Bruford
Go
|
Bruford Napisz lepiej co sądzisz o tym zastrzyku na cukrzycę w temacie "Ciekawe". Czy "zacukrzenie" komórki nie jest możliwe w takim przypadku? - jeśli podaż przewyższa popyt . Co się stanie z "nadmiarem" cukru? Widziałem dziś tylko jakiś tytuł artykułu.Założę wątek jak poznam całość materiału.
|
|
|
|
|
|
|
elmo
Go
|
... i spotyka się go niestety dość często. Wlasnie ja tez tak myslalam! .Totez węsze spisek naukowcow ,ze te lata badan ,to bylo na podpuche ,chodzilo o kase,bo przeciez na ten ludzki gatunek młotowatych mozna sie natknąć niemalze wszedzie .
|
|
|
|
|
|
|
Bruford
Go
|
[Wlasnie ja tez tak myslalam! .Totez węsze a ich cechą charakterystyczną jest to , że najperliściej śmieją się z własnych postów hehehehehe
|
|
|
|
|
|
|
elmo
Go
|
No wlasnie wyobrazam sobie jak smiejesz sie z wlasnych postow i myslisz jakie są dowcipne hihihi
|
|
|
|
|
|
|
elmo
Go
|
Bruford ja się nie smieje z własnych postow ja sie smieje z Twoich.hehehe .Lubie czasem poczytac cos glupiego ,niepowaznego hahahaha.
|
|
|
|
|
|
|
Bruford
Go
|
No wlasnie wyobrazam sobie jak smiejesz sie z wlasnych postow i myslisz jakie są dowcipne hihihi Masz bujną wyobraźnię.Intencje moich postow są najwyraźniej dla Ciebie nieodgadnione.Dzięki tej i jednej z poprzednich dywagacji wyrobiłem już sobie zdanie, dziękuję
|
|
|
|
|
|
|
elmo
Go
|
A jeszcze slyszalam ,ze lekarze coraz czesciej fundują w szpitalach ludziom podróż do wnętrza ziemi ? Prawda to? Czy to jest naprawde refundowane ?
|
|
|
|
|
|
|
elmo
Go
|
Masz bujną wyobraźnię.
Ehhh przesadzasz ,nie potrzebna do tego bujna wyobraźnia
|
|
|
|
|
|
|
elmo
Go
|
Bruford mam pytanie osobiste ,ale nie wiem jak sie wysyla na priv Nie wiesz gdzie można ukrasc dobrego ,nowego laptopa ,bo moj juz " siada" ,stary bidulek jest ,czas mu na emeryture
|
|
|
|
|
|
|
Jona
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
elmo
Go
|
Jona nie moge jak wkleic swojego ulubionego kwiatuszka ,wiec sobie wklejam cokolwiek Nie bój sie
|
|
|
|
|
|
|
Bruford
Go
|
Nie wiesz gdzie można ukrasc dobrego ,nowego laptopa Spróbuj tam ,gdzie ukradłaś poprzedniego.
|
|
|
|
|
|
|
elmo
Go
|
Nie wiesz gdzie można ukrasc dobrego ,nowego laptopa Spróbuj tam ,gdzie ukradłaś poprzedniego. Tam juz sie nie da ,bardzo pilnują , tam gdzie Ty ukradles byloby moze lepiej ,zreszta Ty znasz lepsze miejsca z bardziej nowoczesnymi laptopikami ,taki by mi sie przydal ,nie daj sie prosic i daj namiary
|
|
|
|
|
|
|
Bruford
Go
|
Ja nie kradnę.Dotarło? Czy bogobojność mózg Ci zlasowała?
|
|
|
|
|
|
|
elmo
Go
|
ale się nastroszyłeś,jak... indyk
|
|
|
|
|
|
|
elmo
Go
|
ale się nastroszyłeś,jak... indyk Dobrze ,że to nie swięto dziękczynienia
|
|
|
|
|
|
|
elmo
Go
|
jesli ja mam zlasowany mózg ,to Ty masz posklejane synapsy
|
|
|
|
|
|
|
toan
Go
|
Przekomarzacie się jak nastolatki!. A co do avatrów - Forum zezwala, ale serwer nie!. Dam znać Adminowi serwera...
|
|
|
|
|
|
|
elmo
Go
|
A co do avatrów - Forum zezwala, ale serwer nie!. Dam znać Adminowi serwera...
Juz od miesiaca sie morduje ,usiluje wkleic na wszystkie sposoby mój avatar i nic z tego ,spać nie mogę, tylko obmyślam program ,zeby sobie pomóc .Mam nadzieje ,ze wkrotce sie wyjaśnią ,te zawiłe rzeczy A co do nastolatkow ,to chyba wiekszosc tu ma naście lat ,albo wszyscy przed dwudziestką
|
|
|
|
|
|
|
Tomkiewicz
Go
|
co sądzisz o tym zastrzyku na cukrzycę w temacie "Ciekawe". Nie wiem, jak z tymi zastrzykami, ale z tego artykułu wynikała ciekawa zależność pomiędzy układem nerwowym a cukrzycą. Może coś w tym jest? M
|
|
|
|
|
|
|
|