Strony: 1 2 [3]
|
|
|
Autor
|
Wtek: miażdżyca (Przeczytany 50565 razy)
|
Wacław
Go
|
|
miażdżyca
« Odpowiedz #40 : 2005-01-13, 20:18:13 » |
|
Mamo! Ja się nie dziwię, że się dziwię. Nawet w podanym wyżej linku - trudno tak na poczekaniu znależć właściwy tekst, myślę, że wart przeczytania. Pana Zbynka proszę o przesłanie swojego tekstu. Z góry dziękuję. W moim komputerze jest dużo materiału dotyczącego odżywiania - żona twierdzi, że w życiu tyle śmieci nie widziała. Słowa - węglowodany - w jej obecności, nie wolno mi wymawiać. Mnie nie potrzeba przekonywać, że odpowiednio wysoka zawartość glukozy we krwi /mierzona na czczo/ jest bardzo korzystna. Warto ten temat zgłębiać, powtarzać. Tylko, jak się żyło kilkadziesiąt lat z niskim poziomem cukru, to być może, musi trochę potrwać, aby moja wątroba wytworzyła, i zgromadziła więcej glukozy. pozdrawiam
|
|
|
|
|
|
|
zbynek
Go
|
|
miażdżyca
« Odpowiedz #41 : 2005-01-15, 15:57:08 » |
|
Panie Wacławie Napisałem na forum/wiadomość - o ile nie dotarła .... to proszę o wysłanie e-mail na mój adres to ja oczywiście ze zwrotem odeślę, interesujący pana arykuł ( plik format...JPEG )
z pozdrowieniami - zbynek
|
|
|
|
|
|
|
lutonn
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
wojteks
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
lutonn
Go
|
A ja widze ze tu tez"sa sami wspaniali" tyle madrosci, a nic ztego nie wynika .Sorry zato mac
|
|
|
|
|
|
|
Ewa
Go
|
ja sie nie wyleczylam z miażdzycy, bo nie mialam
|
|
|
|
|
|
|
sabina
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Diogenes z Synopy
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Diogenes z Synopy
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Niemożliwe, weganie nie chorują, a jeśli tak, to tylko ci, którzy po pijaku mięso podjadają. Tłuste pewno, bo trocin mają dosyć na co dzień.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Ale dobrze bełkoce.
|