Autor
|
Wtek: Jezus w Chinach (Przeczytany 74493 razy)
|
Tomkiewicz
Go
|
Otóż jakiś czas temu obejrzeliśmy z Tomkiem dokument autorstwa modziutkich filmowców Heidi Ewing i Rachel Grady zatytułowany "Jesus Camp" ("Obóz Jezusa"). Nominacja do tegorocznego Oscara w kategorii Najlepszy Dokument M
|
|
|
|
|
|
|
Tomkiewicz
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Rudka
Go
|
Filmik obejrzałam -ale jakby jaki lektor ze dwa słowa w rodzimym języku rzucił było by miło.
|
|
|
|
|
|
|
Edyta
Go
|
Jak to Lutonn ? Nie wiesz ? Bruford wszak co weekend chodzi do nas na obiad. Podajemy wiadomo co, tylko wcześniej łeb im ukręcamy mamrocząc zaklęcia.
Tomek
Czytam te stare posty i usmiałam się do łez . Doczytałam do tego i nie mogę już ten jest najlepszy .
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
...nazywa to co piszę - bełkotem- bełkotem moze byc dla tego kto... Jona Ty się nie przejmuj tym, że ktoś nazywa Twoje pisanie "bełkotem". Przecież swoją wartość znasz, a najłatwiej jest milczeć. Każdy powinien się starać przekazywać swoje doświadczenia życiowe. Nie każdy musi się z tym godzić. Wiesz ilu ocenia moje pisanie tu i tam - jako "bełkot" . Wcale się tym nie przejmuję i piszę, choć czasem lepiej jest milczeć . Piszę, bo zawsze znajdzie się ktoś, dla kogo warto było "nawet się wygłupić". Zlote slowa, zlote slowa.....mial leb ten caly toan
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
administ
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Jeśli miałby żonę, to pewnie i dzieci... coś czuję, że jestem z tej linii... I ja. Jak rozłożę ramiona w bok, to tak mi wygodnie...
|
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Do ponownego, bo wiele jest zakryte ponownie, zeby barany i plebs nie mialy zburzonych fundamentow wiary
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
anakin
Go
|
Ojojoj. Odkryto Amerykę na nowo! Co to będzie, gdy któregoś dnia dowiemy się, że Jezus wyznawał i praktykował Magię - tę samą religię, co czarownicy i wiedźmy, które czciciele Jezusa później palili na stosach. "Bogowie" muszą mieć niezły ubaw z ziemskich religii...
|
|
|
|
|
|
|
anakin
Go
|
Paweł Szydłowski przedstawia: 62.Starożytni Polanie cz.1-Hiperborea, Początki Państwa Polskiego https://www.youtube.com/watch?v=SKoeIOfISu8Kto jeszcze nie widział, powinien koniecznie obejrzeć. Kanał Pawła Szydłowskiego ma już blisko 4 000 subskrybentów, odkąd zaczął opowiadać o historii Polan liczba ta rośnie coraz szybciej.
|
|
|
|
|
|
|
|
|