Strony: 1 [2] 3
|
|
|
Autor
|
Wtek: Jezus Mesjasz , Królem Polski? (Przeczytany 15102 razy)
|
Ewa
Go
|
Choroba, spakować się i ruszać.... tylko w którą stronę...? Gdyby nie ten garb na plecach... Choroba, nigdy nie chciałam, żeby mnie wtłoczyli do jakiejkolwiek organizacji, a tu masz! Do Harcerstwa nie należałam, umknęłam przed KCPZPR, a tu następni na mnie się czają.
|
|
|
|
|
|
|
ali
Go
|
ależ wy jesteście????????? nie widzicie kto za tymi idiotyzmami stoi?? toż to ci sami co kiedyś jedynie słuszną prawde głośili dziś tylko kierunek zmieniają żeby mydlić odwracaja uwagę od spraw naprawdę istotnych które należy pilnie załatwić a że zawsze paru idiotów znajdą co na to dają się nabrać to już inna bajka
|
|
|
|
|
|
|
Jona
Go
|
No to bedzie po staremu
Maryjo Królowo Polski /i krnabrnych polaków/módl sie za nami/ bezemnie/
Zawierzamy Polske Maryii Matce naszej"
Przyznam wolałabym słyszeć ,ze Jezusowi zawierzono Polske i ze On jest Królem.
|
|
|
|
|
|
|
|
Szymon
Go
|
Z wątku bije absurd w tak wysokim stężeniu, że... postanowiłem go kontynuować wklejając co jakiś czas co ciekawsze pomysły duchowieństwa różnej maści. Na sam początek: http://wiadomosci.onet.pl/1466669,69,1,1,,item.htmlGdy w Rosji trwa wyjątkowo ciepła zima, Cerkiew Prawosławna zastanawia się nad wprowadzeniem specjalnego nabożeństwa w intencji opadów śniegu
|
|
|
|
|
|
|
Szymon
Go
|
No i jeszcze to: Sheikh Feiz Mohammed, who has spent the past year living in Lebanon, talks on the controversial videotapes of his desire for children be offered "as soldiers defending Islam". "Teach them this," he says, "that there is nothing more beloved to me than wanting to die as a Muhajid. "Put in their soft, tender heart the zeal of jihad and the love of martyrdom." He also ridicules Jewish people as pigs and makes snorting noises, saying they will go to hell. His comments were shown on a British television documentary called Undercover Mosque, which says it found children selling Islamic tapes in a car park behind a UK mosque. http://news.bbc.co.uk/2/hi/asia-pacific/6273629.stm
|
|
|
|
|
|
|
lekarka
Go
|
Nie ma to jak miłość bliźniego...
|
|
|
|
|
|
|
Tomkiewicz
Go
|
No proszę, w budżecie znalazło się nagle aż 40 mln. zł na budowę (...w tym miejscu proszę wstawić dowolną wiązankę niecenzyralnych słów w dowolnym języku...) ŚWIATYNI!!! Rozumiem, że te pieniądze byłyby o wiele GORZEJ wykorzystane, gdyby zostały przyznaczone dla lekarzy, nauczycieli, opuszczających kraj "mózgów", emerytów, górników lub innych potrzebujących. Ale co ja wygaduję! Przecież lekarze z łapówek mają tyle, że niczego nie potrzebują, pielęgniarki też. Nauczyciele w ogóle niech siedzą cicho, bo mają aż 2 miesiące wakacji i same luzy w pracy. Ci co wyjeżdżają, niech se jadą, im mniej inteligentnych i wykształconych w tym kraju, tym spokojniej dla innych. Emeryci niech nie narzekają, bo wiadomo, że siedzą na worach pieniędzy. Górnicy niech się w ogóle wstydzą, bo tyle prywilejów co oni, to nikt chyba nie ma. Są jeszcze samotne matki, porzucone dzieci, gnijące domy opieki społecznej, ale kto by tam się przejmował tym marginesem... Najbardziej potrzebującą i najbiedniejszą instytucją w tym bogobojnym kraju jest Kościół, i to jemu, i tylko jemu należą się owe 40 mln. zł w prezencie od rządu. Przecież to pestka w budżecie tego państwa! Poza tym, czyż mogą w państwie wyznaniowym być ważniejsze cele, niż boskie??? http://wiadomosci.onet.pl/1472561,11,item.htmlPoprostu ręce opadają... Marishka
|
|
|
|
|
|
|
Tomkiewicz
Go
|
A tu troche więcej + zdjęcia/projekt: http://wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,53600,3875054.htmlNajlepsze jest to, że te 40 mln. zostaną wyciągnięte z ZUSu. Ciekawe, bo od jakiegoś czasu wszyscy biją na alarm, że za kilkadziesiąt lat zabraknie pieniędzy na emerytury (mniej więcej dla naszego pokolenia, a już na pewno dla naszych dzieci). Ale kto by tam się przejmował jakąś tam przyszłością... Więcej kościołów, jeszcze więcej! I koniecznie z pieniędzy podatników! W końcu żyjemy przecież w kraju bogobojnych i bezmyślnych... M
|
|
|
|
|
|
|
Joela
Go
|
to wcale nie jest bogobojny kraj.
