Zyon
|
W koncu koniec centralnego sterowania z epoki Gierka
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Diogenes z Synopy
Go
|
nawet coś tak o oczy mi się obiło, że na masła cały czas promocja jest, tortowa pól litra śmietana36 do 4,9 zł kosztuje i taniej . Sery jakoś tanie. Myślałem, że trawa na łące latem obrodziła. A tu, masz ci los! Los od Łuni.
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
U mnie maslo Bieluch w permanentnej promocji po 2,99
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Diogenes z Synopy
Go
|
Ja pasłęckie kupiłem niedawno po 2,49. Zapasik.
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
A oni coś musieli sknocić w tych badaniach, bo wszystkim wiadomo bez badań, że po mlecznych się śluzieje, jak nic!
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Mam te ksiazke z tytulu Nabial to oczywiscie, ze powoduje 1.efekt poranny 2.fenomen brzasku 3.nietolerancja laktozy 4.dziurawe jelita 5.reakcje krzyzowe 6.alergie
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
administ
Go
|
Link jest super! "statystycznie nie ma powiązania" w zupełności mi wystarcza...
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
"statystycznie nie ma powiązania" oznacza, ze korelacja jest bardzo slaba ale istnieje A to ddp-matolkom i innym alergikom w zupelnosci wystarcza, bo zgodnie z twierdzeniem Adama lyzka smietany w wiadrze to ciagle smietana
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Diogenes z Synopy
Go
|
Mam te ksiazke z tytulu Nabial to oczywiscie, ze powoduje 1.efekt poranny 2.fenomen brzasku 3.nietolerancja laktozy 4.dziurawe jelita 5.reakcje krzyzowe 6.alergie z obserwacji długotrwałej na 2 osobach wyciągam wniosek, że żaden z tych fenomenów nie występuje. No może efekt poranny, ale to już całkiem inna historia
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Ale w pewnym wieku efekt poranny samoistnie przechodzi w fenomen brzasku przecież...
|
|
|
|
|
|
|
Diogenes z Synopy
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Dupę zawracają... Jakby napisali, że "masło i jajca degenerują mózg" - o to byłoby warte szerokiego propagowania. A tak , to chała pińczowska.
|
|
|
|
|
|
|
|
Diogenes z Synopy
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
W Czarnobylu doili?
|
|
|
|
|
|
|
krisp
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Ser bez chemii? A trzy łyżki E-260 i to o nieokreślonym pochodzeniu i procencie? Taki ser, to profanacja serowarstwa.
|
|
|
|
|
|
|
krisp
Go
|
Ser bez chemii? A trzy łyżki E-260 i to o nieokreślonym pochodzeniu i procencie? Taki ser, to profanacja serowarstwa. można zakwaszać podpuszczlą zwierzęcą i mliko w nizsej temp.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Jasne, tu niektórzy używają kwasku cytrynowego.
|
|
|
|
|
|
|
|