toan
Go
|
Elmo! z przykrością Cię informuję, że nigdy w ofercie własnej Firmy nie miałem "spożywki". Nie mam również w ofercie "Żywienia Optymalnego" wyd. OSBO, aby nie być posądzonym, że zarabiam na Stowarzyszeniu . Proponuję Ci - "Jak nie chorować?" - kawał solidnej lektury!, ale musu nie ma, jeśli nie chcesz - to NIE
|
|
|
|
|
|
|
elmo
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
toan
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
elmo
Go
|
Mylisz się Toan! Poznam Cie,kiedyś wkleiłeś swoje zdjęcie-głowa (tył głowy)-chyba nie sądzisz ,ze da się zapomnieć taki widok .Jesteś rozpoznawalny .
|
|
|
|
|
|
|
toan
Go
|
E tam, od tamtej pory wygoliłem się na łyso dla niepoznaki, aby siwizny nie było widać .
|
|
|
|
|
|
|
elmo
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
zbynek
Go
|
Elmo... w końcu musisz się zdecydować czy należeć do sekty optymalnej a książka to przepustka. Nie dawno wypływało to z obaw - a teraz taka szansa bez wpisowego. pozdrawiam
|
|
|
|
|
|
|
elmo
Go
|
Ale Zbynek ,ja już nie wiem ,co tu jest żartem co powagą .Co z tą książką?Kaj jo ta książka mam nabyć? Toan ,sam pisze ,ze plecie... sklep obecnie zamknięty...kaj ta nagroda?w końcu mi się coś nalezy No i na dodatek "wypadlam " troche z "gry" i się troche zamknęłam w sobie
|
|
|
|
|
|
|
zbynek
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
toan
Go
|
czy należeć do sekty optymalnej a książka to przepustka... Wielkie GURU się sprzeciwiać. Wilekie GURU, chce mieć wielką spokojność i dość mieć... nagabywania intruzów .
|
|
|
|
|
|
|
|
elmo
Go
|
Przyca łon Ci jom do .. ino musisz podać ka mo jom wysłać. godos??? pa ,jakom ze jo durno mówić gupi babie,to tak jak pluć świni w łocy ,zara mu podom ,tylko musza se przypomnieć ka jo mieszkom...,zara zapytom chopa mojego jak ta nasa ulica sie nazywo.Bardzo Ci dziekuja Zbynek za rozswietlenie mego zamknietego zmysła postrzegania
|
|
|
|
|
|
|
elmo
Go
|
wyśle ,jeno przyjda do dom ,bo leca po córke do szkoły!!!!!!!!!!!rany julek ,póżno!!!!!
|
|
|
|
|
|
|
toan
Go
|
Tylko lecaj wolno, bo ślisko, co by poźniej na mnie ino nie było, com nie łostrzygoł. Heja
|
|
|
|
|
|
|
elmo
Go
|
Juzem przyleciała szcześliwia,alem się zadysała... napisza Ci ten adres ,chop mnie prasnoł w pysk i zem se od razu przypomniala ka mieszkom.hejka
|
|
|
|
|
|
|
toan
Go
|
Chwalić Pana Bócka, coś już jest w domu, ale na "toana" jeszcze nie dosło. Odpraśnijże twemu, bo nie bedzie kobity dla przyjemności maltretowoł!
|
|
|
|
|
|
|
toan
Go
|
No już doszło, ale nie podałać "towaru" !
|
|
|
|
|
|
|
elmo
Go
|
Odpraśnijże twemu, bo nie bedzie kobity dla przyjemności maltretowoł!
Ka jo mu prasne ,jak przecia to mój chop!!!łon to rządzi w ty nasy chałupie a i dobrze nom ze sobom.Przecia jom szczesliwo,zem takiego chopa znalazla Wyslalam adres.Tylko mam nowego kompa i sobie ustawialam powiadomienia na poczcie i moze cos poknocilam-mam do tego predyspozycje i moga wiadomosci nie dochodzic. Napisz czy doszedl-bo sama jestem ciekawa .Jak nie na poczte to na priv Ci wysle. Czeska
|
|
|
|
|
|
|
elmo
Go
|
No już doszło, ale nie podałać "towaru" !
Jak ze to? Jo żech myślała ,że chodzi o ta książka .No to żem sie pogubila Cóż mom tera zrobić ? . Może mnie Zbynek naprowadzi
|
|
|
|
|
|
|
toan
Go
|
No gadajom, co "jak sie kobity nie bije, to jej wątroba gnije", ale kto to wi?. Ni mom sumienia walnąć, a mojej jakoś i bez bicia - nie gnije. Łagodna taka. Ale to ona rządzi w naszym domu!.
|
|
|
|
|
|
|
|