Strony: 1 [2]
|
|
|
Autor
|
Wtek: Kolej na mnie... (Przeczytany 19632 razy)
|
lutonn
Go
|
Luton, zbyt pochopnie wnioskujesz raczej!. Proszę Was, aby nie odnosić się do osób, a do tematów. BARDZO PROSZĘ no moze ale licza sie intencje
|
|
|
|
|
|
|
markos
Go
|
Bruford,co z tą dokumentacją? Bardzo jestem ciekaw skuteczności leczenia w twoim wydaniu. Nie pochwalisz się? Wtedy wszyscy twoi adwersarze nie będą mieli nic do powiedzenia,kuszące co?
|
|
|
|
|
|
|
sails
Go
|
Do Buforda. Dokumentacji nie prześlę, bo jest moja, prywatna. Nie znam Cię. Jeżeli jesteś lekarzem, to rozmawiaj z kolegą po fachu. Odnajdź doktora Macieja Garbienia i zapytaj o mnie. Będziecie mogli porozmawiać w sobie znanym języku. Pan doktor ma wiele innych takich przypadków jak ja, które sam prowadził, a niektóre osoby, których to dotyczy pojawiały się na tym forum. Przykro mi Buford, że kiedykolwiek się pojawiasz w postach jesteś atakowany. W szukaniu prawdy bardzo przypominasz mi samego siebie sprzed trzech lat. Żeby sie przekonać musisz chyba sam spróbować, co Ci szkodzi- na pół roku...
Pozdrawiam, Sławek
|
|
|
|
|
|
|
lekarka
Go
|
Bruford to lekarz. Odwala ważną robotę. Sugerowałabym przeslać mu dokumentację. Twoja wola. Tak przy okazji atakowany. Za posiadanie rozumu i "odmienne poglądy". Muszą istnieć osoby do weryfikowania danych. W takim świecie żyjemy.
|
|
|
|
|
|
|
Bruford
Go
|
Bruford,co z tą dokumentacją? Bardzo jestem ciekaw skuteczności leczenia w twoim wydaniu. Nie pochwalisz się? Wtedy wszyscy twoi adwersarze nie będą mieli nic do powiedzenia,kuszące co?
Niestety wobec niektórych trzeba wykazać cierpliwość. .Oczywiście można odesłać Markosa do lektury stosownych aktów prawnych które wyraźnie mówią jaką dokumentację i kto komu może pokazać.Ale wykażmy tę odrobinę cierpliwości i wytłumaczmy Markosowi parę niuansów . 1.Nie jest kuszące by adwersarze nie mieli nic do powiedzenia.Może byłoby to dla Markosa , wszak chciałby banowania adwersarzy.Mnie to jednak nie podnieca.Adwersarz który nie ma nic do powiedzenia nie jest już adwersarzem. 2.Dokumentację prywatną może zawsze w celach poznawczych pacjent przesłać lekarzowi , lekarz lekarzowi tylko w określonych sytuacjach a lekarz uczestnikom forum dyskusyjnego nigdy.Warto , zanim Markos napisze koljeny nonsens , poznał odpowiednie zapisy prawne
|
|
|
|
|
|
|
Bruford
Go
|
Do Buforda. Dokumentacji nie prześlę, bo jest moja, prywatna. Nie znam Cię. Pozdrawiam, Sławek
No i git.Tyle na temat kolejnego "świadectwa wyzdrowienia".Zawsze możemy się sobie przedstawić na privie a Ty mógłbyś upoważnić dr Garbienia do pokazania dokumentacji
|
|
|
|
|
|
|
toan
Go
|
Ale przecie do analizy można przesłać ksero, a nie oryginały.
|
|
|
|
|
|
|
lutonn
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Bruford
Go
|
bruford nie szalej , Człowieku , zastanów się przez chwilę.To nie boli Jeśli ktoś ogłasza że się z czegoś wyleczył i ma wolną wolę podzielenia się tym i ew.weryfikacji choćby dla dobra innych pacjentów (być może i moich) to może , jeśli chce , ową dokumentacją się podzielić.A wtedy się dowie wszystkiego bo wiadomo , że nie będę prosił o wysyłanie dokumentacji anonimowemu Brufordowi. Teraz drugi element.Nie mam powodu , żeby tu ochotniczo podawać swoje dane personalne do powszechnego wglądu. Nie istnieje przyczyna dla której muszę się spowiadać przed lutonnami A teraz zastanów się jeszcze raz i spróbuj odpowiedzieć na pytanie "co to jest zwalczanie DO z przyczyn egoistycznych?".A potem zadaj sobie kolejne pytanie "gdyby ktoś chciał zwalczać DO z przyczyn egoistycznych to jakby to można zrobić najlepiej?"
|
|
|
|
|
|
|
lutonn
Go
|
Gdzies w bibli jest napisane :plemie zmijowe zada znaku ale mu nie bedzie dane tak wlasnie jest z kazda "prawda" nie kazdy ja otrzyma
|
|
|
|
|
|
|
elmo
Go
|
Dajcie spokuj Brufordowi ,tak tu czesto jest i przeglada i wertuje forum ,z pewnoscia zbiera dane na temat ZO na kozysc wlasnych pacjętow ,przeciez nie siedzi tu cały swoj dyzur dla picu,nie wierze w to ,zeby trwonił swoj cenny czas i miał za nic zdrowie chorych ludzi
|
|
|
|
|
|
|
toan
Go
|
Może tak: "Róbta co chceta" (czytaj "piszmy co chcemy - napisać"), ale SZANUJMY się wzajemnie. W takim przypadku, można dużo więcej przekazać, bez obrazy i daje to znacznie lepsze efekty, choć każdy może pozostać przy swoim - nie ma musu . I taką postawę proponuję uszanować.
|
|
|
|
|
|
|
Ewa
Go
|
Dokumentacji nie prześlę, bo jest moja, prywatna. Nie znam Cię. Oj, Sławek, widzę brak dobrej woli, brak konsekwencji i słabe argumenty. Ja tez cie nie znam i twoja dokumentacja podana bez nazwiska w zaden sposób nie zdradza twoich danych osobowych ani twojej prywatności. Twoja... wola. Powiem wam, ze bardziej rozumiem wyleczonych Optymalnych, którzy boją się powiedzieć swojemu lekarzowi, jak sie wyleczyli, choc uważam, że działają kierując się wyolbrzymionym strachem i wcale nie na korzyść swoją i idei.
|
|
|
|
|
|
|
lekarka
Go
|
Jak się boją powiedzieć lekarzowi ... to jeszcze się nie wyleczyli! Mamy się pozbyć strachu, lęku...
|
|
|
|
|
|
|
lutonn
Go
|
oczywiscie
|
|
|
|
|
|
|
Marek Mitruś
Go
|
"to jeszcze się nie wyleczyli!" albo źle stosują żywienie optymalne albo nie wiedzą że stosują żywienie optymalne albo ich sprawa
|
|
|
|
|
|
|
|
Marek Mitruś
Go
|
Siema! )
|
|
|
|
|
|
|
Monikaf
Go
|
Bruford jak juz sie calkiem wylecze z rzs-u jestem gotowa wyslac Ci cala dokumentacje choroby,mam nadzieje ze nastapi to szybko . Wiem, ze bardzo dobrze poslugujesz sie niemieckim, dlatego nie ma to znczenia , ze bedzie ona po niemiecku. Pozdrawiam
|
|
|
|
|
|
|
|
Strony: 1 [2]
|
|
|