vvv
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Bardzo dobre!
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
I zauważcie, że ani słowa o obecnym samopoczuciu! Czyli najprawdopodobniej poczuł się dobrze, ale po badaniu cholesterolu - pełna rozpacz, bo "norm" nie trzyma. Z dzisiejszej poczty, ta osoba pisze tak: "Walczę od roku z szumami usznymi, od roku ani na chwilkę nie przestało mi dzwonić w uszach(wykryto u mnie Borelioze, helicobacter) już jestem na skraju wyczerpania, dzisiaj rano straciłem przytomność, zabrało mnie pogotowie , nie wiem czy to mi się mogą zatory robić, mam mutację genu MTHFR. Do Ciechocinka dzwoniłem ale turnus jest od 18 lutego dopiero. Nie wiem czy mam kontynuować dietę czy się wstrzymać? Pozdrawiam..." Niestety ja też nie wiem co robić w takiej sytuacji.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Na szumy uszne wyciąg z miłorzębu i słuchawki z muzyczką. I psycholog lub psychiatra na resztę.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Turnus w Ciechocinku zaczyna się 4 lutego. Ale może już wolnych miejsc nie ma... Nie wiem czy ta osoba czytała książki Dr Kwaśniewskiego i rozumie czym jest Dieta Optymalna... Można tylko się domyślać, że nie...
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
I zauważcie, że ani słowa o obecnym samopoczuciu! Czyli najprawdopodobniej poczuł się dobrze, ale po badaniu cholesterolu - pełna rozpacz, bo "norm" nie trzyma. Tez kiedys bylem chory na normy, potwierdzam straszna choroba
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
renia
|
I zauważcie, że ani słowa o obecnym samopoczuciu! Czyli najprawdopodobniej poczuł się dobrze, ale po badaniu cholesterolu - pełna rozpacz, bo "norm" nie trzyma. Z dzisiejszej poczty, ta osoba pisze tak: "Walczę od roku z szumami usznymi, od roku ani na chwilkę nie przestało mi dzwonić w uszach(wykryto u mnie Borelioze, helicobacter) już jestem na skraju wyczerpania, dzisiaj rano straciłem przytomność, zabrało mnie pogotowie , nie wiem czy to mi się mogą zatory robić, mam mutację genu MTHFR. Do Ciechocinka dzwoniłem ale turnus jest od 18 lutego dopiero. Nie wiem czy mam kontynuować dietę czy się wstrzymać? Pozdrawiam..." Niestety ja też nie wiem co robić w takiej sytuacji. Ale na pogotowiu musieli jakąś diagnozę wystawić...
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Jasne, ale to nie mój problem. Ile mogłem, tyle pomogłem.
|
|
|
|
|
|
|
madre
Go
|
Ale na pogotowiu musieli jakąś diagnozę wystawić... "Walczę od roku z szumami usznymi, od roku ani na chwilkę nie przestało mi dzwonić w uszach...." "...Nie wiem czy mam kontynuować dietę czy się wstrzymać?..." Ja (nie)słusznie uważam, że należy kontynuować diagnozę i wstrzymać dotychczasową dietę.
|
|
|
|
|
|
|
vvv
Go
|
Nie wiem czy mam kontynuować dietę czy się wstrzymać? Pozdrawiam..." Niestety ja też nie wiem co robić w takiej sytuacji. Takie przypadki "na krawędzi" to albo się prowadzi samodzielnie, czyli jem to co uważam /zgodnie lub niezgodnie z czymś-tam / - obserwuję, że jest coraz lepiej, albo może coś "radzić" lekarz medycyny świadomy dietetycznie, który wie jak ważyć słowa, z tym, że "nawet" lekarz będzie zmierzał by sam jedzący zaskoczył po czym czuje się lepiej i dokonywał samodzielnie trafnych wyborów. Jasne, że "skoszarowane" jedzenie mogłoby pomóc, ale głównie jako demonstracja, że faktycznie tak jeść można. Jeszcze jest opcja "atomowa" wyp#$%^&* z domu co do grama wszystkie niejadalne produkty.
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Też, bo łatwiej czystość utrzymać...
|
|
|
|
|
|
|
vvv
Go
|
Np. dywan?
Pies może zostać.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Fakt w czerwonej Korei psy jedzą.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Dziwię się, że PiS jeszcze nie wprowadził obowiązku zajadania 5*wio, bo to przecież najzdrowsza dieta dla Polski i Polaków.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|