Radzio
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Dodam jeszcze, że obie wit.D spełniają dokładnie tę samą funkcję, tylko vist polega na tym, że jak się unika produktów zwierzęcych i Słońca, to zawsze się będzie miało mało cholekalcyferolu, ale dość ergokalcyferolu, jeśli poprawnie stosuje się 5*wio lub również poprawnie wegetarianizm. Ale kitelowcy będą wmawiać, że "mało wita D3 i trza suplementować". I to nic osobistego, to tylko interes. Admin nie gadaj glupot, ze wystarczy jesc dobrze i nie trzeba dojadac kapsulek! To troche nie prozdrowotnie tak chyba, zeby nic nie jesc, zadnego zlota nie lykac ani nie srutowac zadnej witaminy!
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
|
administ
Go
|
Jak słyszę "karwa", to mi się zaraz scyzoryl otwiera... Bo to na "zły owoc" też sobie trzeba zapracować.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Dobrze, że nie "wsio rypa" Cię. Ęę Mni jest tak dobrze, a Tobie? * ieie To jest właśnie dziwne, najzacieklejsi przeciwnicy DO, nawet jak im się Doktor mydli, nie negują Twojej wiedzy. Przynajmniej ja o tym nie czytałem Drobne podśmiechujki owszem, ale z otwartą przyłbicą rękawicy nikt nie rzucił. Więc tak źle z Tobą nie jest. Tylko co z tego, jak normy silniejsze od zdrowego rozsądku w postaci Kwaśniewskiego juniora. Dziwne jest jest to, że nie masz odpowiedzi w formie pytań. * Nie dot. zagadkowego pytania- "... po co rozumieć?", gdyż jest to zwykła zmiana kolejności w szyku wymienianych uprzejmości. Póki Cię, a nie mię, to jest dobrze Reszty nie skumałem, ale przecież takiej konieczności nie ma
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Fajnie. * To uniwersalna prawda i dot. obu powyższych postów.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
pewnie spora czesc spoleczenstwa ma niedobory calego alfabetu
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
renia
|
Wtórny analfabetyzm...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Nie na każdym i proszę nie generalizować sprawy...
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Jak nikt nie widzi, to różne rzeczy się robi...
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Pizzę optymalną i pączki?
|
|