Iga
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Nie podali jakie zwierzęta mogą być nosicielami tej choroby, ani czy były jakieś przypadki śmiertelne. Również nie podali, czy obróbka termiczna niszczy te bakterie. Sądzę jednak, że tak, gdyż wynika to z faktu, iż osoby używające mikrofalówek, są na zarażenie znacznie bardziej narażone.. Widać wyraźne rozczarowanie, że w Polsce jest tak mało przypadków tych zachorowań..
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Oby tylko zdążyli na czas ze szczepionką..
|
|
|
|
|
|
|
Iga
Go
|
Trzeba obrabiać termicznie mięsko,zachować higienę,myślę,że to wystarczy.No,a drugiego dna tego wszystkiego, też trzeba starać się dostrzegać ,bo nic nie dzieje się bez przyczyny
|
|
|
|
|
|
|
WojciechS
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Iga
Go
|
No toteż,drugie dno to wszystko ma. Świat schodzi na psy,chociaż jak się tak zastanowić,to co psy mają z tym wspólnego
|
|
|
|
|
|
|
|
WojciechS
Go
|
Lepiej, aby straszyli szkodliwością, jak do tej pory było...
|
|
|
|
|
|
|
Teresa Stachurska
Go
|
Skomentowałam
|
|
|
|
|
|
|
Libertador
Go
|
A mnie zadne zakazenie niestraszne. Wiadomo ze mikroby i bakterie gina w alkoholu, to dlatego lubie profilaktycznie, co 2-3 dni zdezynfekowac przewod pokarmowy, a przynajmniej zoladek
|
|
|
|
|
|
|
Teresa Stachurska
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Teresa Stachurska
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Teresa Stachurska
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
..."Gigantycznym nieporozumieniem było więc ogłoszenie przez WHO epidemii świńskiej grypy globalną pandemią i zaordynowanie szczepienia przeciwko niej milionów ludzi." - i kto za to poniesie konsekwencje... ..." Ludzkie ciało mając do swej dyspozycji wszelkie potrzebne do życia składniki wzmacnia system immunologiczny i z powodzeniem jest w stanie zwalczyć każdą chorobę." ..z tym się zgodzę. Chociaż na pewno nie o grzyby tutaj powinno chodzić..
|
|
|
|
|
|
|
Teresa Stachurska
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Grakuz46 bardzo szczerze napisał i to mi się podoba.. "rzetelne opracowanie, ale wygodniejsze jest capnięcie czegokolwiek..(...).niż ważenie.."
|
|
|
|
|
|
|
Teresa Stachurska
Go
|
Na mnie też zrobiła wrażenie ta wypowiedź, bo... prawdziwa, czyli bez racjonalizowania.
|
|
|
|
|
|
|
Teresa Stachurska
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
No ale samemu tej metody nie próbować...bo zbyt słaby byłby zarobek dla "medyków"..
|
|
|
|
|
|
|
|
|