nie wszyscy sa jednakowi. Jeszcze raz napisze ,ze w swoich " doswiadczeniach medycznych " udalo mi sie spotkac fachowcow ,dzieki ktorym uniknelam niepotrzebnych " wycinan".Jestem im za to wdzieczna. Pozdrawiam.
|
|
|
|
|
|
|
elmo
Go
|
Jeszcze dodam ,ze oprocz chorob trapiacych ludzkosc ,sa jescze inne czynniki zagrazajace zdrowiu i zyciu czlowieka ,chociazby wypadki samochodowe.I nie ulega watpliwosci ,ze wtedy z pewnoscia skontaktujemy sie z lekarzami , szpitalami.Tak ,ze lekarze sa potrzebni... wraz ze szpitalami ...
|
|
|
|
|
|
|
Tomkiewicz
Go
|
Proste ! Kiedyś zostanie tylko pourazówka. Pokąsa pies, pogryzie sąsiad itp - idziesz do lekarza. Trudno, żeby mechaniczne uszkodzenia ciała leczył dietetyk.
T
|
|
|
|
|
|
|
elmo
Go
|
A psow jest coraz wiecej i samochodow tez Tyle ze taki samochod czy pies mogą wyrzadzic wiele szkod w organizmie czlowieka I nie rzadko szkod nieodwracalnych jak tez szkod ,przy ktorych sa potrzebne natychmiastowe wycinania ,niestety. Tak ze nie tylko urazowki sa potrzebne Sa potrzebni lekarze wraz z z zespolem medycznym i szpitale tez .Chodzi tylko o to ,zeby to " bylo prowadzone mądrze".
|
|
|
|
|
|
|
Tomkiewicz
Go
|
Jeszcze dodam ,ze oprocz chorob trapiacych ludzkosc ,sa jescze inne czynniki zagrazajace zdrowiu i zyciu czlowieka
Często też człowiek SAM przedstawia największe zagrożenie dla swojego zdrowia... M
|
|
|
|
|
|
|
elmo
Go
|
No owszem ,jesli sie sam pcha pod samochod ,znaczy sie szpitale sa potrzebne
|
|
|
|
|
|
|
Tomkiewicz
Go
|
No owszem ,jesli sie sam pcha pod samochod ,znaczy sie szpitale sa potrzebne Chodziło mi akurat o coś zupełnie innego, o UMYSŁ człowieka, który często nie jest w zgodzie z odczuciami ciała, próbuje oszukać ciało, a więc przedstawia prawdziwe zagrożenie. Umysł i ciało powinny żyć ze sobą w zgodzie, a to jest obecnie rzadkość... M
|
|
|
|
|
|
|
elmo
Go
|
No owszem ,jesli sie sam pcha pod samochod ,znaczy sie szpitale sa potrzebne Chodziło mi akurat o coś zupełnie innego, o UMYSŁ człowieka, który często nie jest w zgodzie z odczuciami ciała, próbuje oszukać ciało, a więc przedstawia prawdziwe zagrożenie. Umysł i ciało powinny żyć ze sobą w zgodzie, a to jest obecnie rzadkość... M No to w takim razie i w takich okolicznosciach stawialabym na ZO i PS ,bo sa ponoc bardzo korzystne w leczeniu wielu dolegliwosci(sama chce sie na nie wybrac ) a nie na lekarzy i szpitale
|
|
|
|
|
|
|
Tomkiewicz
Go
|
No to w takim razie i w takich okolicznosciach stawialabym na ZO i PS
Ja też stawiam na ŻO i PS - PRACĘ nad SOBĄ To działa! M
|
|
|
|
|
|
|
lekarka
Go
|
M, To PS to dobry pomysł. Pracuję, pracuję (nad sobą) i końca nie widzę...
|
|
|
|
|
|
|
Tomkiewicz
Go
|
To PS to dobry pomysł. Pracuję, pracuję (nad sobą) i końca nie widzę...
Ewo, tylko nic na siłę Ja Pn S pojmuję też m.in. jako rozumienie swoich prawdziwych emocji i uczuć (czy to gniew, nienawiść, ból, czy też radość, miłość, współczucie), świadome przeżywanie tego tu i teraz, bez spychania do podświadomości "na później". Marishka
|
|
|
|
|
|
|
Hana
Go
|
Jestem z Wami P n S24h/dobe gdyby mozna tak 30 albo i dluzej ZYCIE JEST PIEKNE.
|
|
|
|
|
|
|
Tomkiewicz
Go
|
I jeszcze jeden PS, najważniejszy - Pokochac Siebie M
|