administ
Go
|
Różne idiotyzmy już słyszałem na temat Diety Optymalnej, ale pierwszy raz aż takie! Wielce Szanowny Pan Prof. Gaciong przebił wszystko, no może z wyjątkiem tożsamych poglądów Naruszewicza!
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Aż z ciekawości zaglądałem do Ruszczyca, aby dokształcić się na temat znaczenia liści w żywieniu i... Teraz nie wiem, które liście wprowadzić na urozmaicenie 5*wio... Może bobkowe? Obejrzałem z ciekawości "Gaciąga". Białko + niskokaloryczne warzywka... Taaaaak, a energię wyprodukuj sobie - we wątrobie. A po co energia do wegetacji... pokierują Tobą...
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Aż z ciekawości zaglądałem do Ruszczyca, aby dokształcić się na temat znaczenia liści w żywieniu i... Teraz nie wiem, które liście wprowadzić na urozmaicenie 5*wio... Może bobkowe? Albo kaktusa...
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
"piosza" bardzo serdecznie dziękuję za podanie tego linka.
Jak jeszcze jakiegoś podobnego profesora "ustrzelisz" to dawaj go tutaj...
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Może być nawet prof. "Stringong"...
|
|
|
|
|
|
|
Malgosia
Jr. Member
wiadomoci: 2887
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Pewnie jedzą za mało owoców...
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Owoców i liści! A za dużo nasyconych, niezdrowych tłuszczy zwierzęcych i czerwonego mięsa!
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
I soi. Soja posiada wiele prohormonow, ktore przyspiesza dojrzewanie
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
renia
|
Powinni jeszcze więcej jeść kurczaków z hormonami aby to dojrzewanie przebiegało harmonijnie...
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Hormonijnie
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
administ
Go
|
Soja jest naukowo bardzo zdrowa, bo zawiera dużo wit. F ... Do tego spożywanie soi, to taka humanitarna metoda kastracji...
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
W tej mojej ostatniej ksiazca bylo pol strony w podpunktach, ze zdrowa jest, ma costam fito albo filo ale bardzo podobno zdrowe! A smietana sojowa to lepsza niz krowia
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
administ
Go
|
Właśnie śmietana sojowa jest zdrowsza od krowiej, a tofu lepsze niż twaróg, bo nie mają choregosterolu!
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
W tej mojej ostatniej ksiazca bylo pol strony w podpunktach, ze zdrowa jest, ma costam fito albo filo ale bardzo podobno zdrowe! A smietana sojowa to lepsza niz krowia
Przecież to jest oczywiste, że krowa nie może wymyślić lepszej śmietany niż naukowcy...
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Owoców i liści! Jakby więcej liści jedli to by im się szyja wydłużyła i mieliby lepszy wskaźnik BMI...
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
... Do tego spożywanie soi, to taka humanitarna metoda kastracji... Przebieg takowej praktycznie jest bezbolesny, choć rozciągnięty nieco w czasie. ... A smietana sojowa to lepsza niz krowia
Dla celów kastracji- idealna.
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Serio taka podstępna ta soja? To wówczas zrzuty igigów jak u Wasilika nie umywają się...
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Serio taka podstępna ta soja? To wówczas zrzuty igigów jak u Wasilika nie umywają się... Serio, serio... potencja u samców to niezwykle ważna rzecz. Ponoć po soi to nic nie ustoi.
|
|
|
|
|
|
|
|
|