renia
|
Coś mi się tutaj pokićkało w pisaniu, chyba czas kończyć i iść do sklepu po szarańczę... 5 kg na zapchanie kich powinno wystarczyć Tylko nie wiem czy domownicy rzucą się na tę szarańczę, czy ona na nas...
|
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
wiadomoci: 26739
|
Mnie tam te robale jak i inne diety kompletnie nie przeszkadzają, pod warunkiem, że nikt mi w talerz nie będzie zaglądał.
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Pod warukiem że mięsa nie zabiorą Bo chleba też nikomu nie żałuję
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
Ale chleb będzie z mąki robaczej... Same zalety, bo nawet plasterka szynki na takim chlebie nie trzeba kłaść... Proporcja się zmieni i jak się smalcu dołoży - to będzie dopiero idealnie!
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Ku ziemi będzie... Pozycja pionowa zagrożona
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Ale chleb będzie z mąki robaczej... Same zalety, bo nawet plasterka szynki na takim chlebie nie trzeba kłaść... Proporcja się zmieni i jak się smalcu dołoży - to będzie dopiero idealnie! No właśnie miałem mówić, że BV chleba wzrośnie.
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
Oczywista oczywistość - białko zboża i białko robali to idealny zestaw na pełnowartościowy posiłek nawet jak się mineralną tylko popije...
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Z tym że nie robi się tego dla żadnych wartości posiłkowych, a przede wszystkim dla rozwalenia obecnej produkcji zwierzęcej i rolnictwa w imię fałszywych twierdzeń i przekrętów klimatycznych. Zamienił stryjek...
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Pisiory mogą sporo ugrać na negacji mąki robaczanej, bo już czytałem, że pełowcy typu Trzaskowski się tym jarają.
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Będą wysokie prowizje
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
To tak jak z gmo - miało być wyraźnie oznaczone, a wyszło - wiadomo...
|
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
O właśnie!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Więcej durnoty, i nowych chorób przybędzie Przerabiarki się tylko przerobi do srutowania robactwa i będzie gitara Biznes ...
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
To że ludzie umierają z głodu jest już norma - konie, psy, koty i inne teraz naj...
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
Jak to mówią - "zdechł pies", ale komenda jest starej daty...
|
|
|
|
|
|
|
|