Strony: 1 [2]
|
|
|
Autor
|
Wtek: Dieta dla dzieci (Przeczytany 26976 razy)
|
betan
Go
|
wracając do diety dzieci. Mój 5-letni syn za nic nie chce jeść przygotowanych przeze mnie potraw. Tłusta zupa, optymalne placuszki, racuchy, czy naleśniki nie wchodzą w rachubę. Do mięsa i wędlin też nie mogę go przekonać. Czasami zje ugotowane jajko. Uwielbia za to majonez, serki topione, żółte i ... chrupki z mlekiem. Korzystam z tego i dodaję mu śmietanę na pół z mlekiem, a chleb smaruję dużą ilością pasztetu czy serka topionego.
|
|
|
|
|
|
|
toan
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
toan
Go
|
Uwielbia za to majonez, serki topione, żółte i ... chrupki z mlekiem. Korzystam z tego i dodaję mu śmietanę na pół z mlekiem, a chleb smaruję dużą ilością pasztetu czy serka topionego. "Na oko" wychodzi, że to "dieta półkorytkowa" - choć mogę się mylić, bo to "na oko". Małemu dziecku, jeśli nie może się przemóc do ŻO polecałbym "dietę japońską" - (BTW- 1:0,5:3) - jest bezpieczniejsza niż "półkorytko" i bardziej prozdrowotna niż LC typ Atkins. Zasady znajdziesz w pliku dźwiękowym do pobrania tu: http://dr-kwasniewski.pl/sklep/product_info.php?products_id=60
|
|
|
|
|
|
|
elmo
Go
|
Ja się cieszę ,ze moja córka po ostatniej chorobie polubiła i to bardzo masło i jajka
|
|
|
|
|
|
|
sylwiazłodzi
Go
|
No pewnie.Już raz nawet była sprzedana ale ktoś się po nią nie zgłosił a ja przez przypadek ją znalazłam i od razu kupiłam żeby ktoś inny mi nie sprzątnął sprzed nosa,nie raczej sprzed żołądka.
|
|
|
|
|
|
|
Diogenes z Synopy
Go
|
|
|