Autor
|
Wtek: WITAMINA D. (Przeczytany 340753 razy)
|
|
|
administ
Go
|
Ma się rozumieć, bo trzeba koolesia połaskotać, aby się tak nie obijał. Ostatecznie podjął się dobrowolnie ciężkiego zadania propagowania Diety Optymalnej...
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
To bierzemy się za tego Ziębę? Ja niestety nie mogę dużo witaminy C, bo mię mgli Ale wit D mogę, np. z trana zasunąć i ten RKM7 z syntetyku Zięba mówi, że cholekalcyferole są najlepsze na raka, a Adaś się upiera przy B17, i tak wszystkim nie dogodzi Renia, co teraz śrutujesz?
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
To bierzemy się za tego Ziębę? Ja niestety nie mogę dużo witaminy C, bo mię mgli Ale wit D mogę, np. z trana zasunąć i ten RKM7 z syntetyku Zięba mówi, że cholekalcyferole są najlepsze na raka, a Adaś się upiera przy B17, i tak wszystkim nie dogodzi Renia, co teraz śrutujesz? Kawę...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Ma się rozumieć, bo trzeba koolesia połaskotać, aby się tak nie obijał. Ostatecznie podjął się dobrowolnie ciężkiego zadania propagowania Diety Optymalnej... Może ma jakieś profity z tego...
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Gavroche
|
Dobre, to Adaśko pije teraz mocz przed ważeniem na Biosłone? Dlatego nie pisuje na DD Najśmieszniejsze, że on dalej wierzy, w to, co sobie roi, jak w to, że mu się białko z mięsa wchłania z prostnicy...
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Adasko wieszosc rzeczy sobie roi... jest na DDP, ktora stosuje od 1987 i ciagle jest chory. Kupuje na kilogramy pestki moreli, zloto i srebro koloidalne i zzera pol kilo hodowlanego, czyli gonionego na paszach i hormonach lososia, bo ma niedobora D3. Wazy mocz i sie odchudza, choc jest pare jego postow gdzie przekonuje jaki jest szczuply i wysportowany. Gdzie tu sens? A pani Witoszek pisze w swojej ksiazce, ze na DDP czlowiek jest zdrowy, pogodny, wesoly, zyczliwy, serdeczny, cieszy sie zyciem i absolutnie nie choruje, bo jak tylko zachoruje to blyskawicznie sie leczy ciagiem Fibonacciego. Tak btw dla autorki poltorej doby ( czyli maksymalny okres chorowania na DDP) wynosi.......34 godziny
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Zyon
|
Ach, zapomnialem tez wspomniec o Doppelherz dla mozgu, tego tez calkiem sporo kupuje
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Radzio
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Mroźniej, ale ładnie Właśnie sobie patrzyłem w słońce 3x1 minuta, stojąc z chłopakami na fajce. Tak w ramach fotosyntezy D3.
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Lepiej bys opedzlowal pol kilo losisia... Najśmieszniejsze, że on dalej wierzy, w to, co sobie roi, jak w to, że mu się białko z mięsa wchłania z prostnicy...
A tego kawalu nie znam, gdzie to ?
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
grenis
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Lepiej bys opedzlowal pol kilo losisia... Najśmieszniejsze, że on dalej wierzy, w to, co sobie roi, jak w to, że mu się białko z mięsa wchłania z prostnicy...
A tego kawalu nie znam, gdzie to ? Kiedyś było, parę razy, nie robię notatek... Wp... kilo skrzydełek, jakoś to prześpi, a potem dwa dni nie je mięsa, bo ma w jelitach. Jak nie, jak tak?
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Aaaa, no ale w DDP autorka tez tak zaleca wiec Adasko tak robi, bo jest na DDP od 87 No ale w tej dyskusji o Suplementacji Mistrz dosc celnie napisal o jego zdolnosciach pojmowania. Wyjaśnię to Panu łopatologicznie, bo normalne argumenty przekraczają, jak widać, Pańską zdolność percepcji Poczytaj, ciekawa dyskusja jest. slowo daje
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Gavroche
|
Adasiu, a Ty poczytaj to: http://www.terrarium.pl/topic/186490-redirectbyteez/I wiedz, że gady sp... przed słońcem, a aktywnie szukają go tylko o świcie, by dać impuls metabolizmowi w postaci wzrostu temperatury. Wieczorami wyłażą dopiero jak słońce zachodzi, by chłonąć ciepło wydalane przez ziemię
|
|
|
|
|
|
|
|
|