|
renia
|
Nie lubię internetu w smartfonie...
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
A to nic nie szkodzi mnie...
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
A to już dziesięć pięciolatek przeżyłem na tej "strasznej diecie" i sobie chwalę.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Ale przynajmniej normy prawidłowe.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Jak ktoś normami żyje, to najistotniejsze jest aby "w normie było"...
|
|
|
|
|
|
|
madre
Go
|
A to już dziesięć pięciolatek przeżyłem na tej "strasznej diecie" i sobie chwalę. Niektórzy uważają, że najważniejsze, aby na starcie życia "wybrać" sobie właściwych rodziców.
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Ale teraz rodzice są tylko do prokreacji, bo resztę załatwia państwo wraz z Umiłowanym Przywódcą. Jak na razie, to większość sobie chwali.
|
|
|
|
|
|
|
vvv
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Ale okulary są niewygodne. Lepiej wszczepić czipa, który poprzez połączenia nerwu wzrokowego będzie wyświetlał obraz na siatkówce, albo od razu sygnał pójdzie do mózgu.
|
|
|
|
|
|
|
vvv
Go
|
Jasne i można będzie wprost przemycać impuls głodu przy wyświetlaniu reklamy zdrowego żarcia.
|
|
|
|
|
|
|
|
vvv
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Dzięki z góry...
|
|
|
|
|
|
|
Anulka177
Jr. Member
Pe:
wiadomoci: 3981
|
Toan ,tak się zastanawiam ,bo mam juz 900 postow ,czy jak się przekroczy 1000 ,to dostaje się moze jakis bon do hipermarketu? Wracając do tematu: moja propozycja z tego wątku jest aktualna! Dla osób które przekroczyły 1tys. postów na tym Forum - Czy wybraliście już coś z oferty nieczynnego chwilowo "hipermarkeru" "Żywienie Optymalne"? Jeśli tak, to wyślę ten prezent na wskazany adres, jeśli go podacie na toan@q4.pl . Wszystkie koszty ponosi firma PAKT s.c. - łącznie z podatkiem od darowizny Oferta jest ważna dla każdej osoby, która spełni warunki w przyszłości!. Ta oferta jest wciąż aktualna?
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Jasne, jasne, ale jutro, jutro...
|