administ
Go
|
Ja tylko dobrze radzę.
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
I to jest bardzo dobra rada - wegetarianizm mogą jakoś jeszcze wytłumaczyć, bo na Dietę Optymalną, to oni są...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
MariuszM
Go
|
są przeciw
|
|
|
|
|
|
|
MariuszM
Go
|
ewentualnie za ... za ciency w uszach
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Wszystko rozumiem. Są za a nawet przeciw...tak jak nasz rząd...
|
|
|
|
|
|
|
adampio
Go
|
Wszystko rozumiem. Są za a nawet przeciw...tak jak nasz rząd... Jaki rzad? To my mamy rzad? Mowia polacy, ze teraz mamy kraj "bezrzadny". To gdzie ten rzad? I Ty mnie pytalac po co ja "tam" wyjechalem? Jak nazwac kraj w ktorym: - karze sie za to, ze jest sie starym - nie slucha sie co mowia wyborcy - buduje sie autostrady od dupy strony - karze sie niewinnych - zabrania sie zdrowia - - - - - -. . . . . i mowi sie, ze sie robi dobrze dla spoleczenstwa no to chyba nie jest Polska!!!
|
|
|
|
|
|
|
|
fewa
Go
|
Wszędzie dobrze, ale najlepiej w domu. Wszędzie dobrze, tam gdzie nas niema.
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
A w Polsce jest taki paradoks od dwudziestu kilku lat, że wszystko drożeje niezależnie od sytuacji. Aby bogatym się żyło bogaciej, a biednym biedniej.
|
|
|
|
|
|
|
adampio
Go
|
Zastanawiam sie tylko jak dlugo to jeszcze potrwa i do czego to prowadzi? Jestesmy chyba jedynem panstwem na swiecie gdzie dyr. np banku zarabia 400 tys zlotyvh a emeryt dostanie 800 zl.
W koncu ktos, kiedys powie stop. Mam nadzieje!!
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Oni obaj dostają tyle samo, tylko jeden w godzinę, a drugi w miesiąc. Wszystko zgodnie z zasadami sprawiedliwości społecznej!
|
|
|
|
|
|
|
piosza
Go
|
Uwaga! Diety niskowęglowodanowe, w tym dieta Kwaśniewskiego, są niezwykle groźne dla zdrowia!, głosi p. Iza Czajka, dietetyczka, w artykule opublikowanym na onet.pl, gdzie przytacza opinie szacownego Amerykańskiego Stowarzyszenia Lekarzy Rodzinnych oraz American Heart Association. "Diety mocno okrojone z węglowodanów prowadzą do unicestwienia mięśni, obniżenia nastroju, spadku motoryki organizmu i funkcji poznawczych mózgu." Prawdziwie zdrowa dieta odchudzająca, pisze pani dietytk, powinna zawierać takie produkty jak m.in.: - szklanka mleka z cynamonem i słodzikiem. - dietetyczna cola Na zdrowie! http://zdrowie.onet.pl/profilaktyka/a-jednak-bez-weglowodanow-nie-schudniesz,1,5114717,artykul.html
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Przekonała mnie ta pani...
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
...głosi p. Iza Czajka, dietetyczka, w artykule opublikowanym na onet.pl, gdzie przytacza opinie szacownego Amerykańskiego Stowarzyszenia Lekarzy Rodzinnych oraz American Heart Association....
Niezłe kapiszony.
|
|
|
|
|
|
|
|