Autor
|
Wtek: Psyche(emocje) a ciało. (Przeczytany 233830 razy)
|
Tomkiewicz
Go
|
Na marginesie, znakomity film, nieprawdaż ?
Tomek
|
|
|
|
|
|
|
Bruford
Go
|
Na marginesie, znakomity film, nieprawdaż ?
Tomek
Istotnie ale ostrzę sobie zeby na wersję niemiecką.
|
|
|
|
|
|
|
Tomkiewicz
Go
|
Zacny Człeku !! Mów szybciutko, co wiesz o niemieckiej wersji !!!!!!!!!!!!!!!! Tomek
|
|
|
|
|
|
|
elmo
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
lekarka
Go
|
Diabeł to najwybitniejsza postać w Biblii. To on buntował się przeciwko pokorze, głupocie . Macie tu kij w mrowisko. Możecie rzucać kamieniami, pluć jadem lub cokolwiek. Już mi się gęba śmieje na widok tego stosu oskarżeń i egzorcyzmów MiT Jak diabeł buntował się przeciw głupocie?
|
|
|
|
|
|
|
Tomkiewicz
Go
|
Ewo ! Ty nie zrozumiałaś mojej intencji ? Ejże ! To był kij w mrowisko. Spodziewałem się lawiny bluzgów a tu..cisza Przekora "cuda" czyni. Rozumiesz już ? Taki mały eksperyment. Dziękuję jednak, że zapytałaś w cywilizowany sposób. Tomek ps: Skupmy się na zajmującej tematyce psyche-soma.
|
|
|
|
|
|
|
elmo
Go
|
To był kij w mrowisko.
Znaczy się ,nie ma mrowiska ,bo nic z tego kija nie wynikło
|
|
|
|
|
|
|
elmo
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Tomkiewicz
Go
|
Dokładnie ! To jest przykład prymitywnej prowokacji ale z tą różnicą , że potwierdziły się moje przypuszczenia co do istoty przekory wśród ludzi.
Tomek
|
|
|
|
|
|
|
elmo
Go
|
Dokładnie ! To jest przykład prymitywnej prowokacji ale z tą różnicą , że potwierdziły się moje przypuszczenia co do istoty przekory wśród ludzi.
Tomek
Czyli ,ze jestes mistrzem prymitywnych prowokacji ,a niech to
|
|
|
|
|
|
|
Tomkiewicz
Go
|
To forum niejedno zniesie. Możesz sobie gdybać do woli.
Tak na marginesie. Toan, toast za Ciebie, bo nie jesteś zamordystą.
Tomek
|
|
|
|
|
|
|
lekarka
Go
|
Ewo ! Ty nie zrozumiałaś mojej intencji ? Ejże ! To był kij w mrowisko. No to teraz widzisz, że z rozumem u niektórych (tzn. u mnie ) czasami może być coś nie tędy.
|
|
|
|
|
|
|
elmo
Go
|
A Ty mozesz dowoli przypisywac innym wlasne uczucia ,zywie nadzieje ,ze to forum to zniesie A tak na marginesie ,to toast za wszystkich forumowiczow ,bo jakby nie bylo, razem tworzymy jakąs tam społecznosc virualną
|
|
|
|
|
|
|
Tomkiewicz
Go
|
Tędy , tędy Ewo ! Pozdrawiam i życzę szczęścia w poszukiwaniach. Pozwoliłem sobie na tę pewność - że wciąż eksplorujesz, jednocześnie mam nadzieję, że nie jestem w błędzie. Tomek
|
|
|
|
|
|
|
lekarka
Go
|
Na "Polska sercem" jase ciąg dalszy wątku, Tomek.
|
|
|
|
|
|
|
Bruford
Go
|
Zacny Człeku !! Mów szybciutko, co wiesz o niemieckiej wersji !!!!!!!!!!!!!!!! Tomek Film nazywa się "Requiem" , jest fabularną wersją wydarzeń , wg recenzji znacznie bliższą faktycznemu przebiegowi wydarzeń niż produkt Hollywood.Tylko trudno nań trafić.Spróbuję w najbliższym czasie pozyskać DVD via net.
