administ
Go
|
Z tych danych wynika, że większość chorych przez nich "leczonych" umiera... Bo naukowe leczenie raka, radio i chemioterapią to legalna eutanazja jest.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Z tych danych wynika, że większość chorych przez nich "leczonych" umiera... A jaki procent ludzi chorych na chorobę nowotworową decyduje się na nieprzyjęcie chemii? Jestem pewna, że nie ma ich więcej niż 1%. Ja takiej osoby nie znam... Ja znam męża pewnej lekarki. Żyje już długo z jakąś białaczką. Podobno lekarze, zwłaszcza onkolodzy, nie poddają radio, chemio i terapii cytokinami.
|
|
|
|
|
|
|
zofijeczka
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Niech piszą, może ktoś kiedyś zauważy, że "jednym językiem" władamy i nie ma najmniejszego sensu dalej się sobą wycierać. Może "Krzyś".
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Podcierać , tak miało być.
|
|
|
|
|
|
|
zofijeczka
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Zapytaj koolesia&reca...
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Jak co do czego przyjdzie, to sie okazuje że nie ma winnego, dlatego tak ważne jest aby wkładać do głowy od maleńkości - pilnuj się, bo nikt inny za ciebie tego nie zrobi.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Zapytaj koolesia&reca... Oni chcą ocalić świat...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Otóż nie wszystko, od kilkudziesięciu lat jest ktoś, kto nie mówił bzdur. Ale kto o tym wie, czytelniczki od autorek "kobieta.onet"?! Jakim sposobem!
|
|
|
|
|
|
|
Teresa Stachurska
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
A olej lniany, Teresa? Zdrowy czy niezdrowy?
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Dobre i to, choć autor obwinia oleje i poleca oleje... BV (wartość biologiczna) to jeszcze pieśń przyszłości. Reszta świata jest 50 lat za nami, Murzynami. A to już dawno mówił Kwaśniewski Senior.
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Dobre i to, choć autor obwinia oleje i poleca oleje... BV (wartość biologiczna) to jeszcze pieśń przyszłości. Reszta świata jest 50 lat za nami, Murzynami. A to już dawno mówił Kwaśniewski Senior. "Przypadkiem nie wychwalasz Murzynkom dnia przed zachodem słońca", młodszy Kolego mój?
|
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Dobre i to, choć autor obwinia oleje i poleca oleje... BV (wartość biologiczna) to jeszcze pieśń przyszłości. Reszta świata jest 50 lat za nami, Murzynami. A to już dawno mówił Kwaśniewski Senior. "Przypadkiem nie wychwalasz Murzynkom dnia przed zachodem słońca", młodszy Kolego mój? Tylko w kwestii olejów
|
|
|
|
|
|
|
Teresa Stachurska
Go
|
Dobre i to, choć autor obwinia oleje i poleca oleje... BV (wartość biologiczna) to jeszcze pieśń przyszłości. Reszta świata jest 50 lat za nami, Murzynami. A to już dawno mówił Kwaśniewski Senior. Uznałam, że ciepło, ciepło, ciepło, ale nie gorąco.
|
|
|
|
|
|
|
|