Autor
|
Wtek: Sz.Panie <bruford> i kontestatorzy ŻO (Przeczytany 39183 razy)
|
elmo
Go
|
Bruford ,mam pytanie osobiste tylko ,ze nie wiem jak wyslac wiadomosc na priv ,czy ty tez masz skore jak noworodek
|
|
|
|
|
|
|
Bruford
Go
|
czy ty tez masz skore jak noworodek Zależy dla kogo.
|
|
|
|
|
|
|
elmo
Go
|
czy ty tez masz skore jak noworodek Zależy dla kogo. Oczywiście... dla siebie
|
|
|
|
|
|
|
elmo
Go
|
Bruford , natknelam sie kiedys na ksiazke o Bruno Groning ( nie mam niemieckiej klawiatury,nad o sa dwie kropki) i tam czytalam ,ze ten czlowiekmowil ,ze choroba nieuleczalna nie istnieje , ogole to nawet nie powinnismy myslec o tym ,ze nas trapi jakas choroba.Pisze w tej ksiazce o " uzdrowieniach na drodze duchowej" Sa tez dokumentacje ludzi ,ktorzy byli chorzy na nieuleczalne choroby i z tego wyszli. Czy slyszales o nim? Naprawde mnie zadziwia ludzki organizm ,ze czlowiek potrafi w cos tak mocno uwierzyc ,ze to ta wiara ratuje mu zycie,oszukac mozg ,wierzyc w wyzdrowienie...,czy to jest mozliwe ? hmmmm....
|
|
|
|
|
|
|
lutonn
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Krystyna*Opty*
Go
|
Bruford ,mam pytanie osobiste tylko ,ze nie wiem jak wyslac wiadomosc na priv Najedź myszką w wiadomości Bruforda na małą szarą ikonkę po lewej stronie obok niebieskiej i kliknij.
|
|
|
|
|
|
|
elmo
Go
|
Drogi Przyjacielu Bruford. Czy jesteś może w posiadaniu klawiatury? Pytam... bo... nic nie klikasz Jesteś,a jakoby Cię nie było
|
|
|
|
|
|
|
elmo
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
elmo
Go
|
Bruford ,mam poważne pytanie. Słyszałam ,ze już nie robi się badania "krzywej cukrowej" podając do wypicia glukozę,dlatego(ponoć) ,że za bardzo obciążało to organizm. Czy to prawda? A jak prawda ,to dlaczego sie z tego sposobu badania wycofano?
|
|
|
|
|
|
|
|
|