Bruford
Go
|
.Ale wszyscy odpowiedzą za swoje czyny przed Bogiem ,bo czlowieka mozna oszukac ,ale Boga NIE!!!
Och , zapomniałbym o czarnych mszach z udziałem niewinnych dziewic.Choć bardziej wyrafinowani lekarze preferują kurtyzany "z najwyższej półki " (cenowo rzecz jasna).Nie ma nic bardziej inspirującego nad krzyk przerażonej kobiety z bajeczną uwerturą Mozarta w tle.Przepysznie ilustruje atmosferę gabinetu szpitalnego pieśń " O Fortuna!" Orffa. Perwersja ,piękno, przepych i wysmakowane okrucieństwo - oto prawdziwe przeznaczenie. Pamiętaj i strzeż się ..nie na darmo każdy z nas w zaciemnionych pomieszczeniach anatomicznego muzeum otrzymał na koniec studiów prawdziwe piętno wykwintnego przeznaczenia - mały , niewidoczny dla maluczkich tatuaż z pentagramem , znak naszych duchowych przodków - cathares a potem Rycerzy Świątyni Salomona.I przysiągł pamiętać by każdego dnia mścić się na papistach za śmieć Jakuba de Molay.
|
|
|
|
|
|
|
Bruford
Go
|
mścić się na papistach za śmieć Jakuba de Molay.
Och , zapomniałbym , nie tylko śmierć de Molay'a ale i Gotfryda de Charney
|
|
|
|
|
|
|
elmo
Go
|
Jakiez to urocze,inteligentne i śmieszne Bruford .Czy w ten sam sposob rozbawiasz swoich pacjentow, aby oddalali swoje mysli od choroby . Jesli nie ,to zacznij .Wspaniale wplywa na psychike czlowieka Twoje poczucie humoru Takie to poczucie humoru ...bardzo "inteligentne" ,no ale... trudno się dziwic ...
|
|
|
|
|
|
|
Bruford
Go
|
Jakiez to urocze,inteligentne i śmieszne Bruford .Czy w ten sam sposob rozbawiasz swoich pacjentow, aby oddalali swoje mysli od choroby . Jesli nie ,to zacznij .Wspaniale wplywa na psychike czlowieka Twoje poczucie humoru Takie to poczucie humoru ...bardzo "inteligentne" ,no ale... trudno się dziwic ... W ten sposób rozmawiam jedynie z mitomanami.
|
|
|
|
|
|
|
elmo
Go
|
Az strach pomyslec jak rozmawiasz z pacjentami
|
|
|
|
|
|
|
|
toan
Go
|
...zapomniałbym o czarnych mszach z udziałem niewinnych dziewic.Choć bardziej wyrafinowani ... Czuję nutkę dewiacji satanistyczno-komuszej . Według relacji nijakiego Waszaka - takie towarzystwo odpowiada mi najbardziej . Ostatnio najlepiej mi się konwersuje z czarnym kotem - ze wszystkim co powiem się ZGADZA!
|
|
|
|
|
|
|
Bruford
Go
|
Az strach pomyslec jak rozmawiasz z pacjentami O taak , strach ....nieważne co mitoman myśli na jakikolwiek temat , ważne by się bał .
|
|
|
|
|
|
|
Bruford
Go
|
Ostatnio najlepiej mi się konwersuje z czarnym kotem - ze wszystkim co powiem się ZGADZA!
No to jesteś już nasz , Toan . On[b][/b] i my jego słudzy chętnie Cię powitamy
|
|
|
|
|
|
|
|
toan
Go
|
On miauczy w obcym języku i inaczej akcentuje frazy, ale do wiosny przywyknę! . A musicie się tak czubić w tym temacie?
|
|
|
|
|
|
|
Bruford
Go
|
On miauczy w obcym języku i inaczej akcentuje frazy, ale do wiosny przywyknę! . A musicie się tak czubić w tym temacie? Drgo Toanie ( już wkrótce być może nasz adepcie) , czubić to się można ze wszystkimi prócz mitomanów
|
|
|
|
|
|
|
elmo
Go
|
Toan przytul kkociaka ode mnie ,bo uwielbiam koty . A skoro juz tu jestes ,to zapytam :dlaczego nie moge wkleic swojego avataru? ,probowalam wszystkiego ,spelnia wszystkie warunki, a nie moge go wkleic, bo wyskakuje jakis błąd.Probowalam z innego IP i tez sie nie da.
|
|
|
|
|
|
|
elmo
Go
|
[ czubić to się można ze wszystkimi prócz mitomanów A slyszales o rybach młotach ? Wieloletnie badania naukowcow ,ktore pochłonęly sporo kosztów dowodzą ,ze taki gatunek czlowieka, tez wystepuje Co prawda jest to rzadkosc ,ale zdarza sie jeden na milion hehehehehe
|
|
|
|
|
|
|
toan
Go
|
Bruford Napisz lepiej co sądzisz o tym zastrzyku na cukrzycę w temacie "Ciekawe". Czy "zacukrzenie" komórki nie jest możliwe w takim przypadku? - jeśli podaż przewyższa popyt . Co się stanie z "nadmiarem" cukru?
|
|
|
|
|
|
|
elmo
Go
|
No to inaczej zapytam .Czy z tym avatarem ,to mam sie zgłosić do prezydenta w rozwijającej się Gruzji?
|
|
|
|
|
|
|
toan
Go
|
Nadmiar cukru zostanie "przerobiony" na tłuszcz?, ze wszystkimi konsekwencjami tej przemiany?. To może jednak "zdrowsza" będzie cukrzyca
|
|
|
|
|
|
|
toan
Go
|
...z tym avatarem... Na Forum jest wszystko dobrze, szukaj więc błędu u siebie!.
|
|
|
|
|
|
|
Bruford
Go
|
[ czubić to się można ze wszystkimi prócz mitomanów A slyszales o rybach młotach ? Wieloletnie badania naukowcow ,ktore pochłonęly sporo kosztów dowodzą ,ze taki gatunek czlowieka, tez wystepuje Co prawda jest to rzadkosc ,ale zdarza sie jeden na milion hehehehehe To są rekiny młoty dokładnie.Na całe szczęście ten pospolity gatunek "odzwierzęcy" człowieka nie wymaga badań i spotyka się go niestety dość często.
|
|
|
|
|
|
|
elmo
Go
|
Alez piękny avatar ,odzwierciedla całą mnie hehehe
|