Autor
|
Wtek: Wegetarianie kochają zwierzęta!!!, (Przeczytany 440457 razy)
|
admin
Administrator
Hero Member
wiadomoci: 26728
|
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Życzyć mu tylko 100lat
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
+ VAT - naturalnie, bo to doskonała reklama wege!
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Ciekawe ile płacą za udział w takiej reklamie...
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Pewnie 70% my płacimy im za wciskanie kitów
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Kit jest w cenie...
|
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
A skąd- 5wio skeret długowieczności dla każdego , który wyeliminuje czerwone mięso z diety...
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
No ale tam mówi, że ograniczył czy nawet wykluczył czerwone mięso na rzecz ryb i sera. To przecież nic innego jak zdrowa Dieta Doktora, nadal jest oparta na białku zwierzęcym. W polskich warunkach powszechnego obżarstwa (chyba każdy z Was ma rodzinę i znajomych 40+), to bardzo dobra propozycja. Ograniczyć tłuszcz, którym straszą lekarze więc nie idzie się pod prąd hamerykańskim naukowcom, do tego chude mięso i zboża do syta.
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Niestety nie rozumiem go , bo co to znaczy - wylkluczylem - ograniczylem takie trochę na chybił trafił Niech zważy ile czego ograniczyl i wykluczył.Tak na 50% będzie wiadomo o co mu chodzi ...
|
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Może go za ostro potraktowałem. No dobra niech próbuje, I nich żyje 100 lat Byc moze są tacy, którzy genetycznie są stworzeni do dłlugowiecznego śrutowania surowej marchewki...Ja jestem drapieżnikiem i każda inna dieta działa dla mojego zdrowia niekorzystnie I teraz wyjaśnię Na wege plus rybka ryż, zwijam się w rok z tego świata a na DO trochę później....
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
To prawda, ciężko od jajecznicy, śmietanki, sera i wieprzowiny się odzwyczaić.
|
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
Na żółtkach życie traci sens, bo suplementować sztucznie się nie trzeba z wyjątkiem wit.C. A co to za życie, bez odliczania należnych kropelek np>: wit.D na łyżeczkę, aby wiadomo wyło, że się ją nieszkodliwie przedawkowało...
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Oczywiście, że lepiej suplementować wit.D łyżeczką niż się smażyć odczuwalnie w 100 stopniach.
|
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
Ta parówka jest pewnie z soi modyfikowanej na smak mięsa...
|
|
|
|
|
|
|
|
|