|
|
|
|
|
|
|
Bruford
Go
|
Jesteś w błędzie.Lekarze w pracy oddają się głównie sodomii oraz doskonaleniu ars amandi u pielęgniarek. Pospolity jest hazard , oczywiście rasowy , na duże kwoty , nieosiągalne dla maluczkich. W międzyczasie zazwyczaj bierze się udział w internetowych aukcjach dzieł sztuki , co nieosiągalne jest dla maluczkich ( z uwagi na brak smaku u maluczkich oraz niedostępność kwot).
|
|
|
|
|
|
|
Bruford
Go
|
Jesteś w błędzie
No , oczywiście doskonalą również techniki walki z tzw "prawdami wiary" doskonaląc teorię Runeberga.
|
|
|
|
|
|
|
elmo
Go
|
Jesteś w błędzie.Lekarze w pracy oddają się głównie sodomii oraz doskonaleniu ars amandi u pielęgniarek. Pospolity jest hazard , oczywiście rasowy , na duże kwoty , nieosiągalne dla maluczkich. W międzyczasie zazwyczaj bierze się udział w internetowych aukcjach dzieł sztuki , co nieosiągalne jest dla maluczkich ( z uwagi na brak smaku u maluczkich oraz niedostępność kwot).
Otóż powiem Ci ,ze się nie mylę co do skypa ,dlatego lekarze ,ktorzy zajmuja sie plugawymi rzeczami w pracy dla swoich przyjemnosci ,zanienbywujac obowiazki lekarza względem pacjenta ,beda odpowiadali za swoje czyny.Takich powinni wywalac z pracy .Bo biada choremu ,biednemu czlowiekowi jesli dostanie sie pod " opieke " takiego ,takiego ......
A co do tego hazardu-czyli aukcji dzielami sztuk,i niedostepnego dla maluczkich ,ze wzgledu na brak kwot ,to teraz jest wszystko jasne ,dlaczego rozwinęło sie takie łapowkarstwo wśród lekarzy -poniewaz zajmuja sie między innymi tez hazardem ( TAK OSWIADCZYL PUBLICZNIE BRUFORD | ) -to juz przechodzi ludzkie pojęcie ,co się wyprawia. Ktoś powinien się tym zająć i wywalac z pracy takich ,takich.....,ktorzy ,nie zajmuja sie nalezycie pacjentem,majac go za "studnie bez dna" -jesli chodzi o pieniadze. Bo ludzie chorzy oddaliby caly swoj majątek ,a nawet zaciągają pozyczki ,zeby placic lekarzom za cos ,czego nie ma oprócz HAZARDU. Przykre to ,bardzo i budzi oburzenie .Ale wszyscy odpowiedzą za swoje czyny przed Bogiem ,bo czlowieka mozna oszukac ,ale Boga NIE!!!
|
|
|
|
|
|
|
elmo
Go
|
A co do pięlegniarek ,to one wiedzą wiecej o pacjencie niz lekarze .Dlatego sa oburzone ,ze za swoja prace dostaja tak malo pieniedzy w porownaniu z lekarzami. Mozna czasem dostrzec ,ze taka pielegniarka w szpitalu moze byc " nastawiona nieprzyjaznie w stosunku do nas" ,bo sa rozne pielegniarki ,ale ja zaczynam je rozumiec.Tyrają po 12 godz.Wiedzą o pacjencie wiecej niz lekarz ,powiedziec nic " na glos" nie moga ,bo moze im grozic wydalenie z pracy-czesto jedyne źródło dochodu. Takze ,Bruford nie mieszaj pielegniarek w swoje machloje. A w glupich żartach ,zawsze jest ukryta prawda ,bo nic nie bierze się z niczego
|
|
|
|
|
|
|
|
|