Autor
|
Wtek: Jezus w Chinach (Przeczytany 74527 razy)
|
Tomkiewicz
Go
|
Stare lisy forumowe ? Ja nigdy nie napisałem, że jesteśmy bywalcami wielu forów. Sam fakt, że tu sie przywlokłem jest dla mnie dziwny, bo od żarcia o wiele bardziej kocham muzykę i sztukę filmową. Chyba chciałem sprawdzić, czy i tu dokona się gwałt na pięknej wiedzy, jaką prezentuje dr Kwaśniewski przez religijne piekło. Jak zauważyłem, dzieje się to też po części za sprawą samego Autora. Szkoda. Gdy jeszcze raz ktoś określi "optymalnych" sektą - uznam, że po części ma rację. Gdy zaś Autor chciał poprzez odwołania do Biblii trafić pod strzechy - udało się to niewątpliwie. Słoma wyłazi spod butów nader często. Szkoda, że na tym forum.
Tomek
|
|
|
|
|
|
|
ali
Go
|
Gdy zaś Autor chciał poprzez odwołania do Biblii trafić pod strzechy - udało się to niewątpliwie. Słoma wyłazi spod butów nader często. Szkoda, że na tym forum.
no no dla wybrańców miała być??? czy dla myślących?? Polakowi - wybrańcy czyli "polska" elita kojarzy się tylko z pomiotem ubekożydokomuny i Volksdojczów jak ta Holland, Borowski (Berman) Kwaśniewski (Stoltzman) i cała michnikowszczyzna a słoma mimo wszystko jest swojska he he
|
|
|
|
|
|
|
Ewa
Go
|
Autor, jak zauważyłeś, posiada piękną wiedzę. Myślę, że nie dotyczy ona tylko żywienia. Może jednak wie, co robi?
|
|
|
|
|
|
|
|
lutonn
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Rudka
Go
|
[b jak to jakie intencje ? jak najlepsze -kochać życie i siebie ,przestać sie wreszcie lękać bóstw nadprzyrodzonych i przestrzegac prawo -aby nie wpaśc w kłopoty bo zycie krótkie -niestety[/b]
|
|
|
|
|
|
|
Bruford
Go
|
Tak , to jest twoje świadectwo wyznania wiary lucyfer jest twoim PANEM to sie czuje , mówisz prawde.To ,że jesteś opętany CZUĆ z daleka, niestety .Twoja nienawisć do Boga YHVH jest wynikiem tego ,ze Lucyfer zajał miejsce Jezusa.
Człowiek bojacy sie Boga nigdy by czegos takiego nie powiedział o sobie widać te 6 lat w otoczeniu psychiatryków zrobił diabeł swoje. histalejk hasatan .
Tomek żartował.Głupie żarty.Jego Panem jest Baal wszechmocny.
|
|
|
|
|
|
|
Bruford
Go
|
Bo Bruford to "pasożyt forumowy " co nic nie wnosi do forum tylko zamet w bardzo waznych sprawach , wszyscy jestesmy okresleni tylko nie on hee!!?
Uwielbiam takie jaja. Ktoś nie jest określony w przeciwieństwie do innych. . Kocham taki żargon.
|
|
|
|
|
|
|
Bruford
Go
|
[ No Bruford tym razem przaesadziles no moze jeszcze ropuchy , wy chyba myslicie nad nowa dieta Jako osoby opętane istotnie pracujemy nad nową dietą , będziemy już wkrótce spożywać mięso i tłuszcze najbliższe , tak tak , najbliższe genetycznie naszemu własnemu! Niech dzięki będą Baalowi wszechmocnemu
|
|
|
|
|
|
|
elmo
Go
|
[ No Bruford tym razem przaesadziles no moze jeszcze ropuchy , wy chyba myslicie nad nowa dieta Jako osoby opętane istotnie pracujemy nad nową dietą , będziemy już wkrótce spożywać mięso i tłuszcze najbliższe , tak tak , najbliższe genetycznie naszemu własnemu! Niech dzięki będą Baalowi wszechmocnemu Dziwne Bruford .Jak ja sobie zartowalam ,to byly jakieś wąty ,ze sa glupie ,owszem byly glupie i dziecinne ,a Twoje zarty jakie są ? Mądre i dorosłe Widze ,ze tez sobie lubisz pozartować jak dziecko
|
|
|
|
|
|
|
lutonn
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
lutonn
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Bruford
Go
|
.Jak ja sobie zartowalam ,to byly jakieś wąty ,ze sa glupie ,owszem byly glupie i dziecinne Były. Ale to wierzchołek góry lodowej.
|
|
|
|
|
|
|
Bruford
Go
|
Histeryzujesz
|
|
|
|
|
|
|
elmo
Go
|
.Jak ja sobie zartowalam ,to byly jakieś wąty ,ze sa glupie ,owszem byly glupie i dziecinne Były. Ale to wierzchołek góry lodowej. Bruford ,nie przeczytalam na forum zadnego Twojego postu ,ktory wskazywalby na cos mądrego ,no oprocz postu wyslanego do mnie na priv odnosnie odwodnienia.Czy Ty specjalnie piszesz w ten sposob ,aby nie traktowac Twoich wypowiedzi powaznie ? Zadalam Ci pytanie w watku Zelazo ,ale widze ,ze sie nie doczekam odpowiedzi ,z tego wzgledu ,ze nie jestes tu po to,aby cokolwiek wyjasnic .szkoda...
|
|
|
|
|
|
|
Bruford
Go
|
[Bruford ,nie przeczytalam na forum zadnego Twojego postu ,ktory wskazywalby na cos mądrego ,no oprocz postu wyslanego do mnie na priv odnosnie odwodnienia.Czy Ty specjalnie piszesz w ten sposob ,aby nie traktowac Twoich wypowiedzi powaznie ? Zadalam Ci pytanie w watku Zelazo ,ale widze ,ze sie nie doczekam odpowiedzi ,z tego wzgledu ,ze nie jestes tu po to,aby cokolwiek wyjasnic .szkoda... Przykro mi ale Twoja opinia na temat mój czy moich postów nie jest dla mnie w żaden sposób interesująca. Z całą pewno
|
|
|
|
|
|
|
Bruford
Go
|
Z całą pewno
Z całą pewnością również rozmowa z Tobą pozostaje poza moimi zainteresowaniami
|
|
|
|
|
|
|
elmo
Go
|
No to Bruford mamy podobne poglady Ale i tak widze ,ze sie znow indorzysz
|
|
|
|
|
|
|
Bruford
Go
|
No to Bruford mamy podobne poglady Ale i tak widze ,ze sie znow indorzysz 1.No to bądź w zgodzie z logiką i nie adresuj do mnie pytań na forum 2.Przeceniasz swoje możliwości.Nie jesteś w stanie mnie rozindorzyć
|
|
|
|
|
|
|
lutonn
Go
|
|
|