forum.dr-kwasniewski.pl
Witamy, Go. Zaloguj si, lub zarejestruj prosz.
2024-11-25, 17:18:29

Zaloguj si podajc nazw uytkownika, haso i dugo sesji
Szukaj:     Szukanie zaawansowane
2. Należy jeść wtedy, gdy się chce jeść i zjadać tyle, by nie czuć potrzeby dalszego jedzenia.
669747 wiadomoci w 4061 wtkach; wysane przez 34 uytkownikw
Najnowszy uytkownik: root
* Strona gwna Pomoc Szukaj Kalendarz Zaloguj si Rejestracja
+  forum.dr-kwasniewski.pl
|-+  Działy Forum
| |-+  Kuchnia Optymalna.
| | |-+  MASŁO SERDELOWE.
« poprzedni nastpny »
Strony: [1] Do dou Drukuj
Autor Wtek: MASŁO SERDELOWE.  (Przeczytany 3156 razy)
MORGANO
Go


Email
MASŁO SERDELOWE.
« : 2006-11-23, 09:01:36 »

MASŁO SERDELOWE.
Składniki.
200 g masła,
50g koreczków filetów Anchois
Sposób przygotowania.
Masło utrzeć na tzw. puch, dodać stopniowo dobrze roztarte sardele i dokładnie wymieszać. Uformować i zamrozić. Podawać do ciemnego mięsa z rusztu.
Ogółem 250g B-T-W  11.3 – 172,7 – 1,4 /1600 kalorii/
100 gram produktu B-T-W 4,5 – 69,1 – 0,6 /640 kalorii/
50 gram porcja 1 osobowa B-T-W 2,3 – 34,5 – 0,3 / 320 kalorii/
Stosunek B-T-W  1 : 15,3 : 0,1

Zapisane
Strony: [1] Do gry Drukuj 
« poprzedni nastpny »
Skocz do:  

Dziaa na MySQL Dziaa na PHP forum.dr-kwasniewski.pl | Dziaajce na SMF 1.0.8.
© 2001-2005, Lewis Media. Wszystkie prawa zastrzeone.
Prawidowy XHTML 1.0! Prawidowy CSS!
Strona wygenerowana w 0.033 sekund z 17 zapytaniami.