renia
|
Czy istnieje jeszcze czysta, niezależna nauka?
|
|
|
|
|
|
|
Dario Ronin
Go
|
Ta część postu o tych "babokach" chyba nie tyczyła się do mnie... Nie, nie! To do zanwców żab i innych żyjonów z dobrych dzieci... Dlaczego inteligentny facet leczy kompleksy naśmiewaniem się z innych jak szczeniak ? Aż tak silna potrzeba dowartościowania ? dla jasności : ani wrogiem , ani przeciwnikiem nie jestem - raczej prawdziwie życzliwym obserwatorem ( sympatykiem ) Po co ? musisz czy sobie nie uświadamiasz ? Miej klasę ! Darek
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Nie wygląda to na "życzliwego obserwatora"... Jeśli na DD wyśmiewali się z dr Kwaśniewskiego, czy z Admina, to nie interweniowałeś...
|
|
|
|
|
|
|
Dario Ronin
Go
|
Nie wygląda to na "życzliwego obserwatora"... Jeśli na DD wyśmiewali się z dr Kwaśniewskiego, czy z Admina, to nie interweniowałeś... Czy ja jestem pracownikiem "Urzędu Obrony Wyśmiewanych" ? Tomasza lubię więc mu życzliwy jestem - a , że widzę , a nie rozumiem to pytam - po co ? Dar
|
|
|
|
|
|
|
MariuszM
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Nie wygląda to na "życzliwego obserwatora"... Jeśli na DD wyśmiewali się z dr Kwaśniewskiego, czy z Admina, to nie interweniowałeś... Czy ja jestem pracownikiem "Urzędu Obrony Wyśmiewanych" ? Ta "bystra" i "życzliwa" analiza psychologiczna właśnie na to wygląda... bronisz swoich "braci" z DD...
|
|
|
|
|
|
|
MariuszM
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Dario Ronin
Go
|
Nie wygląda to na "życzliwego obserwatora"... Jeśli na DD wyśmiewali się z dr Kwaśniewskiego, czy z Admina, to nie interweniowałeś... Czy ja jestem pracownikiem "Urzędu Obrony Wyśmiewanych" ? Ta "bystra" i "życzliwa" analiza psychologiczna właśnie na to wygląda... bronisz swoich "braci" z DD... myśl co chcesz , mnie spory nie interesują D
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Właśnie widać, że jesteś głosicielem dobrego słowa. Mariusza też bardzo chwaliłeś...
|
|
|
|
|
|
|
Dario Ronin
Go
|
Właśnie widać, że jesteś głosicielem dobrego słowa. Mariusza też bardzo chwaliłeś... no i ... zmienił styl i już mi bratem jest na DD D
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Ta część postu o tych "babokach" chyba nie tyczyła się do mnie... Nie, nie! To do zanwców żab i innych żyjonów z dobrych dzieci... Dlaczego inteligentny facet leczy kompleksy naśmiewaniem się z innych jak szczeniak ? Aż tak silna potrzeba dowartościowania ? dla jasności : ani wrogiem , ani przeciwnikiem nie jestem - raczej prawdziwie życzliwym obserwatorem ( sympatykiem ) Po co ? musisz czy sobie nie uświadamiasz ? Miej klasę ! Darek To z czystej sympatii do bratniego forum i jego Użytkowników... Ale przemyślałem, to co napisałeś, masz rację i obiecuję poprawę.
|
|
|
|
|
|
|
Gosiaa
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
To już powinno się małe dzieci uczyć palenia i nie przyzwyczajać ich do żółtek... Naukowcy wiedzą najlepiej, a Bóg nam takie szkodliwe pokarmy stworzył, żebyśmy mieli choroby cywilizacyjne...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Taki news łatwo się przyjmuje!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Bardzo dobrze, profesjonalnie zrobione! Żółkta są bardzo szkodliwe faktycznie, więc nie widzę w tym newsie nic złgo... Im więcej tych, co im żółtka szkodzą, to zobaczy - tym lepiej!
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
ale może teraz jajka potanieją... O tym samym sobie zaraz pomyślałem. Bo szkoda żółtek, lepiej niech palą...
|
|
|
|
|
|
|
|