Bruford
Go
|
...można użyć do tego metod farmakologicznych tylko kobiety skazane są na "łychę" ginekologa. Ale "łycha" mniej skutkuje ubocznie dla zdrowia, niż farmakolagia!. Niestety to nieprawda.Radzę poczytać.Żródła dostępne w necie.
|
|
|
|
|
|
|
sabina
Go
|
.Radzę poczytać.Żródła dostępne w necie. Dla mnie już ani "łycha", ani cała reszta nie jest potrzebna . Teraz muszę depilować górną wargę i bokobrody, ale lepiej mi bez tych huśtawek nastroju. A zakaz aborcji - to fikcja. Słowacja, Czechy, Niemcy, Skandynawia - blisko, a ceny niewygórowane. Szkoda tylko, że "bieda" się "mnoży" , bo jej nie stać na wycieczkę . A ile kosztuje wychowanie dziecka - to za trudny dla "biedy" rachunek , zresztą jak się ma "trzy", to i czwarte, piąte... też jakoś przeżyje
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
lutonn
Go
|
Elmo to ja tobie podaruje swoja róze skopiuj ja sobie i wklej jako avatar - d o b r z e ? a jak juz bedzie u ciebie ja sobie zmienie na inny avatar ok? czekam na działanie Jono ,ja nie moge wkleic nic ,problemy techniczne ,Toan juz wyjasnil. elmo Ja tez bym wkleil swoj awatar , robilem sobie zdjecie kamerka internetowa i stwierdzilem ze jestem "bardzo ladny" no coz wasza strata hehe
|
|
|
|
|
|
|
|
Jona
Go
|
No suuupeerr , aż dech zapiera wypisz wymaluj Krawczyk ,ot niedowidze czy co No to jeszcze trzeba pomóc Elmo - koniecznie Webmaster jak wklic jakis widoczek - zakaz czy ja taka niekumata ?
|
|
|
|
|
|
|
|
lutonn
Go
|
Ewa gdybys mnie widziala przed wojna!!
|
|
|
|
|
|
|
lutonn
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
|
malgo35
Go
|
Lutonn! Chciałabym Cię zobaczyć przed wojną Elmo w końcu ma awatarek, też fajny.
|
|
|
|
|
|
|
lekarka
Go
|
Jakiś...Wielkanocny.
|
|
|
|
|
|
|
malgo35
Go
|
Bardziej na czasie byłaby bombka?
|
|
|
|
|
|
|
lekarka
Go
|
Szczupła.
|
|
|
|
|
|
|
Ewa
Go
|
Ewa cos ty narobila gdzie twoj piekny awatar , tera go nie wkleisz Lutonn, to wszystko przez Elmo Myslałam, że jest niekumata i chcialam jej udowodnić, co potrafię. Teraz obie przechodzimy metamorfozy - to wynik kobiecego niezdecydowania
|
|
|
|
|
|
|
lutonn
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Jona
Go
|
Kobiety sa dzielne i zdecydowane na wszystko jak widac
|
|
|
|
|
|
|
lutonn
Go
|
Ewa cos ty narobila gdzie twoj piekny awatar , tera go nie wkleisz Lutonn, to wszystko przez Elmo Myslałam, że jest niekumata i chcialam jej udowodnić, co potrafię. Teraz obie przechodzimy metamorfozy - to wynik kobiecego niezdecydowania no niekumata to ona "jest" to faaktt hehehe
|
|
|
|
|
|
|
|