A to co buduja jest kamieniem młyńskim na ich głowy
Ap 18:24 Bw "W nim też znaleziono krew proroków i świętych, i wszystkich, którzy zostali pomordowani na ziemi." Ap 17:5 Br "Na czole miała wypisane tajemnicze imię: Wielki Babilon - matka nierządnic i wszelkiej obrzydliwości ziemi."
Ap 18:2 Br "I wołał głosem potężnym: Upadł, upadł Babilon - stolica. Stała się siedzibą demonów, schronieniem dla wszystkich duchów nieczystych, kryjówką dla wszystkiego ptactwa nieczystego i budzącego odrazę."
Ap 16:6 BT "Ponieważ wylali krew świętych i proroków, krew również pić im dałeś. Godni są tego!"
|
|
|
|
|
|
|
Tomkiewicz
Go
|
No i mamy na Forum albo nowe wcielenie Jony, albo jej koleżankę z tego samego zboru... Albo niesamowity "zbieg okoliczności", łącznie z nikiem zaczynającym się od tej samej litery...
M
|
|
|
|
|
|
|
Szymon
Go
|
Jesli po tym poście zacznie Cię straszyć karą boską, to ani chybi ona. trochę szkoda tamtego wcielenia, Jona miała ładniejsze graficznie posty
|
|
|
|
|
|
|
Joela
Go
|
No niestety - nowe wcielenie . A to dlatego ,że - nie mogłam wejść na forum - i nie wiem jakas kara ? Mogłam czytac ,ale nie mogłam pisać . Wiec jestem Joela bo też ładnie ale jesli Admin przywróci Jone ,to wróce A ,czy Elmo jest?
|
|
|
|
|
|
|
Tomkiewicz
Go
|
Jak można nie móc pisać pod stary nickiem, gdy taka jest osobista wola ? Bana pewnie tez nie zaliczyłaś , bo inaczej Toan miałby na głowie całe zbiry...ooops- przepraszam, zbory na głowie.
Tomek
|
|
|
|
|
|
|
Tomkiewicz
Go
|
A ,czy Elmo jest?
Pewnie szykuje się do powrotu jako Zoe, a może Ernie, ewentualnie jako Big Bird M
|
|
|
|
|
|
|
kodar
Go
|
,czy Elmo jest? ,Jona jak moglas czytac,to wiesz,ze juz od dluszszego czasu nic nie pisala.Przy jej potrzebie komunikowania z innymi to ,az co najmniej dziwne,ze tak dlugo milczy.
|
|
|
|
|
|
|
Tomkiewicz
Go
|
przeceż FERIE są!
|
|
|
|
|
|
|
Szymon
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Joela
Go
|
,czy Elmo jest? ,Jona jak moglas czytac,to wiesz,ze juz od dluszszego czasu nic nie pisala.Przy jej potrzebie komunikowania z innymi to ,az co najmniej dziwne,ze tak dlugo milczy. No właśnie ,mnie to dziwi a moze ona nie wie tak jak ja co sie stało? Nie mogłam napisać na prv i dziwiło mnie ze tak mało tematów .Nie było Wolnych tematów - mysle sobie CO sie stało? toan wszystko zamknał :shock:ale za co ? przecież to nie ja brzydko mówiłam to nie ja No i załozyłam inne konto bo tamto ni wzab nie działa - a szkoda ? Elmo jesli czytasz i jesteś zdrowa Załóz nowe konto i PISZ bo tak jakos brak ciebie pozdrawiam Jona
|
|
|
|
|
|
|
Tomkiewicz
Go
|
Wyjątkowo negatywne myślenie. "Wolne tematy" są ukryte. Trzeba być zalogowanym.
Tomek
|
|
|
|
|
|
|
|
Strony: 1 [2] 3
|
|