Zyon
|
Pewnie dawno nie zyje tylko wnuki trzymaja zwloki zeby rente brac...
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
administ
Go
|
Tak ponoć jest i Kwaśniewskim, sam słyszałem ploty rozsiewane w Ciechocinku, że ponoć już dawno nie żyje, a "zły owoc" to w tajemnicy utrzymuje!
|
|
|
|
|
|
|
Diogenes z Synopy
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Na pewno wegetarianin, jak nic!
|
|
|
|
|
|
|
Diogenes z Synopy
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Na własne potrzeby rolnik sam nie może świni zabić, tylko mogą to zrobić w rzeźni, bo oni lepiej wiedzą co jest dla niego lepsze... Troskliwi...
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
"Wina Tuska", ale "dobra zmiana" ma to naprawić...
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
To dobrze. Dała wybór rodzicom z wiekiem pójścia do szkoły ich pociech, to może i tutaj dadzą wybór...
|
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Dlatego podświadomie sami dążą do komunii.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Bo to całkiem fajne jest - miesiąc obijania się w robocie i do okienka po wypłatę...
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
No ale jeszcze niektórym to wstawanie poranne przeszkadza i wołają o dochód gwarantowany, bo należy mi się.
|
|
|
|
|
|
|
Anulka177
Jr. Member
Pe:
wiadomoci: 3981
|
Mąż mój się denerwuje, bo ma sporo współpracowników, którzy palą papierosy i licząc lekko, to w ciągu jednej dniówki pracują o jakąś godzinę krócej, robiąc co chwilę przerwy "na dymka" A wypłata taka sama dla wszystkich Czyli niektórym palenie się opłaca jednak...
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
To dołożyć tym co nie palą po 200 zł i to jest dobra zmiana .
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Mąż mój się denerwuje, bo ma sporo współpracowników, którzy palą papierosy i licząc lekko, to w ciągu jednej dniówki pracują o jakąś godzinę krócej, robiąc co chwilę przerwy "na dymka" A wypłata taka sama dla wszystkich Czyli niektórym palenie się opłaca jednak... Nie wiadomo co bardziej szkodzi, to wkurzanie się, czy ten "dymek"...
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
To dołożyć tym co nie palą po 200 zł i to jest dobra zmiana . Chyba odebrać i dołożyć tym co palą. 500+ tak działa... Chlającym też by coś mogło skapnąć.bo jakże tak się upadlać jedynie za swoje pieniądze!
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Jak ma być 500+ to jeszcze pracodawca dla siebie powinien potrącić prowizję.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Jasne, bo to 500+ kosztuje znacznie więcej...
|
|
|
|
|
|
|
Anulka177
Jr. Member
Pe:
wiadomoci: 3981
|
To dołożyć tym co nie palą po 200 zł i to jest dobra zmiana . Za proste rozwiązanie. Widocznie firma męża nie uznaje prostych rozwiązań
|
|
|
|
|
|
|
|