|
|
|
|
Radzio
Go
|
A ja nie dopuszczę do tego, aby ktokolwiek zauważył, że mam zarost! ... !!!
|
|
|
|
|
|
|
|
Mirek
Go
|
Także i ja nie muszę każdemu mówić.
|
|
|
|
|
|
|
nu
Go
|
Dobry dowcip z tego będzie Ja po raz pierwszy od wielu prób, przecierpiałem okres "swędzenia" oraz dostałem zielone światło od kobiety Dwa tygodnie od ostatniego golenia, wyglądam jak dzik. Zwykle po tygodniu już tak wyglądałem, ale goliłem się. Więc wychodzi na to, że teraz jestem super-dzik. Podoba mnie się to
|
|
|
|
|
|
|
|
nu
Go
|
HAHA Klasyk
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
P.... Pi... ! Dobry dowcip z tego będzie Ja po raz pierwszy od wielu prób, przecierpiałem okres "swędzenia" oraz dostałem zielone światło od kobiety Dwa tygodnie od ostatniego golenia, wyglądam jak dzik. Zwykle po tygodniu już tak wyglądałem, ale goliłem się. Więc wychodzi na to, że teraz jestem super-dzik. Podoba mnie się to Super-dzik, super- dowcip.
|
|
|
|
|
|
|
Mirek
Go
|
Tak mówią kobiety. Do mnie tak mówią.
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Diogenes z Synopy
Go
|
9 lat ? uciekł bym po 3 dniach
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Jasne. Biegałeś kiedyś po neuroleptykach? Leżałbyś zaśliniony, gadał z Napoleonem i wyjadał pająki z kątów.
|
|
|
|
|
|
|
Diogenes z Synopy
Go
|
Dałbym radę. Przecież sam mówił, że mógł uciec nieraz. Najważniejsze to mieć kogoś kto ci pomoże, on chyba nie miał - 9 lat ?
|
|
|
|
|
|
|
Diogenes z Synopy
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Diogenes z Synopy
Go
|
czyli czytają forum już parę tysięcy lat Krótko przed śmiercią człowiek wydziela jakieś substancje narkotyczne, które może powodują halucynacje ? Coś tak o uszy mi się obiło.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Też tak uważam. Przeżyłem, jako dzieciak, coś na kształt "śmierci klinicznej" i wszystko się zgadza, "wyjście poza ciało", "obserwacja siebie samego z góry", "tunel ze światłem na końcu" i "natchnienie" po powrocie... To jakaś funkcja gasnącego mózgu. Dodam, że to samo można osiągnąć niektórymi środkami farmakologicznymi lub drażnieniem odpowiednich struktur w mózgu prądem.
|
|
|
|
|
|
|
|