lutonn
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Ewa
Go
|
Co wy tak się rozgadaliście dzisiaj? Bigos trzeba gotować
|
|
|
|
|
|
|
elmo
Go
|
Nie ma co zrzucac winy na mnie o to ze serwer nas blokowal.Ktos z forumowiczow jest hakerem i smiem twierdzic ,ze to lutonn.Ale problem zostal naprawiony i teraz az huczy id awatarow ,ja musze poczekac na zmiane swojego Pozdrawiam wszystkich elmo
|
|
|
|
|
|
|
malgo35
Go
|
Ewa gdybys mnie widziala przed wojna!!
Tę, o której pisałeś wcześniej lutonnie, hakerze zresztą
|
|
|
|
|
|
|
toan
Go
|
Co wy tak się rozgadaliście dzisiaj? Bigos trzeba gotować Pewnie bigos już wcześniej przygotowany i tylko trzeba odmrozić. A ja jutro coś zamieszczę na stronie, aby statystyki nie "legły w gruzach". Jeszcze nie wiem, co i ile nagrają w Ciechocinku, ale może dam jakieś "wytyczne"... i będzie coś fajnego. ROK 2007 - to będzie ważny rok - może nawet historyczny - kto to wie
|
|
|
|
|
|
|
elmo
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
elmo
Go
|
Tę, o której pisałeś wcześniej lutonnie, hakerze zresztą lutonn mial na mysli wojnę secesyjną
|
|
|
|
|
|
|
Ewa
Go
|
No tak, Toan, 2007 będzie na pewno historyczny, przynajmniej dla mnie. Same trudne zmiany, ale niosące za sobą korzyści. Staję na nogach Może byc tylko lepiej. ...Nie będę gdakać, bo jeszcze coś wykraczę
|
|
|
|
|
|
|
lutonn
Go
|
Tę, o której pisałeś wcześniej lutonnie, hakerze zresztą Dzis prawdziwych hakerow juz niema , tylko trojanow zal
|
|
|
|
|
|
|
lutonn
Go
|
|
|